Як встановити недоступні для вашої країни додатки iTunes

  1. Як завантажувати додатки з магазину iTunes для іншої країни
  2. Як встановити додатки для iPhone і iPad з іншого магазину iTunes

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Є досить багато хороших додатків в магазині iTunes, які не доступні для міжнародних користувачів. Наприклад, якщо ви перебуваєте за межами США, ви не можете встановити додаток Apple iBooks на вашому iPhone, ви не можете завантажити Google Earth на ваш iPad, оскільки ці програми доступні тільки в американському магазині iTunes.

Ці безкоштовні програми на iTunes, але ви не можете додати їх в свій iPhone або плеєр від Apple, якщо ваш обліковий запис iTunes пов'язана з іншою країною, крім Сполучених Штатів.

Тут справа не у визначенні вашого положення по IP. Навіть якщо у вас корпоративний зв'язок МТС, і ви використовуєте безлімітне інтернет підключення (вибрати зручний тариф можна можна на сайті bezlimi.com), причина не у фактичному місцезнаходження.

Ви можете побачити ці програми в вашому магазині iTunes, але при натисканні на кнопку Встановити, вискочить попередження «Ваш аккаунт дійсний тільки для покупок в [назва країни] магазині iTunes».

Як завантажувати додатки з магазину iTunes для іншої країни

Існує досить просте рішення, яке допоможе вам встановити практично будь-який додаток з магазину iTunes, навіть якщо цей додаток не є в iTunes вашої країни.

  1. Запустіть програму iTunes, і, якщо ви увійшли в систему, вийдіть з вашого профілю Apple iTunes (Магазин - Вихід).
  2. Перейдіть вниз і натисніть кнопку «Змінити Країну» - Виберіть прапор Сполучених Штатів.
  3. Тепер здійсните пошук за назвою програми, які ви хочете встановити на свій iPad, iPhone або iPad Touch. Для прикладу, давайте спробуємо встановити Adobe Ideas або iBook (обидва додатки доступні для iPhone і iPad, але тільки для користувачів в США).
  4. iTunes тепер вимагають аутентифікації за допомогою AOL, MobileMe або ідентифікатора Apple. Замість реєстрації з вашим існуючим ідентифікатором Apple ID, натисніть кнопку «Створити новий обліковий запис» і прийняти «Умови».
  5. Використовуйте адресу електронної пошти, який відрізняється від того, який пов'язаний з основним обліковим записом Apple. У розділі Способи оплати, виберіть «Ні» для розділу кредитних карт, дати деякі фіктивну адресу, і ви будете потім отримувати лист з підтвердженням.
  6. Натисніть на посилання для перевірки адреси електронної пошти і все готово. Нагадаємо, що ви створили американський аккаунт iTunes і це дозволить вам завантажити будь безкоштовний додаток з магазину iTunes, навіть якщо програма не є в Вашій країні.

Нагадаємо, що ви створили американський аккаунт iTunes і це дозволить вам завантажити будь безкоштовний додаток з магазину iTunes, навіть якщо програма не є в Вашій країні

Як встановити додатки для iPhone і iPad з іншого магазину iTunes

Важливі моменти, які потрібно пам'ятати:

  1. Цей трюк допоможе вам завантажити тільки безкоштовні програми з iTunes магазинів для вашого iPhone, iPad або iPad Touch. Ви не можете використовувати його, щоб купити «платні додатків», так як це може зажадати від вас кредитної картки з американським платіжним адресою.
  2. Всі додатки, які ви купили / скачали з США і неамериканського магазину iTunes, будуть відображатися в розділі Library-Apps у вашому iTunes. Натисніть кнопку «Перевірити наявність оновлень», щоб завантажити будь-які нові версії, якщо такі є. Однак, ви повинні увійти використовуючи ваш американський ідентифікатор Apple для завантаження оновлень для будь-якого з американських програм.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online