NEWSru.com :: Дженніфер Лопес судиться з екс-чоловіком, вирішили продати її "інтимне відео"

Дженніфер Лопес судиться з екс-чоловіком
Приводом до нового судового розгляду послужив документальний фільм "Як я одружився з Дженніфер Лопес: Історія Джей Ло і Оджані Ноа", який Оджані збирався зняти найближчим часом
Ноа хотів включити в фільм і відеозаписи з сімейного архіву, зокрема так зване "хоум-відео"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Поп-співачка і актриса Дженніфер Лопес знову вкотила багатомільйонний позов свого колишнього чоловіка Оджані Ноа: екс-чоловік планував оприлюднити записи інтимного характеру, зроблені під час їх медового місяця в 1997 році, передає TMZ .

Нагадаємо, що Лопес і Ноа, тоді ще простий офіціант з Майамі, одружилися 22 лютого 1997 року, однак шлюб протримався менше року. Після розлучення колишнє подружжя підписало договір про нерозголошення подробиць особистого життя. Проте, вже в 2006 році Ноа порушив угоду, почавши писати книгу про спільне життя зі співачкою. Тоді Лопес вдалося через суд стягнути з віроломного чоловіка 545 тисяч доларів.

Приводом до нового судового розгляду послужив документальний фільм "Як я одружився з Дженніфер Лопес: Історія Джей Ло і Оджані Ноа" ( "How I Married Jennifer Lopez: The JLo and Ojani Noa Story"), який Оджані збирався зняти найближчим часом. Крім усього іншого, Ноа хотів включити в фільм і відеозаписи з сімейного архіву, зокрема так зване "хоум-відео" з готелю під час медового місяця. Як стверджує Лопес, на цих записах вона з'являється в досить пікантних ситуаціях і в мінімальній кількості одягу. Джей Ло впевнена, що подібний фільм порушує укладений подружжям договір, і сподівається відсудити у Ноа як мінімум 10 млн доларів.

В даний час суд Лос-Анджелеса заборонив Ноа якимось чином поширювати або продавати фільм. Однак колишній чоловік Джей Ло здаватися не має наміру, відзначає Reuters.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online