Аерофлот відкриє рейси з Домодєдово

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Авіакомпанія Аерофлот з 27 березня 2016 року почне виконувати рейси з аеропорту Домодєдово як мінімум по чотирьох напрямках, повідомляє   avianews

Авіакомпанія "Аерофлот" з 27 березня 2016 року почне виконувати рейси з аеропорту Домодєдово як мінімум по чотирьох напрямках, повідомляє avianews.com з посиланням на travel.ru .

На даний момент доступні продажу квитків на рейси з Домодєдово в Сочі, Калінінград, Сімферополь і Санкт-Петербург. На даний момент в системі бронювання заявлено дев'ять оборотних рейсів в день.

З розкладу можна зробити висновок, що "Аерофлот" не базувати літаки в Домодєдово. Вони будуть потрапляти в аеропорт в результаті естафети, коли, наприклад, літак вилітає з Шереметьєво в Санкт-Петербург і повертається в Домодєдово.

Таке використання повітряних суден свого часу використовував лоу-кост Wizz Air Україна, який розташовував літак в Києві, проте виконував на ньому рейси зі Львова за допомогою естафети Київ-Тревізо-Львів-Тревізо-Київ.

Зараз на ринку озвучуються дві версії, чому "Аерофлот" вирішив розвивати польоти з небазового аеропорту. За однією з них, це пов'язано з можливими інфраструктурними обмеженнями в аеропорту Шереметьєво, де виникли затримки з будівництвом третьої смуги.

Згідно з другою версією, авіакомпанія має намір посилити конкуренцію з S7 Airlines, яка стала найбільшим авіаперевізником в Домодєдово і другим за величиною авіаперевізником в Росії після відходу з ринку "Трансаеро".

Зараз "Аерофлот" представлений у всіх аеропортах московського авіавузла. З Шереметьєво поки літає сам "Аерофлот", з Домодєдово і Внуково - дочірні авіакомпанії, включаючи бюджетну "Перемогу".

Цитування цього матеріалу дозволено тільки за умови активного гіперпосилання, не закрите для для пошукових систем, на www.avianews.com



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online