Буріння свердловин переносною установкою

  1. Бурова Компанія ВК Сервіс плюс професійно займається бурінням, ремонтом і облаштуванням свердловин...

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чиста питна вода для заміського дачного будинку або котеджу - важлива складова комфортного проживання і відпочинку в будинку. Водопостачання для особистих потреб можна без особливих зусиль забезпечити, використовуючи підземні водоносні шари грунту, які є під кожним будинком.

Свій власний джерело чистої води отримують шляхом буріння індивідуальної свердловини на воду . Вода зі свердловини набагато чистіше води з колодязя, тому як більш глибокі водоносні шари ґрунту ізольовані від забруднених грунтових вод. Крім того водоносні горизонти, що використовуються для свердловини, не замерзають взимку, так як знаходяться нижче рівня промерзання грунту. Ну і, звичайно, свердловина з необхідним водопідйомних обладнанням дозволить влаштувати систему водопостачання вашого дому "під ключ".

Бурова Компанія ВК Сервіс плюс професійно займається бурінням, ремонтом і облаштуванням свердловин в Києві і Київській області. У штаті компанії - фахівці з досвідом роботи на бурових установках понад 20 років.

Заміський будинок без води - нонсенс Заміський будинок без води - нонсенс. У будь-якому випадку потрібно буде вибирати, як доставити воду в будинок. Вибір не великий: провести воду з центральної системи водопостачання, викопати колодязь або пробурити свердловину на воду. буріння свердловини - єдиний варіант, який дозволяє завжди мати чисту, придатну для пиття, воду і при цьому не залежати ні від кого в водопостачанні свого будинку. Якщо ви зважилися на буріння свердловини, то найбільш доступний і зручний спосіб виконання свердловини - за допомогою малогабаритної збірно-розбірний установки.

Буріння свердловин на воду здійснюється за допомогою різних бурових машин. Найчастіше це багатотонні бурові установки на базі вантажних автомобілів або ж малогабаритні установки на базі власної станини. Виконуючи буріння свердловин на воду малогабаритної буровою установкою, ми добиваємося ряду переваг, а саме:

  • можливість бурити свердловини в важкодоступних місцях, куди не може проїхати бурова установка на базі автомобіля;
  • можливість виконувати роботи на забудованому і облагородженому ділянці, не порушуючи ландшафт.

Малогабаритна (переносна) бурова установка використовується для буріння свердловин на воду, свердловин під теплові насоси та інше обладнання діаметром до 220 мм. і глибиною до 70 м. Середня глибина залягання води в Київській області - 30-50 м., а значить малогабаритна переносна бурова установка для ручного буріння справляється з основними завданнями виконання свердловини.

Малогабаритна (переносна) бурова установка перевозиться в причепі легкового автомобіля або в невеликому вантажному автомобілі (Газель Малогабаритна (переносна) бурова установка перевозиться в причепі легкового автомобіля або в невеликому вантажному автомобілі (Газель ...).

До місця буріння свердловини така бурова установка заноситься робочими вручну, а значить немає необхідності псувати ландшафт, зрізуючи дерева або зносячи паркани.

Збірка малогабаритної бурової установки здійснюється за 15-20 хвилин з 3-ох основних частин.

Установка живиться від мережі 220 Вольт і дозволяє здійснити буріння зі швидкістю - 1 метр за 15-20 хвилин.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online