Авіакомпанія «Трансаеро» скасувала кілька рейсів з Благовещенська в Москву

  1. Матеріали по темі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Через низький пасажиропотоку авіакомпанія «Трансаеро» змушена скасовувати рейси з Благовещенська в Москву. Однак в компанії запевняють: припинення вильотів в зв'язку зі складною фінансовою ситуацією не планується. Днями федеральні ЗМІ поширили інформацію про те, що друга за обсягами перевезень Росії авіакомпанія «Трансаеро» звернулася за допомогою до держави і кредиторам, стверджуючи, що через борги може взагалі припинити польоти ще до нового року. За відомостями інформагентств, до кінця листопада у «Трансаеро» утворилася прострочена заборгованість перед постачальниками авіапалива, авіакомпанія повинна 2,5 млрд рублів Роснефти і майже 2 млрд рублів «Газпромнефть-Аеро». Однак вчора, 21 грудня, на сайті авіакомпанії з'явилося спростування цієї інформації.

«Авіакомпанія" Трансаеро "глибоко обурена заангажованим характером матеріалів, що з'явилися в ЗМІ і помилково інтерпретує реальну ситуацію навколо діяльності авіакомпанії, - йдеться в повідомленні. - Авіакомпанія має підстави припускати, що організована цілеспрямована інформаційна кампанія з комерційною метою нанесення шкоди продажу компанії, які в останній місяць значно зросли, репутаційної дискредитації і створення панічних настроїв у клієнтів ».

Ні про яку припинення польотів авіакомпанії до або після Нового року, як про це повідомляють в ряді ЗМІ, не може бути й мови, заявили в компанії.

- Незрозуміло абсолютно, звідки беруться такі чутки, - прокоментував АП представник авіакомпанії «Трансаеро» в Благовєщенську Юрій Крисько. - Ні про яку припинення польотів мови не йде. Єдине, що зараз у зв'язку з низьким пасажиропотоком скасовуються рейси. Так, рейс скасований сьогодні і завтра, на січень очікується виконати 16 рейсів в Москву. Ця ситуація жодним чином не пов'язана з фінансовим станом компанії, вона щорічно складається в грудні-січні. Бували зими, коли за січень виконувалися лише 8 - 9 рейсів у зв'язку з низькою наповнюваністю. Рейси скасовуються заздалегідь, людей повідомляємо і квитки міняємо без будь-яких доплат. Традиційно попит на авіаперельоти починається рости з кінця лютого.

Зараз з Благовещенська в Москву літають щодня компанія «Росія» (дочірня «Аерофлот») і авіакомпанія "Трансаеро". При цьому у «Аерофлоту» скасування рейсів найближчим часом не планується.

- В останню декаду грудня завантаженість рейсів становить близько 90 відсотків, - запевнив АП заступник директора з комерційної діяльності відділення філії «Аерофлот» в Благовєщенську і Владивостоці Роман Литвинов. - Так, був невеликий спад пасажиропотоку, рейси переносилися, але тільки з технічних причин. При цьому у нас оголошена акція - до кінця березня можна купити квиток з Благовещенська в Москву за ціною до 4 235 рублів. Квитки за зниженими тарифами користуються великим попитом і розкуповуються дуже активно.

До речі, зараз купити квиток до столиці за зниженим тарифом на грудень і новорічні канікули вже неможливо, однак на 15 січня і наступні дати дешеві квитки в наявності ще є.

До слова, деякі експерти прогнозують, що за підсумками 2014 року сукупні збитки російських авіакомпаній можуть вирости майже до 30 млрд рублів. Однією з причин називають стрімку девальвацію рубля, яка значно погіршила економіку авіаперевізників, враховуючи, що лізингові платежі компаній йдуть в доларах.


Матеріали по темі

Через низький пасажиропотоку авіакомпанія «Трансаеро» змушена скасовувати рейси з Благовещенська в Москву Екстрено сів в Іркутську літак з амурчанамі дістався до Москви Вчора, 12:49 Влітку амурчане зможуть вибирати стикувальні рейси на польоти по Росії і за кордон 02.04.2019, 11:15 Рейс Якутськ - Благовєщенськ затримується на 11 годину 26.12.2018, 9:42 Конкурс на будівництво нової ЗПС в аеропорту Благовєщенська оголосять на цьому тижні 16.10.2018, 16:17 Ще одна субсидія Уряду РФ забезпечить пільговими авіаквитками 15 тисяч далекосхідників 11.10.2018, 13:11 «Іраеро» зв'яже Благовєщенськ і Хабаровськ 17.09.2018, 18:32 Благовещенские рейси «Якутії» скасовані через брак бортів 18.08.2018, 14:16 Президент обнулив ПДВ для авіаперевезень на Далекий Схід 08.08.2018, 9:19 Пасажиропотік в Благовіщенському аеропорту виріс, незважаючи на догляд «Саратовских авіаліній» 06.08.2018, 11:12 Таїланд і В'єтнам залишаються найпопулярнішими країнами у амурчан 24.07.2018, 9:45 Ціни на авіаквитки для далекосхідників стануть дешевшими 28.06.2018, 10:59

показати ще

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online