Новини Харкова - У Харкові приватний вуз 15 років незаконно легалізував мігрантів (відео)

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Приватний вищий навчальний заклад за гроші оформляв на навчання іноземців. В інституті вони не з'являлися, а лише отримували дозвіл на проживання в Україні. Приватний вищий навчальний заклад за гроші оформляв на навчання іноземців

Вуз оформляв іноземців за гроші \ фото УНІАН

Правоохоронці викрили схему незаконної легалізації мігрантів. Співробітниця приватного вузу за гроші оформляла в інститут іноземців, які фактично не навчалися, але завдяки цьому могли отримати посвідку на проживання в Україні.

Читайте також За роки незалежності на українському кордоні виявили близько 330 тисяч мігрантів-нелегалів

Ця схема - впевнені в поліції - діяла більше 15 років, говориться в сюжеті ТСН. За цей час у вузі незаконно легалізували кілька сотень іноземців.

Журналістів до будівлі вузу не пустили, але стверджували, що тут немає іноземних студентів. Фіктивне навчання в цьому вузі давало право іноземцям з Ірану, В'єтнаму, Сирії, Нігерії та Китаю отримувати посвідки на проживання в Україні.

У Нацполіціі розповіли, що деякі "студенти" на допиті навіть не змогли повідомити де знаходиться вуз, в якому вони навчаються. Також виявлено близько 400 фактів видачі підроблених посвідчень. Документально підтверджено експертами підробку документів семи осіб, дослідження тривають ще по 100 документах.

У справі оголошено підозру одному співробітнику вузу - завідувачеві відділення по роботі з іноземними студентами, але правоохоронці не виключають, що у неї є спільники , Тому підозрюваних у справі може стати більше.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online