NEWSru.com :: Розпусні "пінні вечірки" підлітків в нічному клубі Челябінська все ж вилилися в кримінальну справу

Слідчі органи Слідчого комітету РФ по Челябінській області порушили кримінальну справу за фактом вчинення розпусних дій з неповнолітніми в челябінському нічному клубі "Гараж"
Скандал вибухнув після того, як в інтернеті з'явилася відверта фотосесія підлітків з пінної вечірки в клубі Garage Underground
На знімках були відбиті діти у віці 13-14 років, які, як багато хто вважає, вели себе неналежним чином

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Слідчі органи Слідчого комітету РФ по Челябінській області порушили кримінальну справу за фактом вчинення розпусних дій з неповнолітніми в челябінському нічному клубі "Гараж" (ч. 1 ст. 135 КК РФ), повідомили "Інтерфаксу" у відомстві четвер. Максимальна санкція статті - три роки в'язниці.

"За версією слідства, з 6 березня 2011 року в нічному клубі" Гараж "проводилися розважальні заходи для неповнолітніх, в ході яких, стосовно осіб, які не досягли шістнадцятирічного віку, відбувалися розпусні дії. На даний момент проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події ", - наголошується в повідомленні комітету.

Раніше слідчі органи СКР по Челябінській області відмовили в порушенні кримінальної справи щодо цього клубу, який проводив скандальні "шкільні вечірки" сумнівного змісту. Як повідомляла прес-служба відомства, фахівець-культуролог вивчив отримали широкий громадський резонанс фотографії і не знайшов в них ознак будь-яких розпусних дій.

Потім СКР скасував рішення про відмову в порушенні кримінальної справи щодо "Гаража" і відправив справу на додаткову перевірку, повідомив керівник управління СК Володимир Маркін.

Скандал вибухнув після того, як в інтернеті з'явилася відверта фотосесія підлітків з пінної вечірки в клубі Garage Underground. На знімках були відбиті діти у віці 13-14 років, які, як багато хто вважає, вели себе неналежним чином. Зокрема, вони роздягалися до нижньої білизни, щоб зануритися в піну, дівчата хизувалися в мокрих футболках, чіпали себе за груди і дозволяли це робити своїм "кавалерам".

Після того, як батьки побачили фотографії, вони звернулися до уповноваженого з прав дитини при президенті РФ Павлу Астахову з проханням перевірити клуб. За його дорученням перевірку провели омбудсмен Челябінської області і співробітники прокуратури Челябінська. Вони кілька разів відвідали клуб і не виявили порушень прав неповнолітніх в цьому розважальному закладі.

Перевірку в "Гаражі" також провела прокуратура. За її підсумками в клубі були виявлені порушення вимог пожежної безпеки, за що керівництво клубу було оштрафовано на 195 тисяч рублів. Керуючий клубом Олександр Сахнов наполягав на тому, що всі заходи проводяться відповідно до законів РФ і загальноприйнятими нормами етики і моралі.

Незабаром після скандалу в Garage Underground на всю країну прогримів інший челябінський нічний клуб - Club Inside. Через кілька днів там пройшла вечірка для студентів перших курсів, які відзначали своє вступ до вищих навчальних закладів. На кадрах аматорської відеозапису, що потрапила в інтернет, чітко видно, як підлітки в нижній білизні виходять на сцену, після чого починають займатися оральним сексом під схвальний гул натовпу.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online