М відео

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Набував навушники ... тричі запитав консультанта - продавця, двічі - працівника на складі, і наостанок охоронця на виході)) чи підходять дані навушники для Андроїд. Всі в один голос запевняли, що так. І що в кінці-кінців? Приніс додому, підключив до телефону, а кнопки на гарнітурі не «видно". Навушники Sennheiser CX 5.00i. Ось ця остання буква i і не давала мені спокою.

Кваліфікація персоналу, на жаль, не на висоті.

якість обслуговування

Набував в МВідео iPhoneXR як юридична особа, найжахливіше обслуговування клієнтів переносили доставку 5 разів.

Обіцяли привезти 1 листопада, сьогодні вже 6 листопада все ще чекаю кур'єра сама огидна доставка з якою я сталківолся.

Поставив би кажество обслуговування нуль зірок шкода так не можна.

якість обслуговування

Я замовила в інтернет магазині МВідео холодильник, оформила там же кредитний договір, і більше мені ні хто не дзвонив, я дзвонила на гарячу лінію МВідео, мені ні хто не перезвал і не надавав товар, я чекала 20 днів, писала жалабу, писала заяву, ніяких дій не відбувалося і на скаргу теж не відповідали, я анулювала кредитний договір, але повернення грошових коштів в банк з МВідео так і не надійшли, і банк змушує мене платити кредит, зараз подаю на МВідео в суд.

Не рекомендую купувати в цьому магазині !!!

якість обслуговування

Придбав телефон в подарунок. Після відкриття упаковки будинку було виявлено 2 суттєвих недоліки (шлюб), написав заяву в сервісній зоні магазину на обмін телефону, зробили всього лише 2 фотографії пристрою і відправили додому, мовляв протягом 10 днів з вами зв'яжуться для оголошення рішення. Час минув - до сих пір тиша. Залишав звернення через зворотний зв'язок на сайті М. Відео, де термін обробки звернення заявлено до 24 годин. На 4 добу передзвонив їм сам. Не віриться, що на обробку 2 фотографій мало десяти днів. Ставлення до мережі магазинів різко негативне, тому що намагаються "з'їхати на гальмах". Номер звернення 17-00335711

якість обслуговування

Акція "установка кондиціонера" за 4999 - ПОВНИЙ БРЕД

Купив не дешево спліт систему, оплатив доставку і установку, подзвонили без виїзду майстра, сказали що встановити на мій будинок не можливо, за "помилковий" виїзд майстра просять гроші. Скасували установку гроші не повернули, браво. в М Відео ні ногою.

якість обслуговування

Огидне обслуговування !!! Провели більше години в магазині на Московському пр. 44, СПб (12.06.2013 з 22-00 до 23-30), хотіли купити навігатор, але вони все виявилися розряджені. Попросили продавця зарядити - він відповів що йому колись, трохи пізніше. Через хвилин 20 звернулися до іншого продавця з тим же проханням. Він відповів "Так, так, зараз" .Але пройшло ще близько 30 хвилин, а до нас так ніхто і не підійшов. Пішли ні з чим. Про який ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ може йти мова?

якість обслуговування

Магазин М-Відео за адресою Москва Зеленодольська вул., 40, м метро Кузьминки Хочу сказати що в відділі комп'ютерів товари на вітрині не відповідають наявності їх у продажу !!! Що ні спрасі немає !!! А на прохання запросити старшого менеджера реакція просто нулеваяю Однак це тільки в одному відділі в іншому магазин не поганий так що панове за комп'ютерної техніко сюди краще не треба !!!!

