Видачу біометричних паспортів можуть почати вже в цьому році

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

2 липня 2013, 13:35 Переглядів: 2 липня 2013, 13:35 Переглядів:   Біометричні паспорти можуть почати видавати в кінці 2013 року

Біометричні паспорти можуть почати видавати в кінці 2013 року. Фото: & nbsp; infosmi.net.

Біометричні паспорти в Україні, можливо, почнуть видавати в кінці 2013 року в рамках пілотного проекту, припускає голова Державної міграційної служби Микола Ковальчук.

"Якщо будуть виділятися необхідні кошти, тобто перспектива, що вони будуть, може бути, в кінці цього року. Можливо, буде введений пілотний проект в Києві в наступному році. Все буде залежати від фінансування", - сказав Ковальчук.

За словами Ковальчука, для виробництва біометричних паспортів необхідно відповідне обладнання.

Нагадаємо, закон "Про єдиний державний демографічний реєстр і документах, які підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус", який передбачає впровадження електронних паспортів для українців, вступив в силу в 6 грудня минулого року.

Читайте також: Кабмін показав зразок біометричного паспорта

Закон встановлює, що паспорт громадянина України виготовляється у формі картки, що містить безконтактний електронний носій інформації. В електронний паспорт вноситься: назва держави, назва документа, прізвище та ім'я особи, стать, громадянство, дата народження, унікальний номер запису в реєстрі, номер документа, дата закінчення терміну дії документа, дата видачі документа, що видав документ уповноважений орган, місце народження, фотографія і підпис особи. У паспорт за письмовою заявою можуть бути внесені дані батьків або опікунів особи.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Видачу біометричних паспортів можуть почати вже в цьому році". інші Останні новини України дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online