Новини Одеси - В Одесі п'ятеро чоловіків на BMW Х5 викрали жінку і вимагали у неї гроші, але вона зуміла повідомити в поліцію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поліції двічі повідомили про викрадення, в тому числі сама жертва - і злочинцям не вдалося сховатися / Фото facebook.com/odessajudoacademy

Затримані в Одесі викрадачі жінки вимагали у неї 5 тис. Дол. Та автомобіль. Як повідомили УНІАН у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, йдеться про п'ятьох чоловіків, затриманих 27 грудня.

«Жертвами зловмисників стали 35-річна одеситка і її знайомий. Погрожуючи пістолетом, зловмисники заволоділи майном жінки і зажадали, щоб та віддала їм ще 5 тис. Доларів і автомобіль. Правопорушників затримали біля будинку потерпілої, куди ті приїхали за грошима », - повідомили в главку.

Читайте також Поліцейські прострелили ноги злочинцеві, який збирав «данину» з жителя Слов'янська

Відзначається, що в Шевченківське відділення поліції Одеси надійшла інформація про те, що біля під'їзду одного з будинків на вул. Маршала Говорова невстановлені особи силоміць заштовхали жінку і чоловіка в автомобіль BMW Х5 і поїхали в невідомому напрямку. Через деякий час зателефонувала сама потерпіла і повідомила, що її викрали.

На пошуки постраждалих були направлені всі сили одеської поліції. У місті ввели оперативний план «Перехват».

Використовуючи сучасні технічні можливості, правоохоронці встановили місце знаходження одеситки і виїхали за встановленою адресою.

«Уже через годину біля будинку жінки був виявлено та автомобіль з викрадачами. Ними виявилися 30-річний житель Ананьївського району і четверо одеситів у віці від 28 до 32 років. Підозрюваних затримали і доставили в поліцію », - відзначили у відділі.

Як з'ясувалося, правопорушники вирішили заволодіти майном потерпілої. Із застосуванням сили посадивши жінку і її знайомого в свою машину, підозрювані відвезли їх в одне з кафе, де зажадали 5 тис. Дол. Та автомобіль. Оскільки необхідної суми у потерпілої не виявилося, зловмисники, погрожуючи пістолетом, відібрали у неї мобільний телефон та інші особисті речі і змусили їхати разом з ними додому за грошима. У будинку зловмисники залишили потерпілу в автомобілі під наглядом одного з подільників, а самі забрали у неї ключі від квартири і пішли шукати гроші. Як тільки правопорушники вийшли з будинку, їх затримали.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Проведено обшуки за місцями проживання правопорушників.

У квартирі одного з них виявлено та вилучено навчальна граната, травматичний пістолет «Форт 17» з магазином і патронами до нього, велика кількість мобільних телефонів, банківські картки, відмички, мінікамери для прихованої зйомки, маски для осіб, рукавички і наркотичну речовину.

Зараз поліцейські перевіряють чоловіків на причетність до скоєння інших злочинів. Розслідування триває.

Як повідомляв УНІАН, увечері 27 грудня в Одесі були затримані зловмисники, які викрали жінку з метою вимагання. У місті був введений план «Перехват».

У квітні в Миколаївській області викрали заступника голови РДА та її позашляховик . Жінку залишили в безлюдній місцевості в сусідній області, звідки вона більше доби добиралася додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online