якість обслуговування

У Єсентуках відкрився м-відео, в рекламка, які кидають у поштові скриньки, написано: 50% знижка на другий товар в покупці, ніяких знижок, замануха. Вибрав блендер і праска, думав буде, хоч до НГ економія, але немає. На касі питаю, як би перевірити покупки, відповідь: Товари перевіряють, у вас є два тижні на повернення товару. Підходжу до стійки "Видача та перевірка", стоять два хлопчика, даю чек з каси. Пішов один на склад, поруч стоїть ще хлопчик у формі (типу охоронець), коситься. Прийшла техніка. У заклеєними коробках. Прошу перевірити, відповідь про два тижні, ми видаємо товар. Я: У вас що написано? Видача і перевірка, перевіряйте. Відкриває блендер, намагається одягнути колбу, я бачу стрілки на корпусі, дивлюся уважно. Підштовхую інструкцію по столу до його (колезі?) Зі словами: Допоможіть товаришеві. Починає судорожно лістать.С 6-ий спроби цей видаватель одягнув колбу, включає, дзижчить. Відразу знімає, я у відповідь: А кнопку льоду? З 3-го спроби колба на місці, кнопка працює :) З тремтінням в руках упаковують блендер в коробку, ну праска техніка простіше, встромив, лапкою помацав, тягне в мою сторону. Я: упаковуйте, охорона поставив печатку на чек, беру покупки, йду до виходу. На виході ще один охр. каже "А ви можете залишити покупки, і пройти через детектор?" Кажу звичайно, він несе за мною коробки, проходжу, одним оком за ним стежу. Ну звичайно я чистий, не пищить. Починають пищати блендер. і праска, чіпи не видали, що не пробили. Охр віддає мені мої коробк і з начинкою, питаю а для чого це? Відповідь: щоб начальство бачило як ми працюємо, тикає пальчиком в бік камери. Ставлю дорогі мої прилади на підлогу, руки за голову. �� проходжу туди і назад, зі словами: ось так краще видно? Той зробив здивоване (так мені здалося) особа, ну і я пішов додому. А в норд-сервісі блендер дешевше на 400р. А ще дали бонусну карту, так там треба купити на 15 тир, і прийде 500р. і їх треба витратити протягом 90 діб. Ну зрозуміло, що я не реєструвався.

якість обслуговування

Самий прикол, була у них акція і під цю акцію потрапив МФУ HP всього навсього за якісь там 2000 рублів ногами не штовхайте справа була три - два роки тому ну так ось купив виходжу з магазину мужик на зустріч що говорить по акції купив за 2000 штуки ? Я йому звичайно, Він в санрайз сходи там ця моделька без акції за штуку тобто 1000 рублів коштує, слава Аллаху санрайз знаходиться в кварталі від М-відео в Краснодарі бігу туди і чманіє від ціни у Санрайз. Ось такі акції в М-відео більше туди Не робіть цього ногою.

якість обслуговування

І я теж розкотив губи, вибрав непогану, недорогу модель телевізора, приволік старий і мене, природно, нає ..... чи. Вже на касі раптом з'ясувалося, що бирка про знижку у 2000 р з'явилася помилково на ціннику. Х .... з вами, купив я за повну ціну і старий телевізор кинув, користуйтеся, ваша взяла, мене ж вже заманили, куди б я дівся. Б ... .й совковий розлучення і, до речі, не в перший раз в вашому сраним магазині. А настрій зіпсовано

якість обслуговування

Розпродажі в М-відео - фейк (імітація розпродажі)!

На ціннику товару вказана розпродажного ціна і колишня і буває ще пишуть суму, яку ви економите. Але ви нічого не економите, тому що справжня ціна даного товару на "ринку" і є та, яку М-відео заявляє як розпродажного. Тобто ви можете придбати цей товар у багатьох інших торгових точках (НЕ М-відео), більш для вас зручних, за ті ж гроші. Можете перевірити цю заяву в інтернеті.
Чого то це все нагадує піар-акцію М-відео .. На ціннику товару вказана розпродажного ціна і колишня і буває ще пишуть суму, яку ви економите

якість обслуговування

Значить так піпл! Купили в Мевідео чоніть в коробці і продавець каже що перевіряти не нада, типу «перевірили-неволнуйтесь»? Відразу після оплати йдете і перевіряєте! Можете навіть спробувати перевірити до оплати.

Купив у них чайник - останній писк хайтек індустрії (дорогий зараза). Пішов до машини і щось на душі шкребе .. і розумію, що друк і дату в гарантійний талон ні хто не поставив. А в цьому чайнику прибамбасів як в айфоне. Ну і зробили його звичайно знамениті ремеслінікі з Піднебесної. Коротше без гарантії - швах. Іду назад звертаюся до газди спеціальному при вході .. розкриваємо, а він мимохідь переконує мене, що все там ок. Але .. "Ой!" нету печатки та підпису. Все проставив, вибачився. І я гордий собою продовжив свій життєвий шлях. Якби надалі чайник поламався, то напевно без печатки та підпису в гарантійке його НЕ взяліб.

