Огляди. Інтернет магазин якісних мобільних аксесуарів Партнер

  1. Які можливості відкриває режим розробника?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Щоб активувати режим розробника, необхідно зайти в налаштування смартфона, в розділ системних налаштувань, вкладку "Інформація про пристрій". Знайдіть рядок з номером зборки і сім раз поспіль тапніте по ній.

Після цього в меню з'явиться ще один розділ "Для розробників" / "Параметри розробника" (назва може змінюватися в залежності від версії операційної системи).


Які можливості відкриває режим розробника?

  • Збільшити якість графіки в іграх

У підрозділі "Апаратна обробка" є команда "Включити 4х MSAA". Галочка навпроти цієї опції дозволить на порядок підвищити якість і деталізацію картинки в іграх. Але варто звернути увагу, що ця можливість актуальна тільки для пристроїв з продуктивними і сучасними чіпсетами, які можуть підтримувати високий рівень графіки.

Активація опції "Налагодження по USB" дає можливість перевіряти роботу системи і окремих додатків при підключенні пристрою по USB-кабелю до ПК.

  • Вказати неправдиві дані про своє місцезнаходження
Якщо Ви не хочете, щоб гаджет розкривав Ваше місце розташування, включіть опцію "Фіктивне розташування" і апарат буде транслювати помилкові координати.
  • Контролювати фонові процеси

Смартфон часто зависає і швидко розряджається? Це результат роботи кількох програм у фоновому режимі. Щоб підвищити продуктивність свого гаджета, встановіть ліміт фонових процесів у відповідній вкладці.

Це далеко не всі додаткові можливості режиму розробника. Загляньте в цю секретну вкладку, а коли набридне вивчати додаткові можливості системи, зайдіть в настройки - "Додатки" - "Налаштування" - "Сховище" - "Стерти дані" - "Ок". Розділ розробників буде приховано, поки він знову Вам не знадобиться.

Які можливості відкриває режим розробника?
Які можливості відкриває режим розробника?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online