Прийом в громадянство Росії осіб до 18 років або недієздатних осіб - дитина або недієздатна особа, над якою встановлено опіку чи піклування

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

повернутися   Заповнити заяву он-лайн   Документ про народження дитини або недієздатної особи, над якими встановлено опіку чи піклування (виписка з актового запису / свідоцтво про народження) повернутися

  • Заповнити заяву он-лайн
  • Документ про народження дитини або недієздатної особи, над якими встановлено опіку чи піклування (виписка з актового запису / свідоцтво про народження).
    Детальніше
    Такий документ, виданий іноземними органами ЗАГС, повинен бути легалізований уповноваженим органом держави, яка видала цей документ (для країн-учасниць Гаазької конвенції 1961р., Що скасовує вимогу легалізації іноземних офіційних документів, це штамп «Апостиль»). Зокрема, на документи, видані в Великобританії, «Апостиль» проставляється в Відділі легалізації МЗС Великобританії . Даний офіційний документ зі штампом «Апостиль» або легалізаційному записом повинен бути переведений на російську мову.
    Особливу увагу звертаємо на те, що при оформленні громадянства та паспортизації неповнолітніх дітей прізвище, ім'я та по батькові дитини в документах на його російське громадянство і в російському паспорті (а також при його вписаного в паспорт батьків) вказуються строго відповідно до запису, що міститься в графі «Прізвище, Ім'я, По батькові» документа про його народженні, виданого іноземним органом ЗАГС. Якщо в згаданій графі документа про народження дитини батькові відсутня, воно не може бути пізніше довільно внесено ні в документи на його російське громадянство, ні в його російський паспорт.
  • Іноземний паспорт (при наявності) або документ особи без громадянства дитини або недієздатної особи, над якими встановлено опіку чи піклування (при його наявності). Копія останнього банківського, а також її переклад на російську мову.
  • Дійсний паспорт опікуна або піклувальника, що має російське громадянство, і копія сторінки з фотографією його власника.
  • Документ, що підтверджує проживання дитини за межами Російської Федерації (вид на проживання у Великобританії в паспортах батьків / британський паспорт дитини - копія сторінки).
  • Свідоцтво про встановлення опіки або піклування і його копія.
  • Письмова згода дитини у віці від 14 до 18 років на набуття громадянства Російської Федерації.
    Детальніше

    Така згода дається в довільній формі. Справжність підпису дитини засвідчується нотаріальною записом, підписом посадової особи та печаткою консульської установи в присутності дитини.

  • Відносно недієздатної особи також представляється рішення суду про визнання особи недієздатною.
  • Три фотокартки розміром 3 х 4 см для дітей старше 6 років і недієздатних осіб.

Термін розгляду документів дітям до 14 років і недієздатним особам становить 1 місяць. Особам старше 14 років - до 6 місяців.

повернутися повернутися

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online