Купівля квартири в Київській області: ЖК «Крона Парк»

  1. Новобудови або вторинний ринок?
  2. Переваги «Крона Парк»
  3. Що враховувати при покупці?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи плануєте перебратися до Києва Чи плануєте перебратися до Києва? Купівля нерухомості в столиці обійдеться недешево. Саме тому багато хто віддає перевагу обласним центрам. Київські передмістя отримали в останні роки гарний розвиток. До того ж добиратися до столиці з них нескладно. Наприклад, гарне транспортне сполучення у Києва з Броварами. По маршруту регулярно курсує громадський транспорт. Навіть якщо у вас немає машини, на дорогу до столиці піде всього кілька хвилин.

Новобудови або вторинний ринок?

Коли мова йде про передмісті, краще вкладати гроші в нові будинки. Планування квартир в сучасних житлових комплексах набагато краще продумана, ніж в старих будівлях. До того ж у будинків на вторинному ринку в передмістях досить великий знос. Можете купити комфортні нові квартири в Броварах від Крона Парк . Вартість квадратних метрів порівняно невисока. Нова квартира тут обійдеться набагато дешевше, ніж вторинне житло в столиці. До того ж забудовник - компанія «Альянс Новобуд» - передбачає можливість оплати в розстрочку.

Ви можете придбати квартиру в одній з готових секцій або інвестувати в споруджуваний будинок. Другий варіант більш доступний за вартістю, однак вам доведеться почекати кілька місяців, поки об'єкт буде зданий. Що стосується безпеки такої угоди, «Альянс Новобуд» - перевірений забудовник. Це велика фірма, на рахунку якої безліч успішно завершених об'єктів.

Переваги «Крона Парк»

Будинки виконані з надійних, екологічно чистих матеріалів, які забезпечують високу ступінь теплоізоляції, шумопоглинання і енергозбереження. Дотримання сучасних технологій забезпечує довговічність всіх будівель.

Забудовник ретельно продумав місце розташування житлового комплексу. Будинки знаходяться поруч з мальовничим сосновим бором. При цьому в крокової доступності розташовані всі інфраструктурні об'єкти. Територія житлового комплексу упорядкована. Передбачений паркінг.

Всі квартири в житловому комплексі просторі, планування ретельно продумані. Передбачена базова обробка. Для того щоб заселитися, досить виконати косметичний ремонт.

Що враховувати при покупці?

Купуючи квартиру в новобудові, ви отримуєте можливість вибрати навіть поверх і сторону світла. Рекомендується селитися приблизно між 3 і 7 рівнем. Що стосується сторони світу - у кожного свої переваги. Деяким подобається, коли сонце заливає кімнати з самого ранку, інші вважають за краще тінь і прохолоду спекотним літом.

Звертайте увагу не стільки на кількість кімнат, скільки на метраж квартири. При необхідності просторе приміщення завжди можна розділити за допомогою перегородок або розсувних дверей.

Новобудови або вторинний ринок?
Чи плануєте перебратися до Києва?
Новобудови або вторинний ринок?
Що враховувати при покупці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online