Повернення грошей за квитки

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

1. Потрібно написати претензію про повернення грошей за авіаквиток.

1.1. І? У чому проблема у вас? Пишіть. Хто заважає?

1.2. Зверніться до юриста в личку, вам допоможуть.

1.3. Доброго дня! А в чому причина повернення?

А в чому причина повернення

2. Потрібна Ваша допомога. Я зверталася в юридичну компанію з питання повернення грошей за квитки, перший суд прийняв гарне рішення в мою користь, але авіакомпанія подала на апеляцію і другий суд вже рішення не дуже-то хорошее для мене виніс, юрист склав скаргу до обласного суду, надійшла відповідь про тому, що вони не займаються доказами і т. д. Загалом, не стали розглядати скаргу, відмовили. Юрист послав скаргу до Верховного суду, від туди прийшла відповідь, що ні підсудність, так як немає рішення обласного суду. У мене питання: чи можу я звернутися до керівництва юр.компаніі з приводу безграмотності або просто поганої роботи юристів, адже на виході я майже нічого не отримую, так, копійки. А витратила на складання претензій та скарг майже 50 тис (кожна заява 17, 12, 11 і т. Д. Тисяч) Або це таке формулювання у Верховного суду? Чи справді не треба було туди писати без рішення обласного суду? І ще, авіакомпанія надсилала не більшу суму мені поштовим переказом, а юрист сказав "не треба отримувати" і гроші пішли назад, а потім суд другої інстанції ці гроші включив як виплачені мені, а то, що я їх не стала отримувати, абсолютно мої проблеми , суддя порадила якось постаратися їх повернути, а переклад зберігається недовго. Як бути? Звертатися в авіакомпанію, а вони можуть просто взагалі не відреагувати. До речі, рішення суду про отримання грошей хочу віднести в банк, в якому обслуговується авіакомпанія (то, що їм присудили виплатити) За раннє спасибі за відповідь! З повагою, Ірина Вагнер.

2.1. Яке визначення виніс апеляційний суд? Потрібно знайомитися з рішення і апеляційним визначенням. Якщо рішення суду першої інстанції було скасовано, то немає сенсу приносити рішення суду авіакомпанії. Вони його і самі шанують. Як відповідачі вони його вже отримали. Працюйте з юристом. Можливо самостійно, якщо не готові витрачатися на юридичну допомогу.

3. Не повернення грошей за квитки Саратовської авіалініями.

3.1. Доброго дня, Сергію!
Вам претензію необхідно написати у вільній формі російською мовою і відправити поштою, або доставити особисто в офіс авіакомпанії і Вам все повернуть.
Удачі Вам і всього найкращого!

4. Чи можу я отримати повернення грошей за ніспользованние авіаквитки 6 серпня 2106 року, в результаті своєї помилки-я бронював квитки на 6 вересня, а квитки були броньовані на 6 серпня?

4.1. Претензія, при відмові - в суд.

4.2. Частина грошей можливо получіте.Напішіте заяву перевізникові.

5. Як правильно скласти заяву на повернення грошей витрачених за авіаквиток? Чоловік військовий, йому належить ВПД. За ВПД квитків не було, взяли за свій рахунок. Тепер хочемо повернути ці гроші.

5.1. Пишіть в довільній формі, вказуючи на відсутність квитків по ВПД і необхідності покупки за свій рахунок.

5.2. У вільній формі пишеться заява. Якщо відмовлять, - подавайте позов до суду відповідно до ст. 131,132 ЦПК РФ.

6. Прийшла відповідь через інвойс бокс про повернення грошей за авіаквиток, немає інструкції про правильне заповнення заяви, де це можна знайти, вказувати номер карти або особового рахунку? По телефону в довідковій тільки голосова інформація.

6.1. Добрий день. Вказувати потрібно особовий рахунок. Подивіться на сайті авіакомпанії

7. Повернення грошей за невикористані квитки по вимушеним обставинам (лікарняний лист). Авіакомпанія обіцяла повернути гроші протягом 30 робочих днів-не повернули, тепер відповідають що перевіряють відправлені їм оригінали документів, таким чином пройшло вже 2,5 міс. Що мені зараз робити? Чекати? Або я можу звернутися в Росспоживнагляд? Або суд?

