Урочисте вручення ключів новим мешканцям ЖК Піонерський квартал

  1. Ремонт в новобудовах від компанії «Метер»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ще 60 сімей стали щасливими володарями сучасних квартир в новобудові Ще 60 сімей стали щасливими володарями сучасних квартир в новобудові. Святкове вручення ключів відбулося 7 вересня в ЖК Піонерський квартал. Для новоселів і гостей забудовник влаштував фуршет, ігри та конкурси з подарунками.


На заході була присутня делегація з місцевого управління, гості з мерії м Вишневе і представники компаній, які брали активну участь в реалізації даного проекту. На честь новоселів звучали урочисті промови і побажання.

Місцезнаходження

ЖК Піонерський квартал знаходиться в Києво-Святошинському районі Київської області, в південній частині м Вишневе. Він розкинувся на вулицях М.Хвильового, Піонерська та Б. Хмельницького. Під комплекс і прибудинкову територію відведено 8 га землі. До новобудові можна дістатися, звернувши від Жулянського моста по вулиці Чорновола. Якщо їхати в сторону села Крюківщина, то ЖК розташовується якраз на 3-му км. Місто Вишневе знаходиться в безпосередній близькості від Києва, а згідно з генпланом в 2020 році він увійде в межі столиці.

Інформація про забудовника

Забудовник комплексу - фізична особа Гайдайчук Леонід Леонідович, а генпідрядником виступає будкомпанія «Бестбудпартнер».

Інфраструктура ЖК Піонерський квартал

За рахунок того, що поруч знаходиться місто Вишневе з розвиненою інфраструктурою - жити в житловому комплексі досить комфортно і зручно. Практично за два кроки розташовуються відділення банків, школа раннього дитячого розвитку, салони краси, аптека, фітнес-центр, кафе, супермаркет, прибудинкової паркінг, СТО і навіть стоматологічний кабінет.

У декількох хвилинах ходьби облаштований ринок, рибний магазин, піцерії, кілька шкіл та дитячий садок. Розвинене транспортне сполучення, зокрема від кварталу ходять такі маршрути: 301, 306, 302, 723, 716, 805, 820д.

Придбання квартири - це не тільки радість від покупки, але і клопоти, пов'язані з облаштуванням і ремонтом квартири в новобудові: поклейка шпалер, укладання ламінату, кахлю і ін .. Найчастіше єдиний вихід з положення - це залучення будівельних компаній. У цій справі добре себе зарекомендувало ТОВ «Метер-СВ». Дана організація працює на ринку не перший рік і пропонує величезний спектр послуг: від розробки дизайну і до оздоблювальних робіт в квартирах.

Ремонт в новобудовах від компанії «Метер»

Замовити

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online