Як відзначити річницю весілля?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Найпоширеніший варіант - це відзначити річницю весілля в ресторані. Заздалегідь забронюйте столик, підберіть вечірнє вбрання, запишіться до перукаря і візажиста, замовте професійного фотографа і, звичайно, запросіть на ваше свято родичів і близьких друзів. Вибираючи ресторан, краще віддати перевагу тому, де грає жива музика. Про всяк випадок уточните репертуар.

2. Ще один варіант - це влаштувати свято тільки для двох. Можна провести цей день виключно в компанії один одного. Влаштуйте романтичну вечерю при свічках з приємною музикою і вишуканим вином. Можна виїхати на природу, прогулятися по парку, скверу, зайти в улюблене кафе чи відпочити в заміському клубі.

3. На річницю весілля можна відправитися в романтичну подорож. Ця подорож буде особливо приємним, якщо у вас не було часу, щоб відправитися у весільну подорож. Якщо ви вирішили полетіти в теплі країни, можна навіть провести весільну церемонію за місцевими звичаями. Наприклад, дуже цікава церемонія - в Тунісі.

4. Відмінний варіант - виїзд на природу «всім складом». Можна зібрати всіх, хто був на вашому весіллі, зняти заміський будиночок з лазнею, посмажити шашликів і посидіти біля вогнища з гітарою. Як розваги можна запустити повітряного змія або небесні ліхтарики.

5. Для любителів активного відпочинку можна зібрати всіх друзів і відправитися на каток або роллердром, покататися на велосипедах, конях, лижах, сноуборді (в залежності від пори року). Загалом, відпочити весело і з користю для здоров'я.

6. Якщо дозволяють кошти, можна організувати міні-весілля. Чому б і ні? На неї можна запросити тих, хто свого часу не зміг з якихось причин потрапити на ваше свято. Можливо, вам захочеться зробити торжество в зовсім іншому форматі, ніж було в перший раз. Можна купити собі нові весільні наряди, замовити лімузин, забронювати кафе або ресторан, влаштувати тематичну фотосесію ...

7. Якщо дата вашого одруження не доводиться на пост і якщо ви дозріли для такого відповідального кроку - ви можете повінчатися. якщо річниця весілля доводиться на пост, ви можете повінчатися трохи раніше або пізніше.

1

фото: Depositphotos

Важливо знати, що до обряду слід підходити дуже серйозно. Вінчання - це перш за все таїнство, де шлюбний союз благословляється Богом. Потрібно мати на увазі, що в деяких церквах на вінчання слід записуватися заздалегідь (за один-два тижні). У цей час необхідно сповідати гріхи, покаятися і духовно очиститися для нового періоду у своєму житті.

Який би варіант ви не вибрали, це, безумовно, повинно бути обопільним бажанням подружжя і не сильно «бити по кишені» вашої родини.

Чому б і ні?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online