7.1. Лариса Карпенко! Відповісти на Ваше питання можна тільки після вивчення Ваших документів. Але спочатку рекомендую звернутися зі скаргою через інтренет на сайт Роспотребнадора. Якщо не знайдете самі, посилання на сторінку є на сайті адвокат-урала.рф в корисних посиланнях. Успіхів!

8. Як правильно оформити заяву в аерофлот на повернення грошей за квитки в Єгипет у зв'язку зі скасуванням регулярних рейсів. Передбачалася ділова поїздка з 13 листопада. Квитки купувалися через інтернет.

8.1. Добридень! заяву в аерофлот на повернення грошей можете оформити в довільній формі.

8.2. Гроші зможете повернути тільки через суд.

9. Тиждень тому відправила заявку в Трансаеро на повернення грошей за квитки на 10 та 15 январяю ніякої інформації від Трансаеро в зв'язку з цим немає. що слід робити далі.

9.1. Добрий день. Подавайте позовну заяву в суд. Складайте заяву згідно ст. 131 ЦПК РФ - вона повинна містити: дані про сторони справи (про позивача, відповідача, третіх осіб), суть спору, вимоги позивача, обґрунтування вимог позивача, розрахунок позовних вимог (для майнового спору).
Стаття 131. ЦПК РФ
Форма і зміст позовної заяви
1. Позовна заява подається до суду в письмовій формі.
2. У позовній заяві мають бути зазначені:
1) найменування суду, до якого подається заява;
2) найменування позивача, його місце проживання або, якщо позивачем є організація, її місце знаходження, а також найменування представника і його адресу, якщо заява подається представником;
3) найменування відповідача, його місце проживання або, якщо відповідачем є організація, її місце знаходження;
4) в чому полягає порушення або загроза порушення прав, свобод чи законних інтересів позивача та його вимоги;
5) обставини, на яких позивач обгрунтовує свої вимоги, і докази, що підтверджують ці обставини;
6) ціна позову, якщо він підлягає оцінці, а також розрахунок стягуються або оспорюваних грошових сум;
7) відомості про дотримання досудового порядку звернення до відповідача, якщо це встановлено федеральним законом або передбачено договором сторін;
8) перелік доданих до заяви документів.
У заяві можуть бути вказані номери телефонів, факсів, адреси електронної пошти позивача, його представника, відповідача, інші відомості, що мають значення для розгляду і вирішення справи, а також викладені клопотання позивача.
До позовної прикладайте документи, що доводять вашу позицію по справі:
Стаття 132. ЦПК РФ
Документи, що додаються до позовної заяви
До позовної заяви додаються:
його копії відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб;
документ, що підтверджує сплату державного мита;
довіреність або інший документ, що засвідчують повноваження представника позивача;
документи, що підтверджують обставини, на яких позивач обгрунтовує свої вимоги, копії цих документів для відповідачів і третіх осіб, якщо копії у них відсутні;
текст опублікованого нормативного правового акта в разі його оскарження;
доказ, що підтверджує виконання обов'язкового досудового порядку врегулювання спору, якщо такий порядок передбачено федеральним законом або договором;
розрахунок стягуваної чи оспорюваної грошової суми, підписаний позивачем, його представником, з копіями відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб.

10. Позовна заява про повернення грошей за квитки подовать мировому судді, або в районний суд?

10.1. Подавати світовому, якщо сума менше 50 т.р.

р

11. Чи можливо повернути хоч якусь частину грошей за квитки, якщо вони не підлягають поверненню, тому що чартерні і куплені не через офіц сайт ТРАНСАЕРО, а через посередника?

11.1. Доброго дня! Так, але терміни є. Головне негайно діяти.

12. Повернення грошей за авіаквиток компанії іноземні Alitalia Airfrance.
Яким чином я можу повернути гроші за куплений квиток,

12.1. Подавайте претензію і при отказе- позовну заяву в суд

13. Купив авіаквитки Аерофлоту через КУПІБІЛЕТ. РУ. Виникли проблеми з поверненням грошей за квитки. До кого подавати претензію і хто буде відповідачем у суді: купібілет. Ру або сам Аерофлот? Дякуємо.

13.1. Доброго дня! У кого купували, той і відповідач - "купібілет"

14. Строки повернення грошей за авіаквиток північному пенсіонеру.

14.1. Порядок повернення авіаквитка розміщений в силу закону на сайті авіаперевізника.
Все залежить від того коли і якого класу квиток Ви здобували.

