Поради адвоката

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Звичайні люди навіть не здогадуються, які потрібно робити правильні дії при раптовому прояві до них інтересу з боку правоохоронних органів. І однією з найбільш неприємних в усіх відношеннях ситуацій є обшук в приміщенні ...

Детальніше >> Детальніше >>

Життя - дуже складна штука. І в ній кожна людина, на жаль, вчиться виключно на власних помилках. Всі ми можемо оступитися і зробити протиправний вчинок, за який може загрожувати цілком реальне тюремне ув'язнення. І в цьому випадку варто задуматися ..

Детальніше >> Детальніше >>

Принадність процесуального законодавства полягає в тому, що у суб'єктів спору практично завжди є можливість оскаржити судове рішення. Забігаючи вперед, відзначить, що існує кілька порядків оскарження, і, якщо суди на місцях винесли рішення, яке будь-яку сторону не влаштовує, то можна дійти до Верховного суду.

Детальніше >> Детальніше >>

З отриманням листів із судових органів або служби судових приставів стикається чимала частина громадян. Це може бути судовий наказ, повістка до суду або повідомлення про початок виконавчого провадження з приводу стягнення заборгованості.

Детальніше >> Детальніше >>

Необхідність визначити порядок спілкування з дитиною в Москві, та й в інших містах країни, виникає, як правило, після того, як шлюб між батьками дитини розірваний. Кожен тягне ковдру на себе. Практика показує, що позивачами у даній категорії справ, частіше ...

Детальніше >>
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online