Іркутська квартири: «космічний» санвузол і кухня для Барбі

  1. мрія спелеолога
  2. Ви все ще читаєте? Тоді ми йдемо до вас!
  3. Весна іде, весні дорогу
  4. Більше квіточок!
  5. Кухня для Барбі
  6. комбінуй це

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Ромашкові» стіни, шпалери-головоломки і кімната а-ля печера - самі незвичайні житлові приміщення цього тижня в нашому огляді.

9

мрія спелеолога

Невеликі, вузькі, витягнуті в довжину кімнати - типова проблема хрущовок. Як правило, вони не дуже підходять для творчих експериментів, або вимагають чогось масштабного те саме перепланування. господарів 2-кімнатної квартири на вулиці Добролюбова всі ці передбачувані складнощі не зупинили. Після їх сміливого експерименту з фантазійними шпалерами (причому темного кольору) одна з кімнат стала схожа на печеру. Невелику, слабоосвещенную, можливо, для когось і затишну.

Невелику, слабоосвещенную, можливо, для когось і затишну

2-кімнатна квартира на вулиці Добролюбова: 46 кв.м., 2 560 000 рублей.

У схожому стилі декорований і санвузол. Тільки через насиченого синього кольору і відповідної підсвічування він більше нагадує печеру морську. Якщо вам незнайоме почуття клаустрофобії і близька спелеологія - придбати цю квартиру ви можете за 2 560 000 рублей.

2-кімнатна квартира на вулиці Добролюбова: 46 кв.м., 2 560 000 рублей.

Ви все ще читаєте? Тоді ми йдемо до вас!

згідно результатами дослідження німецьких вчених, при середній тривалості життя в 70 років близько півроку (за весь період) людина проводить в туалеті. Тому цікавий і незвичайний дизайн цього приміщення більш ніж виправданий.

Якщо ви ламаєте голову над тим, що оригінального можна придумати для наших стандартно маленьких санвузлів, можете взяти на озброєння ідею власників 3-кімнатної квартири в Ангарську. Вельми сміливий вибір шпалер, до речі. Правда, більше на чоловічий смак. Хоча і жінки можуть пограти в захоплюючу гру: «знайди 100500 відмінностей між правою і лівою стіною». Загальна площа об'єкта - 65 квадратних метрів, вартість - 2 350 000 рублей.

Весна іде, весні дорогу

А вітальня в 2-кімнатній квартирі на вулиці Лермонтова - прямо порятунок для тих, хто втомився від тривалої зимової хандри. Дивишся на цю квітучу гілку яблуні і забуваєш, що за вікном все ще хуртовинний лютий, а тепла ще чекати і чекати. Правда, диван дуже сильно все псує. Втім, його ж можна і відсунути. Якщо вас зацікавив цей об'єкт, повідомляємо, що загальна площа квартири - 58 метрів, вартість оренди - 25 тисяч рублів на місяць.

Більше квіточок!

Продовжує квіткову тему 1-кімнатна квартира на вулиці Байкальської. Тут правлять бал ромашки. На перший погляд все дуже навіть непогано: спокійна пастельна колірна гамма, трохи колірних акцентів. Тільки ось дуже вже багато цих ромашок вийшло. Тиснуть. Ймовірно, якби обмежилися однією стіною, було б краще. Якщо такі дрібниці вас не бентежать, зняти цю квартиру загальною площею 50 квадратних метрів можна за 21 тисячу рублів на місяць.

Кухня для Барбі

Пластик, милий льодяникової-рожевий колір - яка дівчинка в дитинстві не мріяла хоч на хвилинку уявити себе в ролі улюбленої ляльки? У орендарів цієї 1-кімнатної квартири на вулиці Байкальської такий шанс точно буде. На окрему увагу заслуговує комбінація рожевої кухні з золотистими «в вигнуту смужку» шпалерами, ну да ладно. Загальна площа об'єкта - 45 квадратних метрів, вартість оренди - 16 тисяч рублів на місяць.

комбінуй це

Та вже в чому-чому, а в сміливості і фантазії господарям (або декораторам?) 1-кімнатної квартири в ЖК «Театральний квартал» точно не відмовиш. Посудіть самі: це як треба постаратися, щоб поєднати в одному приміщенні сірий з жовтим, а чіткі лінії з вигадливим орнаментом? Навіть санвузол не залишився без уваги - на невеликій площі з комфортом уживаються плитка і мозаїка. Може бути, кому-то це здасться надто недоладним, але зате нудним і банальним такий інтер'єр вже точно не назвеш. Орендувати цю квартиру загальною площею 42 квадратних метра можна за 2 500 рублів на добу.

Ось ще один приклад цікавого комбінування. Сам по собі санвузол в цій 1-кімнатній квартирі на вулиці Карла Маркса трохи нагадує космічний корабель. Стильний мінімалізм, чіткі строгі форми, велика кількість хромованих деталей. Але набагато цікавіше те, як він візуально поділений на дві частини. Одна виконана в зелених відтінках, інша - в коричневих. Такий цікавий ефект створюється за рахунок кольорового підсвічування і різних видів плитки. З першого погляду взагалі здається, що це два абсолютно окремих приміщення.

До речі, крім оригінального санвузла, ця квартира ще може похвалитися розкішною кухнею і диваном воістину королівських розмірів. Загальна площа об'єкта - 42 квадратних метри, вартість оренди - 35 тисяч рублів на місяць.

Ірина Ступина, ІА «Іркутськ онлайн»

Ви все ще читаєте?
Або декораторам?
Посудіть самі: це як треба постаратися, щоб поєднати в одному приміщенні сірий з жовтим, а чіткі лінії з вигадливим орнаментом?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online