Закуска з креветками на святковий стіл: рецепт викличе фурор

  1. Рецепт святкової закуски з креветок
  2. Саду авокадо бути
  3. Фото-відео звіт, як зустрічали Новий рік
  4. вакансія
  5. крайній рада

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Привіт, шановні читачі. З Різдвом Христовим, брати і сестри! Вже, звичайно ж, не встигаю зі своїм рецептом на ваш святковий стіл. Але на майбутнє закуска з креветками і авокадо точно стане в нагоді вам. Що ще чекає вас в сьогоднішній статті? У двох словах відзвітуюся в тому, як пройшло святкування Нового року. Коротко розповім про початок довгострокового проекту і зроблю оголошення про звільнену вакансії. Отже, приступимо.

Отже, приступимо

Спочатку про рецепт закуски з смажених креветок. Зовсім неважливо, який вид ракоподібних істот ви будете використовувати для приготування страви. Це можуть бути як королівські, так і тигрові креветки. На фото видно, що в рецепті я використовую членистоногих породи «углохвостие» і дана обставина анітрохи не позначиться на смаку закуски. з авокадо ж зроблю дуже смачну і поживну пасту, якою приправлені, так би мовити начинкою, з очищених і обсмажених з часником свіжих креветок.

Рецепт святкової закуски з креветок

  • 500 гр. креветок;
  • 2 стиглих авокадо;
  • половина лимона;
  • 2 зубчики часнику;
  • пучок кропу;
  • оливкова олія;
  • сіль.

креветок;   2 стиглих авокадо;   половина лимона;   2 зубчики часнику;   пучок кропу;   оливкова олія;   сіль

  1. Щоб приготувати частування підійдуть і варені креветки теж. Саме в такому вигляді морські мешканці у мене зараз в наявності. Вони залишилися ще з минулого року, коли я варив з них дуже чарівний супчик . Значить так, очищаю креветки.
  2. Натираю на тертці цедру лимона і подрібнюю зубчик часнику.
  3. Розпалюються сковороду з парою ложок оливкової олії в ній. Викладаю в розігріте масло креветки, часник і цедру.
  4. Смажу інгредієнти на сильному вогні пару хвилин, постійно помішуючи.

Саду авокадо бути

  1. Потім чищу авокадо і видаляю з нього горіх.
  2. Подивившись на величезного розміру кісточку, вирішую навіщо добру пропадати. Ось так і почався мій довгостроковий проект з вирощування авокадо, про який згадав трохи вище. Після його завершення обов'язково поділюся з вами своїм досвідом по вирощуванню цього фрукта.
  3. А зараз поки продовжую готувати закуску. Додаю в авокадо рубаний часник, кріп і дрібку солі. Відвалів сік з половини лимона.
  4. Вливаю п'ять ложе оливкового масла.
  5. За допомогою блендера перемелюю всі ці продукти в однорідне пюре.
  6. З'єдную пасту з авокадо з обсмаженими креветками і перемішую.

Да-а-а-а остаточний вихід звичайно невеликий, тим дорожче ласощі в прямому і переносному сенсі. Для цінителів подібного роду смачних збочень - ця закуска справжня знахідка! Шкода тільки мало її вийшло. Розійшлася відразу вліт.

Фото-відео звіт, як зустрічали Новий рік

Що ж передувало, так би мовити надихнуло і підштовхнуло мене до приготування недешеве заморського блюда. Урочисте новорічне збори, привітання і святкова премія. Короткий відео уривок цієї події можна спостерігати трохи нижче.

Далі новорічна ніч навпроти телевізора з одночасним поглинанням салатів і закусок.

Раніше ранок. Порожні вулиці. Вилазка провітритися.

Безлюдний зимове містечко.

Катання з гірки в 25 градусний мороз. Яка благодать - ніхто не заважає!

І споглядання вкриті інеєм китайського берега. «Друга» поховалися, замерзли, напевно.

Загалом, свято пройшло, як і годиться в тісному сімейному колі. Все було смачно і гідно!

вакансія

Тепер коротке оголошення про вакансії. Для роботи в недавно відкрилася рубриці новин підшукую відповідального співробітника. Бажано зі знанням англійської мови та вмінням працювати на движку WordPress. Крайнє вимоги не обов'язково. Після пари-трійки уроків, які вам надам, будете публікувати новини, як пиріжки куховарити. Решта подробиць в особистому листуванні. Заявки надсилати через форму зворотного зв'язку .

крайній рада

Ще про один момент, що стосується сьогоднішнього страви, забув вам розповісти. Закуску з креветок і авокадо можна подати красиво уклавши її в тарталетки. Також вона буде оригінально виглядати на крекерах або навіть чіпсах.

Тарілок дзвін, бренькіт вилок. Удари один об одного кришталю. Бюджет сімейний руйнується від дірок. Так доживаємо до сьомого січня. Потім доходить - все вже приїлося! І хочеться особливу скуштувати. Бажання, як полум'я розгорілося - закусок світ небачених відкрити.

Ось мій рецепт вам на очі потрапив, креветки є, за авокадо в шлях. Ваш апетит нехило розігрався, не терпиться скуштувати страву - жах.

З приємним апетитом - Олександр Абалаков.

Що ще чекає вас в сьогоднішній статті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online