"Сторі" від Анни Семенович: співачка презентувала новий кліп

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Екс-солістка групи «Блестящие», Анна Семенович повідомила своїм передплатникам довгоочікувану новину - вони з командою закінчили роботу над новим кліпом і представили його широкій публіці. Joinfo.ua розповість вам, як сприйняли нове творіння фоловерів Анни.

Про те, що кліп на пісню «Сторі» вже можна побачити в Мережі, Анна Семенович повідомила на своїй сторінці в соцмережі. За короткий час він набрав понад 40 000 переглядів. А фанати писали в мікроблозі співачки, що їм дуже сподобалася задумка і гумористичний сюжет.

З початку зйомок кліпу всі бажаючі могли спостерігати за робочим процесом. Анна Семенович навіть зробила окремий «фільм про фільм». Між зйомками вона опублікувала 2 частини відео в Інстаграме, під назвою «Фільм про кліп Анни Семенович« Сторі », де показала реалії закадрового життя.

Ці фільми також послужили своєрідною інтригою для передплатників. Знаючи зірку, її фанати були впевнені, що кліп буде «бомбою». І вони мали рацію, адже, судячи з відгуків, їм все сподобалося.

Ось, як шанувальники відреагували на презентацію: «Кліп просто божевільні веселий, вдалося передати весь позитив, незважаючи на те, що тоді вам не дуже щастило з погодою!», «Аня, слів немає, кліп приголомшливий, просто вогонь хочеться дивитися і дивитися Від щиро вітаю, прем'єра пройшла на славу) »,« Прям бомба. Посміявся від душі)) »(Орф. І пункт. Авторів збережені, прим. Ред.). Були і не дуже приємні коментарі від Хейтер співачки.

За день до прем'єри Анна ділилася з фанатами своїм хвилюванням і переживаннями: «Улюблені, я так хвилююся вже завтра відбудеться прем'єра кліпу на мою нову пісню # Сторі Ми мерзли, падали в басейн і спали по 3 години, але нас це не зломило і ми зробили круту роботу ... », - написала артистка.

Режисер кліпу зазначив, що шанувальники не повинні очікувати глибокого сенсу від їх історії. Їх метою був щирий сміх і веселощі глядачів.

Трохи іронічний сюжет кліпу, за словами самої Анни Семенович , Насправді, є життєвою історією. Адже в наш час таке дійсно трапляється!

Головне фото: Інстаграм ann_semenovich

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online