Дизайн квартири-студії 30, 40 і 50 кв.м. фото

  1. Планування квартири-студії 40 і 30 кв.м
  2. 2. Приєднання лоджії в дизайні квартири-студії 30 кв.м
  3. 3. Камінна зона в квартирі-студії 30 кв.м
  4. 4. Лінійна кухня в ніші
  5. 5. Барна стійка в дизайні квартири-студії 40 кв.м
  6. Колір в дизайні квартири-студії 40 кв.м
  7. 7. Контрастне поєднання чорного і білого
  8. 8. Кава, вершки, шоколад в дизайні квартири-студії 40 кв.м
  9. 9. Дизайн квартири-студії 40 кв.м з фіолетовими акцентами
  10. 10. Сірий колір в дизайні квартири-студії 40 кв.м
  11. Сучасні ідеї в дизайні квартири-студії 2017: фото світильників
  12. 12. Парні світильники в дизайні квартири-студії 30 кв.м
  13. 13. Багаторівневе освітлення квартири-студії 30 кв.м: фото
  14. Модна меблі в дизайні квартири-студії 40, 30 і 50 кв.м
  15. 15. Стіл-верстак в інтер'єрі лофтового квартири-студії
  16. 16. Вітрини в дизайні квартири-студії 30 кв.м
  17. 17. Круглий стіл в інтер'єрі квартири-студії 40 кв.м
  18. 18. Великий диван в дизайні квартири-студії 50 кв.м
  19. Декор в дизайні квартири-студії 40 і 50 кв.м
  20. 20. Класична ліпнина в дизайні квартири-студії 50 кв.м
  21. 21. Дерев'яні балки в дизайні квартири-студії 40 кв.м
  22. 22. Декоративна цегла в дизайні квартири-студії 40 кв.м

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На фото: Дизайн квартири-студії 50 кв.м

Змішання різних інтер'єрних стилів, вінтажна меблі, оригінальна обробка, цікаві планувальні рішення - в дизайні квартир-студій площею 30, 40 і 50 кв.м, фото яких представлені на цій сторінці, міститься багато сучасних ідей . І в цьому немає нічого дивного, адже дизайнери Студії Ольги Кондратова створюють свої проекти з урахуванням актуальних тенденцій інтер'єрної моди, але не на шкоду практичності, що дуже важливо для невеликих житлових приміщень. Пропонуємо вам підбірку з 22 сучасних ідей дизайну квартир-студій 30, 40 і 50 кв.м.

Планування квартири-студії 40 і 30 кв.м

1. Як обмежити спальню від кухні?

Як обмежити спальню від кухні

На фото: Дизайн квартири-студії 40 кв.м з кухнею-вітальнею і маленької дитячої

У просторі квартири-студії 40 кв.м не обов'язково об'єднувати всі три приміщення - кухню, вітальню і спальню. Досить поєднати тільки перші два. Таку ж приватну зону як спальня розумно відокремити за допомогою стіни з широким порталом і прозорими розсувними дверима. Єдина для всіх зон квартири колірна гамма допоможе створити відчуття простору.

Дизайн квартири-студії площею 40 кв.м, представлений на фото вище, є прикладом грамотної організації студійного простору. Однокімнатні апартаменти розташовані на другому поверсі, і під ними знаходяться нежитлові приміщення. Це дозволило на місці колишньої кухні, по площі майже рівній житловій кімнаті, влаштувати окрему дитячу для десятирічної доньки господарки. На території колишньої єдиної кімнати організували кухню, обідню зону з барною столиком і вітальню з розсувним диваном для матері. Лоджії після відповідних погоджень засклили, утеплили і приєднали до житлових приміщень. Завдяки цьому прийому, корисна площа квартири збільшилася з 35 до 40 кв.м. А обмежити спальню мами від кухні допомагає барна стійка.

2. Приєднання лоджії в дизайні квартири-студії 30 кв.м

м

На фото: Дизайн квартири з приєднаною лоджією

У квартирі-студії площею 30 кв.м кількість перегородок має бути зведено до мінімуму. Тому, якщо ви хочете використовувати активно простір лоджії, то її доведеться приєднати. Завдяки цьому прийому, інтер'єр великої вітальні-їдальні на фото вище істотно виграв в метражі. Тепер тут є місце для облаштування додаткової зони для відпочинку.

3. Камінна зона в квартирі-студії 30 кв.м

м

На малюнку: Дизайн квартири-студії 30 кв.м з камінною зоною

камін - один з найпопулярніших елементів кухні-вітальні. Він зазвичай займає в приміщенні центральне місце і створює навколо себе особливу атмосферу затишку. З двох сторін від камінного порталу декоратори радять встановити шафи або стелажі, а в якості місця для відпочинку в камінній зоні можна використовувати вінтажну вольтерівське крісло.