Десь вже чув про такі технології «обслуговування з наслідками». Завжди перевіряйте печатка і підпис продавця в гарантійному талоні!

якість обслуговування

Купив мобільний телефон NOKIA. При швидкої перевірки у столу видачі покупоя явних дефектів не знайшли. Вирішив оглянути телефон ще раз не виходячи з магазину. Виявив, що кришка телефону сильно деформована. Зажадав обміну. Обмін не справили (немає менеджера по рекламації). на наступний день відмовилися обміняти товар і спонукали мене написати заяву про проведення експертизи, хоча в Угоді сам же працівник магазину вказав, що апарат не має пошкоджень. У магазині на Зеленодольській вул., Москва працюють одні хами, які продають браковані товари і тим самим "кидають" покупців.

якість обслуговування

Севодня там купив холодильник все дуже сподобалося і обслуговування хороше.

якість обслуговування

купили друзі там комп'ютер (вже зібраний).

стояла 32-бітна операційка і 8 ГБ оперативної пам'яті. ті, хто хоч трохи в цьому розуміє, будуть довго сміятися. на прохання повернути частину оперативки в магазин, телефоністка сказала, що це вони самі вибрали. Але як такий товар взагалі міг опинитися на вітрині?

невже там немає консультанта, який розуміється на комп'ютерах?

якість обслуговування

Приїхали купувати техніку. запропонували оформітькарту. Треба було відмовлятися. Я не знаю, що там дівчина робила, але карту видавали і брали анкету 30 хвилин. Потім виявилося, що на нашій бритві не проходить штрих-код. Побігли шукати нову. Ще 15 хвилин. Я, звичайно, розумію. що мій час, напевно, варто менше, ніж касира, на думку М-відео.

Наступного разу поїхали вибирати телефон. Обраного телефону, що стоїть на вітрині з цінником, не виявилося. Не виявилося і обраної нами клавіатури. І миші. І ще кількох речей. Терпіння моє стало підходити до кінця. Зате виявилася неподалік привільне групка продавців, що обговорює насущ проблеми свого особистого життя. При спробі покликати продавця з вимогою дістати товар з цінником, було сказано, що він скінчився, а з вітрини вони його зняти не можуть. Довелося їхати в інший магазин.

Так ось, дуже б хотілося, щоб консультанти на роботі займалися роботою, або хоча б прибирали товар, якого немає в наявності. Нагадую, що згідно із законом, що стоїть з цінником в магазині товар мені _обязани продать_, тому що, наявність його на прилавку є публічною офёртой. Дуже шкода, що у нас не було часу оформити письмову претензію. Втратили на вибір! "Відсутнього товару" порядку години.

якість обслуговування

Мда, не розуміючи правил компанії і обслуговування простіше все звалити на клієнтський відділ і погане обслуговування персоналу. Будьте уважні і вас все буде влаштовувати. І ще, поганими емоціями кожен прагнути поділитися, а ось про хороших просто немає сенсу говорити. Я купувала багато речей все тьху тьху працюють відмінно, магазин на Чонгарському бул. ст. метро Варшавська. продавці працюють добре. Дуже задоволена!

якість обслуговування

Здійснили велику покупку в Волгограді (пр-т ім. Леніна). В комплекті не виявилося стартовою карти. Для її отримання їздили самі, витрачали час і гроші. Потім виявилося, що не були нараховані бонуси на карту (їх ця акція, типу "М.відео для людей, бонусні рублі і т.д.", а насправді ...). Вірніше, при отриманні карт, наша карта була віддана іншим людям. Заблокували. Потім міняли. Потім дзвінки в Москву. Потім письмові заяви ... Результату немає вже 4 місяці. Персонал у всій історії показав жахливу некомпетентність, байдужість до клієнта. Ніякої ответствености за свої слова. Персонал сдела все, щоб в мгазін не хотілося повертатися ... Керівництву прохання задуматися, тому що працівники 0 особа організації ...

Ми дуже незадоволені серсвісом ...

якість обслуговування

Купила соковижималку - не підійшла.

Написала заяву на повернення грошей - втратили.

Гроші повернути відмовилися.

Більше нічого ніколи в "М. Відео" не куплю.

