Павільйонна версія Леруа Мерлен: деталі проекту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Як ми   повідомляли   раніше, в п'ятницю в Одинцово відбулося офіційне відкриття першого магазину проекту «Леруа Мерлен Квартира», який розташувався в крокової доступності від офісу продажів споруджуваного мікрорайону Як ми повідомляли раніше, в п'ятницю в Одинцово відбулося офіційне відкриття першого магазину проекту «Леруа Мерлен Квартира», який розташувався в крокової доступності від офісу продажів споруджуваного мікрорайону.

Як розповів Олександр Белухин, керівник проекту «Леруа Мерлен Квартира», перша реакція всіх відвідувачів - здивування. Люди звикли до величезних площах DIY-рітейлера, і затишна атмосфера павільйону, де на 125 кв. м представлена ​​21 експозиція в чотирьох стилістичних напрямках, стає для них сюрпризом - втім, приємним. За його словами, ці напрямки були обрані безпосередньо жителями мікрорайону, серед яких представники компанії проводили як масові опитування, так і глибинні інтерв'ю. Також експерти ретельно вивчали всі типи квартир в мікрорайоні, отже, весь асортимент магазину не вигаданий теоретиками, а сформований на основі реальних запитів клієнтів.

Люди звикли до величезних площах DIY-рітейлера, і вид павільйону стає для них сюрпризом

Всього в проекті взяло участь близько 260 експертів, в т.ч. фахівці з формування асортименту, архітектори, дизайнери, професіонали в будівельній справі.

Основне завдання проекту, за словами А. Белухіна, - бути ближче до людей, давати їм можливість економити час. Немає необхідності багаторазово відвідувати магазин, що зазвичай відбувається під час великого ремонту. Замовлення забирається силами співробітників - значить, клієнтові не доведеться самому пересуватися по торговому залу з мішками. Ще одним ефектом стало зниження навантаження на дорожню ситуацію в мікрорайоні - відкриття магазину дозволило знизити кількість поїздок в місяць на 10 тис. За рахунок відкриття будівельного магазина в крокової доступності.

За рахунок відкриття будівельного магазина в крокової доступності

При замовленні готового інтер'єру в «Леруа Мерлен Квартира» клієнт отримує в подарунок дизайн-проект з урахуванням розмірів приміщень

Стилістичні напрямки були обрані безпосередньо жителями мікрорайону, серед яких представники компанії проводили як масові опитування, так і глибинні інтерв'ю

Зворотній зв'язок від мешканців Тригірка і Сколковского ЖК виключно позитивна, зазначив А. Белухин. Якщо все піде вдало, даний формат магазину буде працювати в цьому районі протягом 4-5 років.

Ще один важливий момент, на який варто звернути увагу, - це те, що приміщення побудовано з повторно використаних морських контейнерів.

На площі 125 кв. м покупці можуть вибрати з 21 готового інтер'єрного рішення і замовити комплексне оздоблення квартири за фіксованою ціною і з гарантією якості.

В експрес-інтерв'ю кореспонденту порталу Retail-Loyalty.org А. Белухин розповів, що в якості аналога формату «Леруа Мерлен Квартира» можна розглядати проект Tesco в сеульському метро. Головне подібність - це відсутність товарного запасу, що серйозно спрощує економічну модель. А також дозволяє нам одночасно підтримувати салонну атмосферу - і зберігати низькі ціни, що на тлі ринку є дуже важливим фактором.

А також дозволяє нам одночасно підтримувати салонну атмосферу - і зберігати низькі ціни, що на тлі ринку є дуже важливим фактором

Історія проекту почалася з базової ідеї, що товар можна продавати «з площини», просто показуючи зразок і розповідаючи про нього, далі виникла думка про створення експозиції, яка вилилася в ідею її розміщення «на будмайданчику». До реалізації даного проекту компанія приступила в березні минулого року.

Як тільки на вулиці потепліє, буде задіяно також зовнішній простір: зокрема, у дворі можна буде проводити різні майстер-класи, а також сформувати садові та балконні експозиції.

Клієнтам "Леруа Мерлен Квартира" також доступні 35 тис. Найменувань асортименту Леруа Мерлен - вони можуть замовити їх в онлайні.

Всього в магазині буде працювати вісім співробітників, позмінно. Графік буде залежати від потоку покупців: самий пік зараз доводиться на вечір і на вихідні (магазин працює з 10 до 22.00).

Також А. Белухин повідомив, що всі сервісні програми для клієнтів, що існують в гіпермаркетах, діють також для клієнтів павільйону.

Белухин повідомив, що всі сервісні програми для клієнтів, що існують в гіпермаркетах, діють також для клієнтів павільйону

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online