У Татарстані заведено справу про шахрайство з продажем квартир в ЖК «НовоКазань» і «Вишневий парк»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 23 березня, «Татар-інформ»). 29-річного жителя Казані звинувачують в серії шахрайств, повідомляє прес-служба МВС по РТ.

29-річного жителя Казані звинувачують в серії шахрайств, повідомляє прес-служба МВС по РТ

За матеріалами слідства, в листопаді 2012 року, будучи директором фірми, чоловік уклав з двома клієнтами договір про надання юридичних послуг з перекладу сільськогосподарських земель власників в категорію земель індивідуального житлового будівництва. Взявши в якості передоплати за послуги 650 тисяч і 2 мільйони 200 тисяч рублів, він своїх зобов'язань не виконав.

Взявши в якості передоплати за послуги 650 тисяч і 2 мільйони 200 тисяч рублів, він своїх зобов'язань не виконав

У 2015 і в 2016 роках підозрюваний уклав не менше 12 попередніх договорів купівлі-продажу про наміри пайової участі в будівництві, запевняючи, що найближчим часом ці документи будуть зареєстровані в Регпалате, взявши з кожного потерпілого в якості передоплати від 100 до 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За версією слідства, чоловік орендував офіс в центрі Казані. Через сайт своєї фірми і сайти безкоштовних оголошень він активно рекламував продаж квартир в нібито споруджуваних житлових комплексах «НовоКазань» і «Вишневий парк» за ціною, значно нижчою за ринкову.

Він розміщував на сайті і демонстрував у своєму офісі плани будівництва будинків, а також плакати з зображенням як загальних видів житлових комплексів, так і конкретних будинків і квартир.

За інформацією слідства, чоловік не тільки не мав дозволу на будівництво, але навіть і не звертався за ним до відповідних органів. В кінці 2016 року його з'їхав з офісу і перестав виходити на зв'язок.

В даний час порушено кримінальну справу за статтею «Шахрайство». Підозрюваний затриманий і перебуває під вартою. В даний момент правоохоронні органи проводять розслідування.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online