Будинок з видом на сад: в Єкатеринбурзі приступили до будівництва житлового комплексу на 8 Березня

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК "Ботанічний сад" з'явиться на місці колишнього Ботанічного ринку.

Почалося будівництво першого будинку нового житлового комплексу, який змінить вигляд Єкатеринбурга. ЖК "Ботанічний сад" розташується поблизу від однойменного міського парку, на місці колишнього Ботанічного ринку. Забудовник - група компаній "ТЕН" - перетворить це місце в респектабельний мікрорайон нової Ботаніки.

Жителі двох нових сучасних висоток зможуть щодня милуватися нев'янучої красою ботанічного саду, гуляти по його алеях, а вранці слухати спів птахів.

- Це будуть два будинки комфорткласса з сучасними холами - затишними і красивими, закритим від проїзду машин двором, цілодобовим відеоспостереженням і системою контролю доступу на територію, - розповіли у відділі продажів групи компаній "ТЕН".

Внутрішній простір "Ботанічного саду" буде реалізовано в концепції функціональності і комфорту: у дворі з'являться дозвільні зони для мешканців різного віку, включаючи різновікові майданчики для дітей, зони відпочинку для дорослих з пішохідними доріжками.

Внутрішній простір Ботанічного саду буде реалізовано в концепції функціональності і комфорту: у дворі з'являться дозвільні зони для мешканців різного віку, включаючи різновікові майданчики для дітей, зони відпочинку для дорослих з пішохідними доріжками

Для озеленення дворових територій будуть використані дорослі дерева, щоб жителі "Ботанічного саду" відразу були оточені повноцінними рослинами, виправдовують назву житлового комплексу. Причому будуть висаджені дерева не тільки листяних, але і хвойних порід, а також особливі породи чагарників, що зберігають приємний вигляд в зимовий час.

Квартири в "Ботанічному саду" будуть здаватися з чистової обробкою під ключ. Що цікаво, вона буде включати безшовні натяжні стелі, міжкімнатні двері МДФ та австрійські радіатори з терморегуляторами. Ванні кімнати викладуть керамічною плиткою. Стелі заввишки 2,7 м додадуть простору квартир повітря.

- У ЖК "Ботанічний сад" не маленьких за площею квартир. Навіть однокімнатні - мінімум 48 кв. м. Планування - підходить самому комплексу - з просторими спальнями і кухнями-вітальнями по 17 кв. м, - поділилися в відділі продажів.

Панорамні вікна квартир будуть виходити на місто і "Ботанічний сад". Навіть жителі невисоких поверхів зможуть милуватися видами, тому що поруч немає висотної забудови.

Поруч з комплексом з'явиться паркінг, який дозволить розвантажити прибудинкову територію від машин.

На старті будівництва ціни на квартири в ЖК "Ботанічний сад" вкрай привабливі. Велика за площею однокімнатна квартира з кухнею-вітальні площею 17 кв. м буде коштувати від 3,45 млн руб, "двушка" - від 4,75 млн руб, "трійка" - від 6,59 млн руб. class = "_">

Про інструментах покупки і умови бронювання можна докладніше дізнатися у відділі продажів по тел. +7 (343) 312-80-00. class = "_">
Адреса: м Єкатеринбург, вул. Малишева, 5, 9-й поверх (ТРЦ "Алатир")
Відділ продажів працює: пн-пт: 9: 00-20: 00, сб: 10: 00-17: 00.
сайт: botanika-ekb.ru class = "_">

ru   class = _>

Так виглядатимуть сусіди мешканців ЖК "Ботанічний сад". Так виглядатимуть сусіди мешканців ЖК Ботанічний сад

Забудовник: ТОВ "Ботанічний сад" (ГК "ТЕН"). Продажі здійснюються відповідно до Закону РФ № 214-ФЗ від 30.12.2004 "Про участь у пайовому будівництві багатоквартирних будинків і інших об'єктів нерухомості та про внесення змін до деяких законодавчих актів Російської Федерації". Ознайомитися з проектною декларацією можна на сайті http://botanika-ekb.ru/o-proekte/dokumentatsiya.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online