Увага! З 19 лютого "Аерофлот" змінив правила провезення ручної поклажі і її допустимі габарити. / Спілкування на будь-які туристичні теми - Форуми на Турістер.Ру

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Витяг з FB "Аерофлоту":
Перед вильотом обов'язково перевірте, щоб габарити ручній поклажі не перевищували 55 см в довжину, 40 см в ширину, 20 см у висоту. Для класу Економ вага багажу обмежена 10 кг, для Бізнес-класу - 15 кг. Понад встановлену норму і без доплати ви зможете провезти в салоні: рюкзак вагою не більше 5 кг і розміром не більше 80 см за сумою трьох вимірів або дамську сумочку, букет квітів, верхній одяг, костюм в портплед, дитяче харчування і пристрої для перенесення (дитини ) вагою не більше 7 кг і габаритами не більше 42х50х20 см, лікарські препарати, милиці, палиці, ходунки, роллатори, складне крісло-коляску, використовувані пасажиром з обмеженнями життєдіяльності, а також товари, придбані в магазинах безмитної торгівлі в аеропорту. Зверніть увагу: у разі перевезення музичного інструменту в якості ручної поклажі, перевезення іншої ручної поклажі (крім речей, що провозяться понад встановлену норму без стягнення додаткової плати) забороняється. З цими та іншими деталями ви завжди можете познайомитися за посиланням:.
Новини, звичайно, не надихаючі. Особливо приємно, що зараз здорово посилили перевірку ручної поклажі, її габарити і вага перевіряють не тільки при реєстрації, а й безпосередньо при посадці на рейс. І найголовніше, що зі списку додатково до ручної поклажі провозяться безкоштовно речей зникла фото і відео устаткування і ноутбуки. Я, наприклад, і так не часто літав "Аерофлотом", а зараз і зовсім постараюся мінімізувати спілкування з цією авіакомпанією. Благо, вибір поки ще є.
Витяг з FB Аерофлоту:   Перед вильотом обов'язково перевірте, щоб габарити ручній поклажі не перевищували 55 см в довжину, 40 см в ширину, 20 см у висоту Нові правила "Аерофлоту" в частині провезення ручної поклажі і зменшення дозволених до перевезення габаритних розмірів речей вплинуть на мій вибір цієї авіакомпанії для майбутніх подорожей.

На форумах пообговорювати вже бурхливо. Аерофлот затиснув любителів тягти свої колісні гробики в салон, за що їм величезне спасибі! В іншому правила більш ніж гуманні. Купуйте, люди, рюкзаки! 55 літрів та плюс ще один на 5 кг - я з такими можу пару місяців в Азії, припустимо, їздити, і возити в тому числі зимові речі!

Alware писав 21 лютого 2018 р 15:28

55 літрів та плюс ще один на 5 кг - я з такими можу пару місяців в Азії, припустимо, їздити, і возити в тому числі зимові речі! Ти твердо впевнений, що 55 літрів вкладуться в суму вимірювань? От не думаю чомусь ... А мій самсонайтовскій "труну" вже точно менше і більш компактно. І друге. Найчастіше техніка, з якою я їжджу, важить чимало. Фотоапарати, об'єктиви. Пропонується її в багаж здати? Ну ось вже нафіг, вона, гадюка, грошей коштує. Виходить, у мене вибору немає ... 55 літрів та плюс ще один на 5 кг - я з такими можу пару місяців в Азії, припустимо, їздити, і возити в тому числі зимові речі

Аерофлот 23 кг багажу ще безкоштовно дозволяє. А ось в тих же США багаж всюди вже давно платний. Американські авіакомпанії знущально пишуть - "Ми обіцяли якісно перевезти Вас, але не Ваш багаж" :)
Хочеш сумку в багаж - тридцятку, вирішив заощадити і затягнути в салон - теж тридцятку :)
Пам'ятається, коли я летів навколо світу, у мене було 27 авіаперельотів. Ох, як непросто було відстежити правила перевезення багажу і ручної поклажі в усіх задіяних авіаперевізників. Не знаю, як зараз, але тоді у US Airways, Alaska і Hawaiian було правило - багаж платний, але в салон можна до 17 кг. Але поступово норми затискають.

Насправді вимоги вони не змінили. Просто вирішили простежити, як це виконується. Виявилося, що не дуже. Ось все і завили. Особливо ті, хто тягне з собою більше норми. Мені особисто, цих норм вистачає з лишком.

Мені особисто, цих норм вистачає з лишком

Через місяць доведеться скористатися послугами цієї авіакомпанії, подивлюся, що там в салон будуть тягнути ...)

Ти твердо впевнений, що 55 літрів вкладуться в суму вимірювань?
Пропонується її в багаж здати?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online