Купити 2-кімнатну квартиру в СПб в новобудові

  1. 2-кімнатні квартири в Skandi Klubb
  2. 2-кімнатні квартири в Gröna Lund
  3. 2-кімнатні квартири в Magnifika
  4. Колл центр

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власна кімната у дитини, спальня батьків, дві ванні, гостьова зона, гардеробна і балкон для літніх посиденьок - купити двокімнатну квартиру в Санкт-Петербурзі в Bonava значить трохи більше, ніж просто поліпшити житлові умови.

Двокімнатна квартира майже завжди асоціюється з родиною. Щоб у кожного була своя кімната - затишна і стильна батьківська спальня і яскрава, функціональна дитяча. Щоб було місце для спільних сімейних сніданків і вечерь в вітальні. Щоб було, куди запрошувати гостей і влаштовувати дитячі свята. Таку двокімнатну квартиру можна купити в Bonava, в улюбленому районі Санкт-Петербурга.

Велика площа суміщеної кухні-вітальні дозволяє виділити додаткову зону, наділяючи двокімнатну квартиру функціоналом трикімнатної. Європейські функціональні планування характерні для всіх житлових комплексів компанії Bonava. Тому навіть якщо ваша сім'я збільшиться ще на одну людину, місця вистачить усім.

2-кімнатні квартири в Skandi Klubb

2-кімнатні квартири в Skandi Klubb

Європейська планування і безліч функціональних деталей в квартирі створюють передумови для народження нових сімейних традицій. Ними можуть стати вечірки з друзями в просторій і світлій гостьовій зоні або вечері у панорамного вікна.

Простора двокімнатна квартира з вбиральні, двома ванними кімнатами і кухнею-вітальні ідеально підійде для сім'ї з дитиною і великою кількістю друзів. Традиційне для скандинавської архітектури прагнення до відкритих світлим просторів - краще рішення для Петербурга, де відчувається вічний дефіцит світла.

2-кімнатні квартири в Gröna Lund

2-кімнатні квартири в Gröna Lund

Скандинавською світла і простора квартира зі зрозумілою і раціональним плануванням підійде для сім'ї з однією дитиною або двома дітьми. Правильна геометрія приміщень, вигідне освітлення і просторі кімнати роблять це квартиру зручною для життя. Кутове розташування дає хороший огляд і впускає набагато більше сонця і повітря.

У спальні, максимально віддаленої від галасливої ​​гостьової зони, можуть оселитися два дитини. Простір кімнати дозволяє поставити двоярусне ліжко, шафа для одягу і організувати робоче місце.

2-кімнатні квартири в Magnifika

2-кімнатні квартири в Magnifika

Двокімнатна квартира підійде для тих, кому важливий сімейний затишок і домашня атмосфера. Тут раді близьким друзям і люблять проводити вечори в тісному родинному колі. Поєднане простір кухні і їдальні стане центром тяжіння для всієї родини: для кожного тут є місце і заняття. Два просторих санвузла і великий хол доповнюють список переваг квартири.

Колл центр

ВІДДІЛ ПРОДАЖУ І клієнтського сервісу

+7 (812) 643-54-36

[email protected]

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online