якість обслуговування

не хочете ходите в ельдорадо там і помиїв наллють безкоштовно йолопи

якість обслуговування

Жахлива мережу. Жахливий і безглуздий персонал. Клієнтський відділ - це обори. Погано погано і ще раз дуже погано. Ноги моєї більше там не буде. Ген. директору можна сміливо бити морду всім.

якість обслуговування

Купив підлогові ваги. Чи не підійшли моїй родині. Пішов здавати їх через тиждень. Відмовилися повертати гроші, але готові були обміняти на іншу модель. Варіанти не підійшли. До того ж більшість ваг було в 1,5 - 2 рази дорожче.

Довелося повертати гроші за неякісний товар через суд Довелося повертати гроші за неякісний товар через суд

+ Стягнули за прострочення і моральну шкоду

якість обслуговування

Після доставки товару, виявив, що на прилад немає інструкції російською мовою. на коробці теж відсутня російську мову. Подзвонив до відділу клієнтської підтримки. Прелдожілі довести інструкцію ... через 3 дня. Я став наполягати, що це дуже довго. В результаті співробітники клієнтської підтримки стали відверто знущатися наді мною (спочатку дівчина "затикала" мене не дослухавши, що я їй кажу і вимагала, щоб я виконував, що вона говорить, коли попросив з'єднати з іншим фахівцем, трубку взяв хлопець і став підколювати мене, баламутити, при цьому в трубці на кожне його знущання чулися вибухи реготу його колег (наприклад коли я згадав, що мої права захищає Закон про захист прав споживача, він запитав мене: а яка конкретно стаття? я йому відповів, що він сам повинен знати свої зобов анності і мої права, на що він мені з сарказмом у голосі відповів, що він ось такий профан і не знає законів. (На що знову стався вибух реготу в трубці. В результаті 3-х годинних розглядів по телефону і випивши купу заспокійливого, я сказав, що подам на них в суд, на що мені відповіли: подавайте. це ваше право. із задоволенням там з вами зустрінемося. І це Відділ по роботі з клієнтами !!! НІКОЛИ !!! Більше не буду зв'язуватися з цією фірмою !! ! Якщо вже працівники ТАК поводяться, можу уявити ЯКЕ ТАМ КЕРІВНИЦТВО, якщо воно дозволяє так себе вести з клієнтами Після доставки товару, виявив, що на прилад немає інструкції російською мовою

якість обслуговування

До речі додатково до попереднього відкликання від 25-02-2009

Сертифікат М Відео на доп обслуговування - обман покупців і викачування грошей полность згоден. Купував ЖК Samsung LE-40 A557P2F мені запропонували доплатити за додаткове обслуговування. Я сказав, що у Самсунга три роки безкоштовного гарантійного обслуговування (до цього я консультувався з представниками Самсунга). Мені консультант відповів, що перший рік все безкоштовно, а другий і третій рік безкоштовно тільки діагностика а деталі і робота все платно. Мені незрозуміло це політика компанії ТОВ «М.відео Менеджмент» або некомпетентність продавців ????

якість обслуговування

Купив телевізор ЖК Samsung LE-40 A557P2F (далі ТБ). При отриманні у відділі перевірки виробів мені намагалися віддати коробку з ТВ без розтину і перевірки і сказали, що перевірите будинку, так як перевірка займає багато часу. Після наполегливого вимоги перевірки на комплектність і працездатність даного вироби працівник магазину почав перевіряти ТВ.

В процесі настройки каналів ТБ, через вхід ANT IN, ТВ тюнер не виявив не одного каналу телебачення. Я задав питання, чому тюнер не знаходить канали, на що отримав відповідь, що на даний момент у них несправна система передачі телевізійного сигналу (перед налаштуванням ТБ про це ніхто не повідомив мені), і більше перевірити тюнер на працездатність ніде не можна, тільки в мене будинки і даний виріб технічно справне.

Я забрав ТВ і самовивозом доставив до себе додому. Будинки спробував, налаштує тюнер ТВ, як зазначено в інструкції по експлуатації, але так і не зміг налаштуватися ні на один канал ефірного телебачення, по входу ANT IN. Для перевірки наявності телевізійного сигналу в домашній мережі, я підключив інший телевізор, і його тюнер налаштувався на всі доступні канали. Після цього зв'язався з технічним фахівцем представника фірми Самсунг, по тел. 8 800 555 55 55, і спільними зусиллями намагалися налаштувати тюнер ТВ. Після кількох невдалих спроб спільних зусиль отримав від нього усне, попередній висновок, що несправний тюнер і треба, звернутися в магазин для обміну несправного вироби на нове.