4. Лінійна кухня в ніші

Лінійна кухня в ніші

На фото: Дизайн квартири-студії 30 кв.м зі вбудованим в нішу кухонним гарнітуром

Установка в нішу лінійного кухонного гарнітура - одне з найпопулярніших планувальних рішень для багатофункціональних приміщень. Такий прийом дозволяє максимально ефективно використовувати корисну площу і ненав'язливо локалізувати зону кухні. При цьому краще вибрати гарнітур нейтрального білого кольору без зайвого декору на фасадах.

5. Барна стійка в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Дизайн лофтового квартири-студії 40 кв.м з барною стійкою

Барна стійка в кухні-вітальні - це і роздільник простору, і місце для сніданків, і функціональний предмет кухонних меблів, в якому можна заховати систему зберігання, розмістити мийку або духову шафу. А кращими «компаньйонами» для неї стануть відповідні по стилю світильники і стільці.

Колір в дизайні квартири-студії 40 кв.м

6. Бірюзові акценти в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Дизайн бежевій кухні-вітальні з бірюзовими акцентами

Бірюзовий колір відмінно поєднується з білим і бежевим , Так що дизайн світлої квартири-студії 40 кв.м з яскравим килимом, строкатими подушками і кріслами кольору морської хвилі приречений на успіх.

7. Контрастне поєднання чорного і білого

Контрастне поєднання чорного і білого

На фото: Чорно-білий контраст в дизайні квартири-студії 40 кв.м

Білі стіни - прекрасний фон для чорного кухонного гарнітура, обідньої групи і м'яких меблів. А щоб таке поєднання кольорів не виглядало нудним, наші фахівці додали в дизайн квартири-студії 40 кв.м яскраві аксесуари і скляні меблі.

8. Кава, вершки, шоколад в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Відтінки кави і шоколаду в дизайні кухні-вітальні

Паркет кольору гіркого шоколаду, стільці з оббивкою відтінку какао, люстри з кавовими абажурами, вершкові стіни, крісла та дивани - смачна колірна гамма створює в приміщенні комфортну атмосферу, а золотисті аксесуари і глянцеві поверхні додають інтер'єру нотку розкоші.

9. Дизайн квартири-студії 40 кв.м з фіолетовими акцентами

м з фіолетовими акцентами

На фото: Дизайн квартири-студії 40 кв.м з фіолетовими акцентами

фіолетові крісла відмінно справляються з роллю колірних акцентів в сучасній вітальні з білим класичним каміном і елегантними кованими люстрами. А яскрава абстрактна картина в позолоченій рамі ненав'язливо позначає обідню зону, утворюючи зі столом вісь симетрії.

10. Сірий колір в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Відтінки сірого в студійному просторі

Сіро-перловий колір додає квартирі-студії площею 40 кв.м респектабельності. Він виграшно виглядає в поєднанні з великим панно з вузьких дзеркальних смуг, що додає простору глибину, світлою підлогою і яскравим фартухом, який виконує соло в цьому монохромному інтер'єрі.

Сучасні ідеї в дизайні квартири-студії 2017: фото світильників

11. Світлодіодне підсвічування в дизайні квартири-студії 50 кв.м

м

На фото: Дизайн квартири-студії 50 кв.м зі світлодіодним підсвічуванням

Світлодіодне підсвічування по периметру приміщення підкреслює геометрію кімнати і візуально піднімає стелю. А якщо є необхідність візуально полегшити кухонні навісні шафи, підсвічування краще зробити в зоні фартуха. Тоді буде здаватися, що меблі ширяє в повітрі.

12. Парні світильники в дизайні квартири-студії 30 кв.м

м

На фото: Дизайн квартири-студії 30 кв.м з парними світильниками

Парні світильники на стелю, розташовані над обіднім столом і в вітальні, в дизайні квартири-студії площею 30 кв.м, як правило, виступають в ролі поділяють на зони елементів і створюють в приміщенні вісь симетрії. Це дозволяє впорядкувати простір і зробити його більш організованим.

13. Багаторівневе освітлення квартири-студії 30 кв.м: фото

м: фото

На фото: Дизайн квартири-студії 30 кв.м з багаторівневою системою освітлення

Стельові споти в зоні приготування їжі, торшери біля дивана, стильний підвіс над обіднім столом, настільні лампи в ТВ-зоні - освітлення в кухні, суміщеної з вітальнею, має бути складним і багаторівневим.

