готель Republica

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фасад готелю Готель Республіка (Єреван) знаходиться в самому центрі столиці Вірменії, неподалік від площі, яка і подарувала назву цьому гостинному закладу Фасад готелю Готель Республіка (Єреван) знаходиться в самому центрі столиці Вірменії, неподалік від площі, яка і подарувала назву цьому гостинному закладу. Зручне розташування готелю, від якого за лічені хвилини можна дістатися пішки до найзнаменитіших розважальних центрів міста, а також до більшості його культурних та історичних пам'яток.
Дизайн готелю зроблений з цікавими деталями, поєднуючи в собі старе і нове, показуючи цікаві колажі вірменських древніх килимів, а також різні маленькі вуличні деталі нашої столиці Єревана.
Готель має 10 поверхів, з яких 9 житлових де розташовані в цілому 56 комфортабельних номерів. Серед можливостей кімнати з панорамними вікнами, які дають нашим гостям можливість побачити Єреван з абсолютно іншої точки зору - зверху! З вікон 10 поверхового готелю ви зможете побачити прекрасний вид монументальної Площі Республіки і біблійної гори Арарат.На території всього готелю надається безкоштовний Wi-Fi.Есть номера для некурящіх.Допускается розміщення з домашніми жівотнимі.Персонал готелю говорить на декількох мовах.
Дизайн номерів зручний і оснащений всім необхідним як для комфортного проживання у всіх номерах: безкоштовний, Wi-Fi, ванна кімната з душем, душова кабіна, зубний набір одноразовий, кондиціонер, міні-бар, міні-холодильник, сейф, система клімат-контролю, телевізор, кабельне ТБ, телефон, туалетні приналежності, зручності в номері, праска, фен, холодильник.

14 номерів Стандарт (Standard) (велике ліжко) 15 кв м Одно- або двомісний номер з великими вікнами, однією або двома ліжками і можливістю установки додаткового спального місця. У кожному номері, кабельне ТБ з плоским екраном, робочий стіл і стілець, холодильник і міні-бар, індивідуальний клімат контроль з кожної кімнати і безкоштовний доступ до необмеженого Wi-Fi інтернет окремий санвузол, покритий натуральним каменем травертином, обладнана душова лазневі приналежності фен

12 номерів Стандарт (Standard) (два окремих ліжка) -21 кв м Одно- або двомісний номер з великими вікнами 2 - ма Односпальне або 1-ої Двоспальне Queen size і можливістю установки додаткового спального місця. У кожному номері кабельне ТБ з плоским екраном, робочий стіл і стілець, холодильник і міні-бар, індивідуальний клімат контроль з кожної кімнати і безкоштовний доступ до необмеженого Wi-Fi інтернетуотдельний санвузол покритий натуральним каменем травертілом, обладнана душова лазневі приналежності, фен

26 Номер категорії Делюкс двомісний (Deluxe) 22-39кв м Просторий, елегантно оформлений номер, розрахований на проживання однієї або двох осіб. з 2 односпальними або 1 однієї двох сталевий ліжком Queen size або 2 двох спальні ліжка Queen size У кожному номері, кабельне ТБ з плоским екраном, робочий стіл і стілець, холодильник і міні-бар, індивідуальний клімат контроль з кожної кімнати і безкоштовний доступ до необмеженого Wi-Fi інтернету у кожному номері окремий санвузол, (близько 5 квадратних метрів), покритого натуральним каменем травертином і обладнана ванна кімната з банними прінадленостямі, фен Будучи 100% вільного від тютюнового диму готель, в номерах даної категорії ми можемо запропонуй ть номера з балконами

Номер Делюкс тримісний, чотиримісний 22-39 км м (Deluxe Triple і Deluxe Quadruple) Елегантно оформлений номер, розрахований на проживання трьох або чотирьох осіб. З 2 односпальними або по 1 одній двох сталевий ліжком Queen size або 2 двох спальні ліжка Queen size У номері є всі необхідні меблі, телевізор, кондиціонер кабельне ТБ з плоским екраном, робочий стіл і стілець, холодильник і міні-бар, індивідуальний клімат контроль з кожної кімнати і безкоштовний доступ до необмеженого Wi-Fi інтернету
в кожному номері окремий санвузол покритий з натурального каменю лазневі приналежності фен Деякі номери цієї категорії оснащені двома двомісними ліжками які підходять для тримісного і четирехмнестного розміщення У некотрих з цих номерів є можливість бути суміжними з номерами стандарт Твін і Стандарт таким чином є можливість сімейного розміщення з двома кімнатами і двома ванними кімнатами і одним коридором.

Номер Напівлюкс (Junior Suite) 34кв м Великий і світлий номер з 1-ої двоспальне King size ліжком, розрахований на двох постояльців. Обладнаний красивою і міцною меблями, телевізором, кондиціонером, кабельне ТБ з плоским екраном, робочий стіл і стілець, холодильник і міні-бар, індивідуальний клімат контроль з кожної кімнати і безкоштовний доступ до необмеженого Wi-Fi інтернету У цій категорії номерів для Вашої зручності є спеціальна кава машина для приготування еспресо для вашого використання. Всі номери просторим санвузлом (близько 5 квадратних метрів), покритого натуральним каменем травертином і кімната з душем, а також феном з набором засобів гігієни.

2 Номери Люкс представницький (Executive Suite) на 9 поверсі -43 кв м Розкішний номер, з 1-ої двоспальне King size. Номер виділяється великими панорамними вікнами, з видами на місто Панорамні вікна відкривають захоплюючий вид жвавих центральних вулиць міста, головну площу і священної Гори Арарат високими стелями м'якими меблями інтер'єр класичного стилю в постільних тонах фукціонального дизайном з образами національних килимових візерунків і фотографіями з деталями міських вулиць У цих кімнатах Ви знайдете спеціальні кави машини для приготування еспрессо з додатковими капсулами для Вашого використання Всі кімнати оснащені біль шої зручною ванною кімнатою (приблизно 5 квадратних метрів), зі стінами покритими природним каменем травертином, і обладнаним душем і також феном

У ресторані Ануш Чудове поєднання різних фактур і візерунків в інтер'єрі ресторану, старовинні аксесуари створюють воістину затишну і приємну атмосферу для трапези Тут ви можете скуштувати страви, приготовані за старовинними автентичним рецептами, смак не тільки знаменитий вірменський коньяк різних вікових груп, але і спробувати величезну різноманітність вин , перерахованих в нашому Карта вин. Всі страви унікальні творіння шеф-повара.ресторана який використовує тільки найкращі свіжі продукти, Ресторан ідеально підходить для приємних тихих зустрічей, романтичних вечерь, сімейних торжеств і ділових переговорів.

У кафе Куанто Баста пропонують на вибрати унікальне меню для любителів кави і широкий спектр оригінальних десертів на будь-який смак.

У ресторані грає музика різних жанрів з старого до нового, від поп-музики і класичної спадщини вірменської музики, створюючи тим самим комфортну і розслаблюючу

До Ваших послуг цілодобова стійка реєстрації, консьєрж, камера зберігання багажу, Факс / Ксерокс, ліфт, масажний салон, пральня, хімчистка, послуги з прасування одягу.

***Увага ! Ціни на святкові дні за запитом

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online