Як купити квартиру, якщо грошей немає: лайфхак від «Атомстройкомплекс»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Для амбітних людей - квартири в хмарочосах «Чемпіон Парк» від 3,95 млн руб

Фахівці агентства нерухомості «АТОМ» (офіційний відділ продажів компанії «Атомстройкомплекс») стверджують, що сьогодні мінімум клієнтів приходять за квартирою в новобудові, маючи на руках всю суму. У більшості випадків у потенційних покупців є тільки гостре бажання жити в сучасному, красивому будинку і пишатися ним, а гроші тільки належить десь дістати. Фахівці агентства нерухомості «АТОМ» охоче в цьому допомагають.

У цьому огляді - всі інструменти покупки житла від «Атомстройкомплекс», доступні покупцям.

Трейд-ін (залік вторинного житла)

Якщо у покупця є стара квартира, можна вважати, що і нова квартира у нього теж вже майже є. За програмою «Трейд-ін» можна продати свою стару квартиру (кімнату, дачу, гараж) через партнерська агенція нерухомості.

Алгоритм простий: в агентстві нерухомості «АТОМ» потрібно вибрати нове житло, укласти договір, внести мінімальний початковий внесок - всього 100 000 рублів. Паралельно укласти договір з партнерським агентством нерухомості, за три місяці продати свою квартиру і внести виручені гроші в рахунок оплати нового житла! Якщо буде потрібно, термін можна продовжити. При цьому можна бути впевненим, що обрана квартира покупця дочекається, а ціна на неї не виросте. В якості додаткового бонусу «Атомстройкомплекс» компенсує покупцеві витрати на оплату послуг ріелтора.

На залишок суми, необхідної для оплати квартири, можна оформити іпотеку.

На залишок суми, необхідної для оплати квартири, можна оформити іпотеку

У ЖК «WOODS. Будинок в парку »на УНЦ готові квартири коштують від 2,9 млн рублів, в споруджуваних чергах - від 2,05 млн рублів

іпотека

Новобудови «Атомстройкомплекс» акредитовані в двадцяти банках країни, а представники найбільших - Ощадбанку і ВТБ - весь тиждень перебувають безпосередньо в агентстві нерухомості «АТОМ». Представники Газпромбанку проводять консультації і приймають заявки в офісі забудовника по суботах. Реалізований забудовником принцип «одного вікна» дозволяє одномоментно вирішити всі питання по майбутній угоді і подати заявку на іпотеку в офісі «Атомстройкомплекс».

Оскільки «Атомстройкомплекс» є великим надійним забудовником, більшість банків пропонує клієнтам спеціальні, більш вигідні умови. Наприклад, ВТБ погодив для клієнтів «Атомстройкомплекс» мінімальну ставку на 0,7% нижче базової - всього 8,9%. Знижену ставку пропонує клієнтам і Убрир - всього 7,9% (при підтвердженні доходів позичальника довідкою 2НДФЛ і першим внеском не менше 20%).

Нарешті, взяти субсидувати державою іпотеку всього під 6% річних можуть сім'ї, у яких в період з 1 січня 2018 по 31 грудня 2022 року народиться друга і третя дитина. Причому тим, у кого в зазначений період народиться друга дитина, ставка буде надаватися субсидія на протязі трьох років, тим, у кого народиться третя дитина, - протягом п'яти років.

Причому тим, у кого в зазначений період народиться друга дитина, ставка буде надаватися субсидія на протязі трьох років, тим, у кого народиться третя дитина, - протягом п'яти років

Квартири в ЖК NOVA Park на Широкій Річці - від 1,8 млн рублів

Розстрочка на період будівництва будинку

Програма «Європейська долевкі» призначена для тих, хто планує жити в своїй квартирі, поки не побудується новий будинок. Вона дозволяє укласти договір на нову квартиру на етапі будівництва, внісши всього 10% від її вартості. Решту суми можна заплатити до закінчення трьох місяців з моменту введення будинку в експлуатацію. За користування розстрочкою нараховується 0,75% в місяць. Причому він нараховується тільки за фактичний час користування розстрочкою - якщо раптом клієнт несподівано продасть свою стару квартиру до здачі будинку, можна достроково погасити всю суму без зайвої переплати. Розстрочка надається забудовником, а значить, розраховувати на неї можуть і ті, хто з яких-небудь причин не може взяти іпотеку.