Модна меблі в дизайні квартири-студії 40, 30 і 50 кв.м

14. Диван Честерфілд в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Приклад дизайну квартири-студії 40 кв.м з диванами Честерфілд

Використання для оформлення диванної зони не стандартних наборів м'яких меблів, а розрізнених предметів - тренд сьогоднішньої моди. Виберіть в якості головної дійової особи диван Честерфілд, і в інтер'єрі відразу з'явиться благородна нотка. А компанію такому харизматичному предмету можуть скласти вантажні «вухаті» крісла і низький журнальний столик.

15. Стіл-верстак в інтер'єрі лофтового квартири-студії

Стіл-верстак в інтер'єрі лофтового квартири-студії

На малюнку: Дизайн квартири-студії 30 кв.м зі столом-верстатом

Грубий дерев'яний стіл-верстак - те, що потрібно для обідньої зони в лофтового кухні-їдальні . Такий яскравий предмет меблів, як на фото, відмінно впишеться і в дизайн квартири-студії площею 30 кв.м, і в інтер'єр більш просторого приміщення. Він буде добре виглядати на тлі цегляної кладки і темних меблів з гладкими фасадами, а диван і крісла з велюрової оббивкою складуть йому чудову компанію.

16. Вітрини в дизайні квартири-студії 30 кв.м

м

На малюнку: Дизайн студійного простору з шафами-вітринами

Пара стильних скляних вітрин, в яких можна розмістити колекцію порцеляни або дрібні аксесуари, прикрасять не тільки класичний, але і сучасний інтер'єр . А якщо розкладка на їх дверцятах буде повторювати малюнок дзеркального панно на протилежній стіні, в інтер'єрі запанувала повна гармонія.

17. Круглий стіл в інтер'єрі квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Дизайн кухні-вітальні з круглим столом

На думку дизайнерів, круглий обідній стіл - оптимальний вибір для багатофункціонального приміщення. Він компактний, легко вписується в простір і, при цьому, лаконічно виглядає. А якщо обідня зона буде підібрана в тон обробці приміщення, то вона стане практично непомітною і не буде домінувати в просторі.

18. Великий диван в дизайні квартири-студії 50 кв.м

м

На фото: Дизайн кухні-вітальні з великим диваном

Великий кутовий диван елегантного сірого кольору, як на фото, - ідеальне рішення для дизайну квартири-студії площею 40 кв.м. и більше. Такий меблевий елемент стане центром тяжіння у вітальні зоні і допоможе розмістити численних гостей.

Декор в дизайні квартири-студії 40 і 50 кв.м

19. Зістарені дзеркала в дизайні квартири-студії

Зістарені дзеркала в дизайні квартири-студії

На фото: Дизайн квартири-студії 40 кв.м з постареним дзеркалами

Старі дзеркала з «поплив» амальгамою мають якусь особливу магію. І чим більше формат дзеркала, тим цікавіше воно виглядає в інтер'єрі. А доповнити такий декор можна винтажной меблями і оригінальними ліпними кесонами.

20. Класична ліпнина в дизайні квартири-студії 50 кв.м

м

На фото: Дизайн квартири-студії 50 кв.м з ліпниною

Дверні портали, стельові карнизи, молдинги, напівколони, пілястри, розетки - класична ліпнина виглядає доречно навіть в сучасному інтер'єрі. А в поєднанні з елегантним паркетом коньячного кольору, білими люстрами і хвилясті текстилем вона виглядає ще більш благородно.

21. Дерев'яні балки в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Дизайн інтер'єру квартири-студії в стилі лофт з дерев'яними балками

Масивні дерев'яні балки - знаковий елемент стилю лофт . Вони виглядають переконливо, надійно і добре поєднуються з червоною цеглою. Але інтер'єр молодіжного лофт буде виглядати більш легким і модним, якщо балки і підлогу зробити світлими, а в зоні вітальні поставити сучасний модульний диван з подушками бірюзового, фіолетового і бежевого кольорів.

22. Декоративна цегла в дизайні квартири-студії 40 кв.м

м

На фото: Дизайн студійного простору з декоративним цеглою

Світлий декоративний цегла легко впишеться в дизайн квартири-студії 40 кв.м в сучасному стилі. Така обробка буде добре гармоніювати з патинованої меблями, ліпним декором і яскравими кріслами. А в поєднанні з светопрозрачной розсувний перегородкою цегляна кладка легко створить в квартирі атмосферу заміського будинку.

Отже, підіб'ємо підсумок. Щоб створити стильний, модний і практичний дизайн квартири-студії 30, 40 і 50 кв.м, потрібно експериментувати і сміливо поєднувати традиційні рішення і сучасні декораторські ідеї.

Текст: Ірина Сєдих

1. Як обмежити спальню від кухні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online