IX виставка нерухомості: вигідні пропозиції від найбільших забудовників міста

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

12.03.2018

Як вибрати гідного забудовника або квартиру серед різноманіття пропозицій на ринку нерухомості?

З 23 по 25 березня в ТЦ «МЕГА» журнал Firstkey організовує в Казані IX виставку нерухомості . Чим вона буде відрізнятися від попередніх, чому вигідніше стати власником житла, ніж орендувати його, а також де можна отримати вичерпну інформацію про спеціальні пропозиції та знижки, розповів засновник журналу Раміль Усманов.

Раміль Усманов Раміль Усманов

- Раміль, масштабність виставок нерухомості, організованих журналом Firstkey, зростає з кожним роком. З чим ви пов'язуєте таку позитивну динаміку?

- По-перше, тому, що на виставці нерухомості можна отримати спеціальні умови, акції, знижки. По-друге, у нас з'явилися важливі стратегічні партнери, наприклад ПАТ «Сбербанк». Зараз більшість угод з житловою нерухомістю не відбувається без участі банків. За статистикою запитів «Яндекса», на даний момент в Казані в пошуках житла перебувають більше 30 000 чоловік. По-третє, масштабність наших виставок нерухомості обумовлена ​​тим, що це дійсно зручний інструмент для порівняння всіх пропозицій на ринку. На нашому майданчику можна отримати грамотну консультацію від фахівців і безпосередньо поспілкуватися з представниками будівельних компаній-забудовників.

- Чому в рамках IX виставки нерухомості будуть представлені тільки новобудови Казані? Це буде спеціалізована виставка?

- Так, в цьому році ми вирішили організувати дві виставки, щоб людям було зручно приїхати в різні дати і оцінити в повній мірі пропозиції, наявні на ринку. Перша з них - це спеціалізована виставка новобудов Казані, яка пройде з 23 по 25 березня в торговому центрі «МЕГА». Друга - виставка заміської нерухомості і приватного житлового будівництва, що стартує в середині квітня.

- Чи означає це, що виставка буде цікава тільки потенційним покупцям житла?

- На виставці новобудов буде представлено близько 50 житлових комплексів. У процентному співвідношенні ця цифра прирівнюється до 90% пропозицій, які існують на казанському ринку нерухомості. Ми пишаємося тим, що з нами співпрацюють більшість забудовників міста, в тому числі генеральний спонсор # Cуварстроіт, «Камастройінвест», «Ак Барс нерухомість» та найбільші девелоперські компанії, серед яких SOLDCO і «АМІ». Думаю, що виставка буде цікава не тільки потенційним покупцям квартир, а й людям, які вкладають інвестиції в нерухомість. Наша майданчик дає можливість визначити, куди вигідніше вкладати гроші і отримати близько 20% річних при продажу даного об'єкту.

- На ваш погляд, чи варто зараз вкладатися в пайову житло? Чи існують ризики?

- Лякатися пайового будівництва на даний момент не варто. Якщо раніше ми вважали, що в першу чергу потрібно звертати увагу на репутацію компанії, то зараз республіканські і міські органи влади провели величезну роботу над тим, щоб «очистити» ринок від недобросовісних забудовників. Контроль в цій частині ведеться дуже активно. Місто і республіка зацікавлені в тому, щоб удома здавалися вчасно, тому боятися низької ціни і недобросовісних забудовників не варто. З практики всі учасники наших виставок здають будинки в строк і не підводять своїх покупців.

Раджу в першу чергу звертати увагу на ціну житлової нерухомості, так як технологія будівництва у більшості забудовників одна і та ж: основою служить монолітний каркас, стіни зводять з газобетонних блоків і покривають вентильованим фасадом. Якщо в цій частині все однаково, навіщо переплачувати? Зараз є можливість купувати вигідніше!

У Казані вже кілька років ведеться активне будівництво. Минулий рік показав, що ринок нерухомості зростає: кількість пропозицій від забудовників збільшується, і їх якість помітно зростає. Наше завдання в якості організаторів - зробити відвідування виставки максимально зручним.

Леонід Захаров - начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування відділення «Банк Татарстан» ПАТ «Сбербанк» Леонід Захаров - начальник управління по роботі з партнерами та іпотечного кредитування відділення «Банк Татарстан» ПАТ «Сбербанк»

- Думаю, багатьом відвідувачам будуть цікаві вигідні іпотечні пропозиції. Чи є у них можливість отримати консультацію на виставці?

- Так, у нас буде представлений весь спектр сучасних іпотечних пропозицій від найбільших банків міста. Генеральним партнером виставки вже вдруге виступає ПАТ «Сбербанк». Начальник управління по роботі з партнерами Леонід Захаров задоволений результатами співпраці та швидкої споживчої реакцією, яку забезпечує наша виставка. Зараз Ощадбанк пропонує видачу іпотечних кредитів за держпідтримки за умови, що у громадянина з 01.01.2018 по 31.12.2022 народиться друга або третя дитина. При цьому протягом 3 років при народженні другої дитини і протягом 5 років при народженні третьої дитини діє 6-відсоткова ставка. Початковий внесок в цьому випадку становить від 20%, в тому числі за рахунок коштів материнського капіталу.

- Практична користь виставки незаперечна. Адже перспектива стати власником квартири набагато привабливіше, ніж бути орендарем житла ...

- Негласний слоган нашої виставки - «Ні оренді, так покупці!» Слід пам'ятати, що за умови знімання квартири вона ніколи не стане вашою, так як орендні платежі не є викупом. А при іпотечному кредитуванні ви укладаєте договір купівлі, і після виплати всієї суми житло стає вашою власністю. Виставка новобудов Казані, організована журналом Firstkey, надає можливість стати власником житла без великих вкладень.

В рамках виставки новобудов Казані також пройдуть майстер-класи, де Віталій Волков і Ілля Потапов розкажуть про помилки планування квартир, Оксана Шейх поділиться знаннями про проектування інтер'єру, а Марина Абрамова повідомить новини з паризької виставки Maison and Objet 2018.

Запрошую всіх на виставку нерухомості з 23 по 25 березня в ТЦ «МЕГА»!

Подробиці можна отримати за телефонами 267-22-29, +7 953 489-92-79 або на нашому сайті firstkeyexpo.ru .

18+

На правах реклами

Як вибрати гідного забудовника або квартиру серед різноманіття пропозицій на ринку нерухомості?
З чим ви пов'язуєте таку позитивну динаміку?
Чому в рамках IX виставки нерухомості будуть представлені тільки новобудови Казані?
Це буде спеціалізована виставка?
Чи означає це, що виставка буде цікава тільки потенційним покупцям житла?
На ваш погляд, чи варто зараз вкладатися в пайову житло?
Чи існують ризики?
Якщо в цій частині все однаково, навіщо переплачувати?
Чи є у них можливість отримати консультацію на виставці?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online