Написав заяву щоб поміняли виріб на нове. У претензії вказав, що в зв'язку неможливістю використовувати даний ТВ за призначенням (я купував телевізійний приймач як зазначено в паспорті виробу, а не монітор), прошу Вас, зробити обмін неналежної якості ЖК Samsung LE-40 A557P2F, на новий ЖК Samsung LE-40 A557P2F, протягом семи днів з дня пред'явлення зазначеної вимоги, відповідно до закону захисту прав споживачів стаття № 21. Повернення неналежної якості ЖК Samsung LE-40 A557P2F і доставку нового ЖК Samsung LE-40 A557P2F здійснити за Ваш рахунок, стаття №18 пункт 7. Якщо для заміни ТБ, потрібно більше семи днів їй, прошу Вас, безоплатно надати, у тимчасове користування, інший телевізор, стаття №21 пункт 1. В 05.02 зареєстрували мою претензію, в 24.02 отримав новий ТВ.

Я думаю, Якби не моя наполегливість, то цею процес зайнять значний более годині, но підмінній ТВ так и не получил. Я посілався на закон захисту прав споживачів а клієнтській відділ відповідає что смороду Нічого НЕ порушують. Клієнтській відділ працює огидний. Буду писати претензію з приводу виплати стаття 23 пункт 1, за невиконання (затримку виконання) вимоги споживача про надання йому на період заміни аналогічного товару продавець, який допустив такі порушення, сплачує споживачеві кожний день прострочення неустойку (пені) в розмірі одного відсотка ціни товару, в добровільному порядку. Якщо на зустріч не підуть буду звертатися до суду. Набридло хамське ставлення до споживачів. Шкода тут можна тільки 2000 знаків, написав як працює клієнтський відділ, відділ перевірки.

якість обслуговування

Якось я купив ноутбук в магазині МВідео мене все влаштувало, правда ноут поламався через тиждень. Я приїхав звернувся до менеджера і він біс всяких питань поміняв мені його на інший. Після цієї покупки я еше придбав фотоопарат і ТБ тюнер. Мені дуже подобається цей магазин. І еше планую взяти телевізор.

якість обслуговування

Нещодавно в магазині М. Відео у Володимирі купив і оплатив доставку газової плити. При покупці продавець говорив що плита знаходиться на складі магазину, перевірена і справна. Додому плиту не привезли, в магазині не дали чіткої відповіді, куди вони її поділи, то чи зламалася на складі, то її там взагалі не було. Гроші назад не повернули, запропонували чекати невизначений час, поки плита раптом у них з'явиться.

Подзвонив в клієнтський відділ в головний офіс М.відео в Москві, там відіслали назад в магазин. Відвіз і зареєстрував письмову претензію директору магазину. Ніякої реакції. Ось так проста покупка в магазині М. Відео обернулася несподіваними проблемами, тепер ні товару ні грошей.

якість обслуговування

Схоже, я тут - "біла ворона". Мав намір придбати насадку для пилососа. За інформацією сайту, є в наявності практично у всіх московських магазинах мережі. На "Ізмайловському", Поколупавши для пристойності коробки на стенді, мені бадьоро оголосили, що шуканого немає. Ну, немає, так і немає. Через два дні в "Мічурінському", виконавши ті ж маніпуляції, переконавшись по комп'ютеру в наявності насадок (2 примірника) десь, але не на стенді в залі мені оголосили, що, напевно, насадки розібрали прямо перед моїм приходом, а інформація в комп'ютері не встигла оновитися (коні з сусідньої губернії депешу не доставили!). А може бути, насадки вкрали, сказали мені на повному серйозі. На обличчі "консультантів" читалася така відверта лінь, що-небудь робити, і відверте нерозуміння, "че мужик, типу, від них, як би хоче", що продовжувати розмову стало просто безглуздо. Та бог з нею (м'який варіант), з насадкою, куплю в якомусь І-нет-магазині, але тепер у мене просто з'явився спортивний інтерес, як піде справа в інших магазинах мережі, благо їх предостатньо, майже в крокової доступності .. .

