Key (Кей) - чоловіче і жіноче нижню білизну з Польщі. Де купити, адреси магазинів

  1. Інформація про марку білизни Key (Кей)
  2. Де купити білизна Key (Кей), адреси магазинів в Україні

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Key (Кей) - польський виробник чоловічої і жіночої нижньої білизна

Key (Кей) - польський виробник чоловічої і жіночої нижньої білизна. В даний час, бренд Key знаходиться під контролем української компанії Янсер, яка володіє мережами магазинів L'etude, 75В, К-Маркет, База Білизни, Білизна Street, а так само такими марками білизни як Legs, Kleo , Key, Неу і Міва.

Інформація про марку білизни Key (Кей)

Торгова марка Key, була створена в Польщі в 1990 році. На офіційному сайті компанії Key, написана історія бренду, однак вона зовсім не докладна. У 1992 з'явилася колекція кольорового трикотажної білизни для жінок, в 1993 вийшла колекція для чоловіків. У 1994 з'явилася дитяча колекція. У 1998 році вийшла лінія чоловічих трусів-боксерок X'mas. У 1999 році виходить лінія кольорових бюстгальтерів для дівчаток Happy Bra.

У 2003 році, компанія Key представила новий бренд білизни - Hey, який призначався для продажу в мережі гіпермаркетів.

Якщо говорити ще про лініях марки Key, то можна згадати наступні:
White Specials - білизна для дівчаток
Be Fun - чоловічі труси з кумедними малюнками
Hot Touch - лінія чоловічого і жіночого термобілизни
LOVE - лінія малюнків на Валентинки
Maxi Comfort - комфортні трусики для жінок
Why not? - боксерки для чоловіків

В цілому, марка Key спеціалізується на продажу яскравого трикотажного білизни, а так само термобілизни. Якщо ви віддаєте перевагу носити яскраве і веселе нижню білизну, то марка Key цілком вам може підійти. Так само варто відзначити що ціна на продукцію цілком демократична.

Де купити білизна Key (Кей), адреси магазинів в Україні

\

На офіційному сайті марки Key, можна побачити канали оптових продажів в Польщі. В Україні з приводу оптових закупівель треба звертатися в компанію Янсер. Ну а для того що б ку Key в роздріб, можна відвідати фірмові магазини компанії Янсер: L'etude , 75В , К-Маркет , база Білизни , білизна Street . Так само марка Key продається на ринках, супермаркетах, мультибрендових магазинах білизни. Одним словом купити її не проблема.

Офіційний сайт компанії Key: http://www.key.com.pl

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online