15. Biletix-ru відмовляє в поверненні грошей за квитки. Повернення був оформлений. Посилаються на безповоротні квитки. Але це не було озвучено при купівлі квитків.

15.1. Посилаються на безповоротні квитки. Але це не було озвучено при купівлі квитків.
--- вам не пощастило. але можете пред'явити їм претензію і через 10 днів. звертатися в Суд. суд розбереться в їх безповоротності або навпаки в зворотності.

16. Повернення авіаквитка. Оформив квиток за добу. На наступний день оформив відмову. Але повернення грошей сказали не буде так як тарифи перевищують мою вартість квитка.

16.1. Так у них є такі програми

17. Поправками встановлено наступний порядок повернення грошей за квитки, куплені пасажирами по зворотних тарифами: якщо пасажир повідомив авіаперевізника про відмову від перельоту за 24 години до закінчення реєстрації на рейс - повертаються всі гроші, крім витрат, фактично понесених авіаперевізником;
Вони не проти повернути грошей за квиток, але віднімають за надання послуги з анулювання броні більше 50% від вартості квитка.
Як це кваліфікувати?

17.1. Мають право утримати фактіч.іздержкі.

18. Повернення грошей за авіаквиток. 24 грудня набула квиток на літак через інтернет (політ відбудеться тільки в липні). Оплачувала картою. Знадобилося скасувати бронювання, але це не вдалося зробити на тому сайті, де я його набувала. Чи можу я подати заяву в банк на повернення моїх коштів, як через не надану послугу і яке повинно бути заява?

18.1. Так як банк не був зобов'язаний вам надавати дану послугу, то вам слід звертатися в компанію, яка взяла на себе зобов'язання вам продати авіаквиток.

19. Чи потрібен адвокат у справі повернення грошей за неповернуті авіаквитки.
До вильоту 20 днів, Аерофлот через Тікетс. Ру.
Сума 56000 р. пропонують повернути з них 3000 р., заміну на інші дати і ін. не пропонують.
Потрібна допомога. Оплату гарантую.

19.1. Звертайтеся, постараємося допомогти.

20. Веду переговори про вирішення питання повернення грошей за квитки з аеропортом через перенесення ними рейсу без повідомлення. В даний момент вони взяли від мене претензію, і сказали що розглянуть її в 21 день, після чого ми вирішимо, буде питання передаватися в судові органи, або вони згодні відшкодувати втрати частково.
В який термін з моменту подачі претензії або можливо моменту не наданої послуги я можу подати позов до суду? Після якого терміну мій позов вже не буде прийнятий?

20.1. Згідно з нормами Повітряного кодексу РФ
Ст. 126
1. Претензія до перевізника при внутрішніх повітряних перевезеннях може бути пред'явлена ​​протягом шести місяців. Зазначений строк обчислюється таким чином:
1) про відшкодування шкоди в разі нестачі або пошкодження (псування) вантажу або пошти, а також в разі прострочення їх доставки - з дня, наступного за днем ​​видачі вантажу, а в відношенні пошти - з дати складання комерційного акта;
2) про відшкодування шкоди в разі втрати вантажу - через десять днів після закінчення терміну доставки;
3) про відшкодування шкоди в разі втрати пошти - після закінчення терміну доставки;
4) про відшкодування шкоди у всіх інших випадках - з дня настання події, яка стала підставою для пред'явлення претензії.
2. Перевізник має право прийняти до розгляду претензію після закінчення встановленого терміну, якщо визнає поважними причини пропущення строку пред'явлення претензії.
Стаття 127. Строк пред'явлення претензії до перевізника при міжнародних повітряних перевезеннях
1. У разі пошкодження (псування) багажу чи вантажу при міжнародних повітряних перевезеннях особа, яка має право на його отримання, при виявленні шкоди повинно заявити перевізнику повідомлення у письмовій формі не пізніше ніж через сім днів з дня отримання багажу і не пізніше ніж через чотирнадцять днів з дня отримання вантажу. У разі прострочення доставки багажу або вантажу претензія повинна бути пред'явлена ​​протягом двадцяти одного дня з дня передачі багажу або вантажу в розпорядження особи, що має право на його отримання. Зазначене повідомлення є підставою для складання комерційного акта.
2. У разі втрати багажу, вантажу або пошти претензія до перевізника може бути пред'явлена ​​протягом вісімнадцяти місяців з дня прибуття повітряного судна в аеропорт пункту призначення, з дня, коли повітряне судно повинно було прибути, або з дня припинення повітряного перевезення.
Стаття 128. Початок перебігу строку позовної давності
1. Перевізник зобов'язаний протягом тридцяти днів з дати надходження претензії розглянути її і в письмовій формі повідомити вантажовідправника або вантажоодержувача про задоволення чи відхилення претензії.
2. Перебіг строку позовної давності починається на наступний день після отримання замовником автотранспорту відповіді про відмову або про часткове задоволення претензії, в разі неотримання такої відповіді - через сорок п'ять днів після отримання претензії перевізником, якщо інше не передбачено договором повітряної перевезення вантажу або договором повітряного перевезення пошти.
Відповідно до п. 3 ст. 797 Цивільного кодексу РФ термін позовної давності за вимогами, що випливають з перевезення вантажу, встановлюється в один рік з моменту, що визначається відповідно до транспортних статутів та кодексами.
Загальний строк позовної давності 3 роки.

