- Покроковий рецепт сирників з бананом, манкою і сиром
- складові
- Вибираємо інгредієнти правильно
- Дієтичні сирники з бананом в мультиварці
- складові
- Вибираємо інгредієнти правильно
- Сирники з бананом і вівсянкою
- складові
- покроковий рецепт
- варіанти подачі
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua
Сьогодні поговоримо про смачних і простих рецептах сирників з сиру з бананом. Раніше ми готували їх без нічого або з додаванням родзинок, а зараз такий інгредієнт робить наші сирники надзвичайно смачними і корисними.
Час на підготовку потрібно не багато, а чаювання з таким частуванням буде ще приємніше. Також це блюдо стане відмінним харчуванням для дітей, особливо в тих випадках, коли дитина відмовляється від сиру.
Покроковий рецепт сирників з бананом, манкою і сиром
Кухонна техніка та посуд: варильна плита, сковорода, глибока миска.
складові
Манка 100 г Яйце 2 шт. Банан 2 шт. Сир 500 г Цукор 3 ст. л. Розпушувач 10 г Борошно 5 ст. л. Рослинна олія 100 г
Вибираємо інгредієнти правильно
- Сир для такого продукту краще вибрати невисокої жирності і не дуже мокрий. Обов'язково розімніть його руками, щоб не було великих грудочок, або протріть через сито.
- Банани візьміть середнього розміру. Буває, вдома можуть довго лежати банани і трохи почорніти. Такі теж підійдуть і не зіпсують смак сирників.
- Муки може знадобитися більше, тому що її кількість безпосередньо залежить від вологості її самої та сиру.
- Якщо у вас в родині великі любителі солодкого, будьте готові приготувати ще одну порцію такого продукту, тому що вони не встигнуть охолонути, як зникнуть з обіднього столу разом з солодкою добавкою у вигляді варення або згущеного молока.
покроковий рецепт
- Розім'яти руками або виделкою і покласти в глибоку миску два банана і 500 г сиру без грудочок.
- Сюди ж відправити три столові ложки цукру, два яйця і перемішати.
- Додати 5 ст. л. (100 г) манки, перемішати і залишити на 15 хвилин.
- Після цього додати пачку (10 г) розпушувача і приблизно п'ять столових ложок борошна. Кількість борошна буде залежати від вологості сиру.
- Змочити руки в рослинній олії і зробити форми з тіста.
- Обсмажити на рослинному маслі з двох сторін.
Відеорецепт приготування сирників з бананом і манкою
Запрошую вас подивитися коротке відео, в якому всі подробиці створення смачних сирників.
З приходом в наше життя техніки приготування їжі стало набагато цікавіше і простіше. Так, за допомогою мультиварки можна приготувати абсолютно будь-які страви, які здивують нас своїм смаком і апетитним виглядом. Сирники теж можна приготувати за допомогою цієї диво-печі і отримати ситний, корисний сніданок для всієї родини. Давайте розглянемо детально весь процес приготування такої страви.
Дієтичні сирники з бананом в мультиварці
Час приготування: 25 хвилин.
Кількість порцій: на 4 людини.
Калорійність: 221 ккал на 100 г продукту.
Кухонна техніка: мультиварка.
складові
Цукор 2 ст. л. Банан 1 шт. Сир 300 г Борошно 3 ст. л. Яйце 1 шт. Розпушувач ⅔ ч. Л. Сіль ⅓ ч. Л.
Вибираємо інгредієнти правильно
- Для такої пропорції візьміть великий банан вагою до 250 г або два поменше.
- Не варто сильно вимішувати тісто, тоді сирники вийдуть не такими пишними.
- Сир підійде нежирний, в ідеалі фермерський.
- Використовуючи цей рецепт, ви можете приготувати сирники з бананом і сиром в духовці. Просто зробіть з тіста бажані форми і викладіть їх на деко, покритий пергаментом. Випікайте при температурі 180 ° С приблизно 15 хвилин.
покроковий рецепт
- На тертці натерти банан.
- Додати до нього 2 ст. л. цукру, яйце, ⅓ ч. л. солі і ⅔ ч. л. розпушувача.
- Все змішати і додати 300 г сиру.
- Подрібнити масу за допомогою блендера або попередньо протерти сир через сито.
- Додати 3 ст. л. борошна і змішати.
- Смажити в сковороді або в чаші мультиварки в режимі «Жарка» Продукти - Овочі. Обсмажити з двох сторін.
Відеорецепт приготування сирників з бананом в мультиварці
А тепер давайте подивимося відеоролик, в якому всі подробиці приготування смачного десерту. Ви побачите, яким повинно вийти тісто і готовий продукт.
А ось ще один цікавий спосіб їх створення. Додаючи в них вівсянку, ми отримуємо повноцінне блюдо для корисного і смачного сніданку. Вашим домашнім напевно сподобається таке частування, і вони підуть займатися своїми справами ситі і щасливі. Тут представлені невеликі пропорції, тому якщо хочете приготувати їх про запас, збільште порції продуктів в три рази.
