Новий корпус НДІ Скліфосовського відкриється до кінця року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: sklifos.ru

На Великій Сухаревской площі завершується будівництво нового патолого-анатомічного корпусу НДІ Скліфосовського з експериментальною лабораторією, повідомляє прес-служба Мосгосстройнадзора. Будівля відкриється до кінця року.

Площа корпусу складає 9,1 тисячі квадратних метрів. Кількість поверхів варіюється від 5 до 6 (в різних частинах будинку поверховість різна), також є підземна територія.

У новій будівлі НДІ Скліфосовського передбачені приміщення для проведення судово-медичних експертиз, кабінети спецдосліджень, наукові та експериментальні лабораторії. Також тут розмістяться конференц-зал, музей і бібліотека з кімнатою для читання.

Будівельно-монтажні роботи вже завершені, крім того, прокладені інженерні комунікації. В даний час ведуться фасадні, сантехнічні, вентиляційні роботи.

НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського в 2013 році відзначив 90-річний ювілей і є однією з найстаріших московських лікарень. Цей заклад веде свою історію від прочан будинку, який заснував у благодійних цілях граф Микола Петрович Шереметєв в 1803 році. Відкрито прочан будинок був в 1810 році в будинку №3 на Великий Сухаревской площі і складався спочатку з відділення лікарні на 50 челове і притулку для 25 дівчаток-сиріт.

У 1923 році був організований Інститут невідкладної допомоги, що носить з 1929 року ім'я хірурга Миколи Скліфосовського.

Зараз НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського по праву носить звання найбільшого багатопрофільного науково-практичного центру екстреної медичної допомоги в Росії. Тут займаються наукою, освітою, консультуванням і, звичайно ж, наданням допомоги всім за нею звертаються.

Посилання по темі

Нагадаємо, що в лютому на базі НДІ Скліфосовського відкрився новий судинний центр . Він обладнаний усім необхідним для своєчасного надання допомоги при інфарктах та діагностики проблеми з судинами. Є кардіологічне та нейрохірургічне відділення, а також все обладнання для екстреного лікування.

У березні в столичному регіоні з'явилася також перша в країні симуляції операційна. На відкрилася на базі Московського обласного науково-дослідного клінічного інституту ім Володимирського (Моніка)

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online