Керівництво аеропорту "Бориспіль" відреагувало на заяву про розкрадання на парковці підприємства

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Керівництво аеропорту пояснило, як працюють з управляючою компанією Керівництво аеропорту пояснило, як працюють з управляючою компанією   112

112.ua

Розрахунки народних депутатів невірні, аеропорт "Бориспіль" в рік отримує 5-6 млн грн доходів від роботи парковки. Про це в ефірі телеканалу " 112 Україна "Розповів в.о. директора аеропорту" Бориспіль "Євген Дихне.

"Аеропорт" Бориспіль "віддав парковки кілька років тому приватній структурі в управління. Цей договір десятирічний, він має хорошу дохідну частину для аеропорту, і дохід від парковок, які знаходяться біля аеропорту, залежить від кількості пасажирів, перевезених в аеропорту. Так складено договір з керуючою компанією ... Аналізуючи розрахунки шановного народного депутата (Попова, - ред.), з розрахунку, що ми перевеземо 400 тис. пасажирів, ми отримаємо середній дохід від кожного паркомісця близько 50 грн, а не 15, про які він говорить. Також в його розр етах вказується 1 тис. автомобілів, які стоять біля аеропорту. Вони ніяк не можуть поміститися на 380 паркомісць. Аеропорт працює на повну міру тільки в пікові години, це ранок і вечір, 3-4 години на добу і середня ціна за паркомісце досить справедливо оплачується аеропорту керуючою компанією ", - зазначив він.

При цьому Дихне підкреслив, що аеропорт насправді в рік отримує 5-6 млн грн доходів від парковки. "Парковка зараз проблема для аеропорту, так як багатоповерховий паркінг недобудований. Мінінфраструктури зараз проводить концесійний конкурс, і я сподіваюся, що ми отримаємо концесіонера, і він добудує парковку", - резюмував він.

Як повідомлялося, народний депутат "Радикальної партії" Ігор Попов раніше заявив, що "Укрзалізниця", аеропорт "Бориспіль", морські порти - це зони підвищеного корупційного ризику. За його розрахунками, на одній парковці біля аеропорту "Бориспіль" розкрадається 50 млн грн на рік .

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online