Розстрочка надається забудовником, а значить, розраховувати на неї можуть і ті, хто з яких-небудь причин не може взяти іпотеку

Квартири в ЖК «Сахаров» в Академічному - від 2,05 млн рублів

Материнський капітал

Материнський капітал дозволяє сім'ям поліпшити житлові умови, мінімізувавши доплату готівкою. Продавши стару квартиру і додавши кошти материнського капіталу, можна придбати в «Атомстройкомплекс» квартиру більшого метражу, більш функціонального планування, з сучасним благоустроєм і надійними інженерними мережами. Сертифікат не береться в якості початкового внеску - їм можна погасити тільки розстрочку або іпотеку.

Сертифікат не береться в якості початкового внеску - їм можна погасити тільки розстрочку або іпотеку

Квартири в народному ЖК «Весна» на Вторчермета - від 1,55 млн рублів

Знижки при повній оплаті

Якщо покупець збирається повністю розрахуватися за квартиру протягом місяця, він може отримати суттєву знижку. Розмір знижки - до 5-7% для різних житлових комплексів. Важливо відзначити, що повною виплатою впродовж місяця вважається не тільки готівку, але і оплата з використанням іпотеки - банк перераховує забудовнику всю суму відразу.

Подивитися детальні описи всіх житлових комплексів компанії «Атомстройкомплекс» можна на сайті atomstroy.pro . Отримати детальну консультацію щодо умов оплати можна в агентстві нерухомості «АТОМ» за тел. (343) 266-93-93 та за адресою вул. Бєлінського, 39.

* Трейд-ін. ТОВ АН «АТОМ», Єкатеринбург, вул. Бєлінського, 39, є офіційним агентом з продажу приміщень в рекламованих об'єктах, тел. +7 (343) 266-93-93. Компенсація вартості послуг ріелтора до 70 000 руб. шляхом зменшення вартості квартири, що купується. Дана компенсація надається при укладенні договору на реалізацію квартири - вторинної нерухомості, з агентствами нерухомості - партнерами.

* Програма розстрочки на споруджувані житлові об'єкти, розстрочку надає АТ «Корпорація" Атомстройкомплекс "», подробиці акції на atomstroy.pro.

Іпотека надається ПАТ «Сбербанк», генеральна ліцензія ЦБ РФ № 1481. Відсоткова ставка та інші умови кредитування в офісах банку. ТОВ АН «АТОМ», Єкатеринбург, вул. Бєлінського, 39, тел. +7 (343) 266-93-93, є офіційним агентом по реалізації приміщень в рекламованих об'єктах.

ЖК «WOODS. Будинки в парку », вул. Амундсена - Розливна Ленінського р-ну м Єкатеринбурга. Проектна декларація на сайті http://atomsk.pro. Забудовник: АТ «Корпорація" Атомстройкомплекс "». Договір відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві».

ЖК NOVA Park, г. Екатеринбург, житловий будинок № 3 по ПЗУ на вул. Хрустальногорской. Договір участі в пайовому будівництві відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві». Проектна декларація на сайті http://atomsk.pro. Забудовник: АТ «Корпорація" Атомстройкомплекс "». Іпотека надається ПАТ «Сбербанк», генеральна ліцензія ЦБ РФ № 1481. Умови отримання і процентна ставка кредиту - в офісах банку.

ЖК «Сахаров», Єкатеринбург, Ленінський район, в кварталі вул. Краснолісся - Чкалова - Амундсена - заплави річки Патрушіхі. Договір відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві». Проектна декларація на сайті www.domstroy10.ru. Забудовник: ТОВ «Домстрой 10».

ЖК «Весна», Свердловська область, Єкатеринбург, Чоколівський район, вул. Дорожня. Договір участі в пайовому будівництві відповідно до ФЗ-214 «Про участь у пайовому будівництві». Проектна декларація і ЗОР на сайті www.atomsk.pro. Забудовник: АТ «Корпорація" Атомстройкомплекс "».

ЖК «Чемпіон Парк», Єкатеринбург, вул. Машинна, 1б, будинки, введені в експлуатацію.

* Квартири - житлові приміщення - об'єкти пайового будівництва.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online