Гуцулка Ксеня 2019 - дивитись трейлер онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

"Гуцулка Ксеня".

Фото: YouTube

Українське кіно зараз виходить на новий професійний рівень, а кількість фільмів збільшується з кожним місяцем. Так, нещодавно в мережі з'явився тизер українського екшену "Захар Беркут" . Тепер же можна подивитися тизер до української комедії "Гуцулка Ксеня".

Сюжет картини створено за мотивами творів Ярослава Барнича. Адаптувала сценарій для кінострічки і втілила його в життя талановита Олена Дем'яненко. У центрі комедії - молодий хлопець Яро, який живе в Америці. Однак хлопець змушений повернутися в Україну, адже його батько перед смертю заповів мільйон доларів. І отримати чималу суму хлопець зможе тільки після одруження зі свідомою українкою. Знайти наречену хлопець вирішує в колоритною Ворохті.

Над кінострічкою працювала міжнародна акторська команда: Варвара Лущик (Україна), Максим Лозинський (США), Олів'є Бонжур (Бельгія), Ігор Цішкевіч (США), Олег Стефан (Україна), Катерина Молчанова (Україна), фрік-кабаре "Dakh Daughters" . Велику лепту в створення комедії внесла і популярна група "ДахаБраха".

Прем'єра фільму запланована на 7 березня 2019 року.

Нагадаємо, в мережі з'явився офіційний трейлер комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він, вона" . Стрічка розповідає про подружжя Ткаченко - Максима і Яні, які прожили в шлюбі 10 років.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

джерело: сьогодні
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online