якість обслуговування

Профспілкова вулиця, будинок 63

Фу ... магазин огидний ... намагався купити там цифровий фотоапарат - їли як знайшов продавця-консультант, ще з більшою складністю змусив її мені допомогти ... Ну ... що з нього взяти Парек років 20 ... коли я пояснював параметри фотоапарата, котоире мені потрібні - побачив в очах консультанта якийсь невимовний жах ... Дивом вибрав фотоапарат ... На касі була черга з двох (!) людина ... Вообщем, магазин не сподобався ...

якість обслуговування

Профспілкова, будинок 63

Якістю обслуговування в принципі задоволений, але його особливо не було. Вірніше я в ньому не потребував. Порадувало що цілодобово працюють! Була у мене одна ситуація, ми повинні були полетіти з міста, і літак через 3 години. Моя дружина помила голову, і як виявилося, фен ми забули на дачі. Була ніч - близько 4 години ранку. З мокрою головою на вулицю не вийти, а за годину голова б не висохла. Довелося поїхати і купити фен. Купив товар хвилин за 10. Вообщем так ось мене врятував магазин М. Відео.

якість обслуговування

Профспілкова вулиця, будинок 63

Хороший магазин. Частенько там купую, по роботі. Іноді сам приходжу в магазин, іноді замовляю доставку товару відразу в офіс, благо вже не раз там купував. Можу відзначити професійний підхід працівників М. Відео, завжди грамотно підходять до питань вибору і доставки купленої техніки. Були кілька разів дрібні проблеми, була потрібна заміна привезеної продукції, новсе пройшло гладко, без будь-яких проблем. Вся заміна була оформлена за гарантійними талонами, з дотриманням всіх норм, я взагалі в цьому не брав участь, мені просто доставили новий товар. Ціни в М. Відео на нормальному рівні, враховуючи нормальний рівень техніки і обслуговування.

якість обслуговування

Косинська шосе, будинок 100

Я був в цьому магазині один раз. Купував пачку дисків (болванок). Просто був в цьому районі і терміново пустушки потрібні були, тому з'явився привід заскочити. Нічого хорошого і нічого поганого сказати не можу, тому що не встиг помітити.
Знайшов болванки, пробив їх на касі, черги, до речі, не було. Та й пішов.
Єдине, зауважив, що біля входу галас була якась, начебто хтось щось намагався поцупити, але охорона вчасно зреагувала, це було помітно за всіма ознаками. Не знаю як вже там вони злодія покарали, але магазин свій явно в образу не дадуть! Я був в цьому магазині один раз

якість обслуговування

Москва, Косинська шосе, будинок 100

Купував я в цьому магазині телевізор. Приїхали в робочі години, після обіду. Можу сказати, що людей в цей час не особливо багато і можна з комфортом визначитися з вибором. Пропоновані товари представлені в непоганому асортименті. Сподобався ряд відеотехніки. Обслуговування в цьому магазині на гідному рівні. Консультанти досить ввічливі і розбираються в продаваної ними техніці. Допомогли вибрати телевізор і оформили замовлення. При оформленні замовлення виконали повну перевірку телевізора на предмет виробничого браку, також була проведена перевірка комплектації телевізора - все виявилося в порядку. Заповнили всі необхідні документи і гарантійний талон. Один з консультантів люб'язно погодився допомогти донести телевізор до машини, так як я приїхав один. Хороший магазин, є сенс там купувати.

якість обслуговування

Взагалі, це цікавий магазин. Як і приходу в магазин стоять красиві дівчата і проводять якісь промо акції. Це добре приваблює покупців. Придбав товар, роботою дівчини-оператора задоволений. Пам'ятаю, як скористався послугами кур'єра. Товар був доставлений в обумовлені терміни. Також це сподобалося. Ціна відповідала зазначеній в каталозі. Дрібним мінусом виділив би то, що кур'єр не заповнив талон повністю. Ну це все-таки дрібниця, на тлі всього приємного. Ще один невеликий мінус, в у.о. M-video НЕ прінімаеют, довелося вийти з дому і міняти свої долари :) А так, раджу цей магазин, ціни досить прийнятні.