Сирники з бананом і вівсянкою
Час приготування: 20 хвилин.
Кількість порцій: 5-6 шт.
Калорійність: 166,9 ккал на 100 г продукту.
Кухонна техніка та посуд: глибока миска, варильна плита, сковорода.
складові
Сир 150 г Яйце 1 шт. Саха 1 ст. л. Банан 1 шт. Борошно 1 ст. л. Кориця 1 щіпка Вівсянка 3 ст. л. Рослинна олія 4 ст. л.
Для цього рецепта дуже важливий склад сиру. Перед його використанням проведіть експеримент: покладіть шматочок сиру на розігріту сковороду з маслом. Якщо сир почав смажитися, рожевіти, значить він натуральний, якщо він почав танути і розповзатися, значить в ньому додано багато добавок, і з цього сиру вам досить складно буде отримати якісний продукт.
покроковий рецепт
- Очистити банан і розім'яти виделкою.
- Надіслати сюди щіпку кориці, 1 ст. л. цукру і перемішати.
- Сюди ж додати 1 яйце, 150 г сиру, 3 ст. л. вівсянки і 1 ст. л. муки.
- Все змішати і обсмажити сирники на сковороді з рослинним маслом, викладаючи ложкою.
Відеорецепт приготування сирників з бананом і вівсянкою
Запрошую вас до перегляду відео з поетапним рецептом їх створення.
варіанти подачі
- Подавати з медом, згущеним молоком, варенням, сметаною, джемом, шоколадом або будь-яким іншим доповненням на ваш розсуд.
- Будь-які соуси стануть відмінним доповненням до них.
- Так, для начинки можна використовувати родзинки, курагу, чорнослив, шоколадні краплі, цукати, подрібнені цукерки і інше. Дайте розгулятися вашої фантазії і доповніть смачний десерт кращим для вас продуктом.
- За таким же рецептом ви можете приготувати сирники з бананом без яєць. Банан дуже легко замінить в такому блюді і яйця і цукор, тому що має клейку консистенцію в подрібненому вигляді і солодкий на смак.
- Можна приготувати швидкий соус. Взяти вишню або полуницю, додати цукор і потомить 5 хвилин на повільному вогні. Цим сиропом полити стопку сирників і прикрасити ягодами.
- Дуже важливо отримати ту консистенцію тесту, при якій сирники НЕ будуть твердими або розтікатися по сковороді. Його стан буде залежати від кількості борошна.
- Робіть щільне тісто, яке еластичне і не прилипає до пальців.
- Допомагайте борошні манкою, висівками або кукурудзяним крохмалем. Так ймовірність великої кількості борошна зійде нанівець, а страва вийде пишним і ніжним.
- Не додавайте багато яєць, в цьому немає особливої необхідності. На півкіло сиру досить 1-2 шт.
варіанти приготування
Зараз масштабно зростає кількість рецептів такої страви, і кожна господиня віддає перевагу той варіант, який їй найбільше подобається. Пропоную Вашій увазі сирники без яєць .
А ось ще один цікавий рецепт звичного нам частування, сирники без борошна . До речі, багато кулінарів досі ведуть суперечки про її наявність в класичному рецепті цієї страви. У будь-якому випадку, спробувавши такий варіант, ви відкриєте для себе дуже м'який і повітряний продукт, який виходить в результаті приготування. Раджу спробувати вже в найближчі дні.
Про походження сирників не залишилося жодної інформації, але багато хто впевнений, що їх творцями є слов'янський народ. Хочу залишити вам класичне блюдо Львова, яке ви зможете зробити в будь-якій точці світу - львівська сирнікі-. Таку неймовірно смачну солодкість подають в кожній кав'ярні цього чудесного міста. Багато господині хоча б раз на рік готують його будинку, тому що це не просто сирник, а справжній десерт, який відмінно виглядатиме і на святковому столі.
Я дуже часто готую сирники в духовці у цій простому рецептом. По-перше, це легко, тому що можна паралельно готувати іншу їжу, по-друге, такий продукт несе більше користі для тих, хто рахує калорії і дотримується здорового харчування. Забирайте його в свою кулінарну зошит і радуйте близьких смакотою до чаювання.
Продовжуючи нашу сьогоднішню тему, не можу пройти повз класичного рецепту сирників з сиру , Приготованих на сковороді. Такими ми їх пам'ятаємо з глибокого дитинства, коли мами готували нам. Також його використовували в дитячих садах і закладах громадського харчування. Моя бабуся досі користується тільки цим варіантом і не визнає інші. Її сирники завжди виходять найпишнішими і смачними.
Шановні кулінари, мені приємно ділитися з вами своїми простими і смачними рецептами різних страв. Сподіваюся, вашу сім'ю вже чекають бананові сирники, приготовані по одному із запропонованих мною варіантів. Якщо у вас є будь-які доповнення або побажання, пишіть їх в коментарях, я обов'язково з ними ознайомлюсь. Бажаю вам приємного апетиту!