21. Проблема неповернення грошей за куплений авіаквиток. А щоб довести що завдано моральну шкоду потрібно до позову докласти чеки оцінюють моральну шкоду. Я ще хотіла б дізнатися ... етапи моїх дій ... тобто після мирового судді ... верховний суд по Красноярському краю ... далі верховний суд РФ ... ну і Гаага. Я маю намір добитися компенсації моральної шкоди ... але в Росії це неможливо.

21.1. Термін розгляду цивільних справ в судах першої інстанції - до 2-х місяців. Моральна шкода - це фізичні або моральні страждання і касовим чеком Ви їх не оціните. Можливо, Ви плутаєте матеріальні збитки (який необхідно підтверджувати документами, що підтверджують витрати) і компенсацію моральної шкоди

21.2. Катерина Вікторівна, & quot; етапи & quot; Ваших дій следующіе- мировий суд. Якщо він стягне вартість квитка і компенсацію моральної шкоди, то далі йти нікуди не потрібно. Якщо ви будете не согалсни з винесеним рішенням мирового судді, то ви можете його оскаржити в апеляції. Це районний суд м Норильська. Або міський, якщо немає районних. Якщо і це рішення вас не влаштує, то далі наздор в Красноярському крайовому суді, потім у Верховному суді. Усе. Я б рекомендувала вам звернутися до очного юристу, так як при банкрутстві боржника є особливості отримання з нього грошей.

22. Мені прийшло поповнення - повернення грошей за авіаквиток (отримала смс), але гроші за його покупку були ще не списані. Банк так і не зробив мені зарахування цих грошей, куди вони поділися не знаю.

22.1. Щось, з Вашого питання нічого не зрозуміло.
& Quot; ... Мені прийшло поповнення - повернення грошей за авіаквиток (отримала смс), ... & quot;
& Quot; ... але гроші за його покупку були ще не списані ... & quot;
Так що Вам повинні були повернути, якщо гроші з приводу не були списані ?! Банк на підставі повідомлення авіакомпанії скасував списання грошових коштів з рахунку з метою придбання квитка, що він порушив ?!

23. Мені прийшло поповнення - повернення грошей за авіаквиток, але гроші за його покупку були ще не списані.

23.1. Банк - може. Він не відстежує відповідність платежів, він виконує розпорядження клієнтів про переведення коштів.

23.2. Банк зобов'язаний зараховувати все, що перекладається на рахунок клієнта, і списувати все, на що є рахунки. , Не вдаючись у подробиці .Але оскільки гроші за покупку ще не списані, то у вас буде безпідставне обогащеніе.Ето проблема авіаперевізника і його грошові розрахунки з вами, а не проблема банку.

1.1. І?
У чому проблема у вас?
Хто заважає?
А в чому причина повернення?
А витратила на складання претензій та скарг майже 50 тис (кожна заява 17, 12, 11 і т. Д. Тисяч) Або це таке формулювання у Верховного суду?
Чи справді не треба було туди писати без рішення обласного суду?
Як бути?
2.1. Яке визначення виніс апеляційний суд?
4. Чи можу я отримати повернення грошей за ніспользованние авіаквитки 6 серпня 2106 року, в результаті своєї помилки-я бронював квитки на 6 вересня, а квитки були броньовані на 6 серпня?
5. Як правильно скласти заяву на повернення грошей витрачених за авіаквиток?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online