У Кременчуці новорічну арку прикрасили кулькою від Укрінформу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Кременчуці Полтавської області новорічну арку на центральній площі Перемоги прикрасили фірмовим кулькою від Укрінформу - нагородою за те, що місцеву ялинку читачі агентства визнали найкращою в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Кременчуцької міської ради.

"Нинішня новорічна ялинка Кременчука визнана кращою в Україні. Переможницею конкурсу краси серед ялинок головна новорічна красуня Кременчука стала завдяки голосуванню тисяч громадян з усієї країни, яке проводило агентство "Укрінформ" ... Серед подарунків Укрінформу - ялинкова прикраса, яким вже прикрашена арку на вході в Новорічний містечко Кременчука ", - йдеться в повідомленні .

Міський голова Віталій Малецький висловив задоволення тим, що завдяки заснованому агентством конкурсу про новорічній красуні Кременчука дізналися люди з різних куточків України і навіть за кордоном. Дуже приємно, підкреслив він, що голосували за неї не тільки жителі Кременчука. За словами мера, тепер в Кременчуці з'явиться нова традиція - фотографуватися біля новорічної арки на тлі кульки від Укрінформу і загадувати бажання.

Віталій Малецький прикрасив кулькою від «Укрінформу» арку на вході в Новорічного містечка Віталій Малецький прикрасив кулькою від «Укрінформу» арку на вході в Новорічного містечка

Конкурс "Міс Ялинка-2017" завершився 2 січня. За кременчуцької ялинку проголосували 40% наших читачів. Почесне друге місце - у Вінниці (26%). "Бронза" дісталася Чернівцям (14%). А ялинка з Маріуполя зібрала 10% голосів.

Висота кременчуцької красуні 20 метрів. Ялинку цього року прикрасили 946 кульками, а також напівсферами і краплями. Також на ялинку пішло 1200 метрів гірлянд.

Агентство Укрінформ надіслало переможцям еко-сумку з брендованими подарунками, серед яких була і ялинкова іграшка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online