Кличко: Через два тижні в Голосіївському районі відкриється новий дитячий садок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Через два тижні в Голосіївському районі відкриється новий дитячий садок, розрахований на 110 місць.

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який перевірив завершення всіх робіт перед введенням садка в експлуатацію, повідомляє сайт КМДА .

Про це заявив мер Києва Віталій Кличко, який перевірив завершення всіх робіт перед введенням садка в експлуатацію, повідомляє   сайт КМДА

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №106, розташоване на вул. Науки, 65, розраховане на 6 груп. Зокрема, буде відкрито дві групи для дітей у віці від 2 до 3 років і чотири дошкільні групи для дітей у віці від 3 до 6 (7) років з режимом роботи 12 годин. У садочку є басейн, спортивний і танцювальний зали, а при будівництві використовувалися сучасні технології. Вартість будівельних робіт - майже 77 млн ​​грн. У найближчі дні почнеться прийом дітей в садок через електронну систему запису. «Через два тижні садок вже буде приймати дітей. І я дуже радий, що ми вводимо в експлуатацію такий сучасний об'єкт з басейном, великими і світлими приміщеннями. Я пишаюся тим, що ми поступово змінюємо Київ і будуємо і відкриваємо подібні заклади », - сказав Віталій Кличко.

Читайте також: Кличко: Міська система відеоспостереження довела свою ефективність

Мер Києва зазначив, що столична влада значно збільшила фінансування на освіту і виховання дітей. Кличко нагадав, що в цьому році в Києві в цілому відкриється 10 нових дитсадків - як новозбудованих, так і реконструйованих. «Наше завдання - щоб наші діти навчалися і виховувалися в сучасних навчальних закладах», - додав столичний градоначальник. Мер Києва також зазначив, що на цьому тижні буде відкрито ще один новий садок на вул. Закревського.

Закревського

При цьому Віталій Кличко підкреслив, що дитсадки, які здаються в експлуатацію в Києві, повинні відповідати всім сучасним стандартам. Крім того, зазначив він, до якості робіт, здійснених в садках, не повинно бути претензій.

Крім того, зазначив він, до якості робіт, здійснених в садках, не повинно бути претензій

За словами мера Києва, якщо три роки тому чергу в дитсадки столиці становила понад 15 тис дітей, то за три роки її зменшили майже в три рази. «І наше завдання - через два-три роки черги в дитсадки в Києві взагалі не повинно бути», - додав Віталій Кличко.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online