Валерій Сюткін згадав, як ледь не загинув по дорозі на концерт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

17:22, 29.04.2018

Валерій Сюткін став героєм сьогоднішнього випуску програми «В гості вранці» . Артист розповів провідною Марії Шукшиній про дружину, дочку і артистів, якими захоплюється. Однак найбільше Шукшину вразила історія Сюткина про те, як він ледь не загинув в Афганістані по дорозі на концерт.

В ефірі програми Валерій зізнався, що про цей період його життя мало кому відомо, і поділився подробицями. За словами музиканта, його врятувало диво: «Я завжди вибираю перельоти, так як це швидше і зручніше. Ось і того разу ми полетіли до місця проведення концерту, а БТР, на якому повинні були спочатку відправитися, підірвався. Пасажири загинули, включаючи кореспондента однієї відомої газети. Я був тоді шокований, адже пройшов буквально за крок від смерті. Це щасливий випадок, проведення згори ».

Це щасливий випадок, проведення згори »

Валерій Сюткін з дружиною Віолою і Марією Шукшиній

В ході розмови Сюткін також повідомив, що захоплюється артистами, які неодноразово відправлялися в гарячі точки, щоб піснею підтримати солдатів. Особливо він відзначив Олександра Розенбаума і Йосипа Кобзона , Які літали в Афганістан більше п'яти разів. Сам артист вважає за краще не говорити про бойові дії, за його словами, він бачив все жахливі війни, включаючи смерть і обстріли, і не дуже хоче згадувати про це. Однак він охоче зізнався, що перемоги солдат надихають його на творчість.

Окремим джерелом натхнення для Сюткина є його дружина Віола, з якої вони в шлюбі вже понад 20 років. «Ці роки були неймовірно щасливими. Ми не знаємо, що буде далі і як складеться життя. Однак за ці спільні року ми дуже вдячні небес », - розповіла дружина Валерія Віола. Артист також зауважив, що його надихають і радують успіхи доньки, яку теж звуть Віола. Вона зараз знаходиться за кордоном, де вчиться на режисера.

Вона зараз знаходиться за кордоном, де вчиться на режисера

Валерій Сюткін з супруой і дочкою Віолою

Нагадаємо, що до Віоли Валерій Сюткін був одружений двічі і має двох дітей: доньку Олену від першого шлюбу і сина Максима від другого. З Віолою співак разом з 1993 року. Вони познайомилися на гастролях групи «Браво» і більше не розлучалися. У 1996 році у них народилася дочка, яку назвали на честь матері.

Читайте також:

«Мій герой»: Тетяна Устинова запросила до студії Едіту П'єху і Валерія Сюткина

Учасники шоу «Точно в-точь», 2 сезон, приміряють образи Кадишевої і Сюткина

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online