якість обслуговування

Профспілкова вулиця, будинок 63

Ну по-перше, порадувало, що працює цілодобово! І до речі, такий ось моментік ... О 23 годині з копійками якась перерва кожен день ... і триває він десь близько 20-30 хвилин ... просто я потрапив саме в цей час, тому повідомляю! А так зручно, що в будь-який час можна отоваритися!
Без проблем відшукав товар, який мені потрібен був і ціна вообщем-то порадувала ... Купив без зволікання ... в обслуговуванні нічого негативно не помітив!
Кстате, купував там плеєр, через місяць експлуатації на дисплеї картинка збилася ... звернувшись до сервісного центру, по гарантії отримав новий! Це безумовно плюс!

якість обслуговування

Мега - Химки

Купували телевізор. Потрібно було досить терміново і недорого. Об'їхали кілька магазинів, як тільки продавці розуміли, що нам потрібна дешева модель тихо зникали.
А в М-відео в торговому комплексі Мега-Химки (Ленінградське шосе) знайшовся ентузіаст, який розповів нам про декілька моделях і порадив взяти "Ролсен".

Принесли зі складу телевізор, але при перевірки комплектності, виявилося, що кінескоп біля телевізора ніяк не прикріплений до корпусу і просто там бовтається. Поки ми чекали заміну, продавці намагалися сформулювати несправність для рекламації. Стверджували, що з такою проблемою зіткнулися вперше.

якість обслуговування

Москва, Алтуфьевское шосе, вл. 8, ТЦ «Алтуфьевскій»

Подивився на сайті www.mvideo.ru в яких магазинах продається потрібна мені витяжка кухонна, знайшов найближчий.
Для надійності зателефонував телефончик 777-777-5. Запитав чи є в цьому магазині така витяжка, підтвердили що є. Для надійності задав ідіотське питання: "можу прям щас приїхати і купити? Точно є?" Отримав ідіотський відповідь: "Та приїжджайте і купуйте". Через півгодини приїхав, з'ясувалося що такий витяжки у них немає.
На жаль недогадался запитати скільки їх було коли дзвонив, сам винен, напевно за ті півгодини що я їхав мою кухонну приблуду купили :(

Москва, Косинська шосе, будинок 100

Тут же попросив забронювати мені витяжку в тому магазині, в якому вона точно є. Продавець за своїм телефоном забронював її для мене в магазині на іншому кінці міста.
Їду туди, підходжу до продавця і кажу, я такий-то для мене тут витяжку бронювали, повинна вся броньовані лежати! Він каже: "так одна є на складі, але вона вся розбита ..."

Сервіс по М.відеовскі: D

доповнення від 16 травня 2008 року
Через тиждень заїхав в торговий центр "ЧАС ПІК" (87 км МКАД, д. 8). Там виявився магазин Мвідео. Заходжу, питаю про все тієї ж моделі витяжки. Мені відповідають що у них її немає, але вона є в ТЦ «Алтуфьевскій» (Алтуфьевское шосе, вл. 8). Я їм не повірив звичайно. Кажу, що там я був тиждень тому і такий витяжки там немає. На що вони ще раз подивилися в комп'ютері і надоже! Кажуть: "Ви знаєте, дійсно її там немає". Цікаво, а якби я їм повірив і помчав туди? ..

якість обслуговування

Підбірка 7-ми "гарячих" тем даного розділу:


Читайте також:

  • визначення PR
    Паблік рілейшнз (Public Relations): що це таке? Один термін і безліч визначень. Щоб зрозуміти і оцінити особливості і роль PR, потрібно вивчити чимало матеріалу. Наведені нижче визначення допоможуть скласти уявлення про паблік рілейшенз, відобразити різні сторони цієї науки.
  • Заняття спортом: як не нашкодити собі
    Фізична форма кожного з нас постійно змінюється і зміни, що відбуваються не завжди нам подобаються. Як досягти відмінної фізичної форми і не втрачати її з роками? Саме це питання є головним у даній статті.
  • вода
    Вода - одне з найпоширеніших речовин у природі (гідросфера займає 71% поверхні Землі). Воді належить найважливіша роль в геології, історії планети. Без води неможливе існування живих організмів. Справа в тому, що тіло людини майже на 63% - 68% складається з води. Практично всі біохімічні реакції в кожній живій клітині - це реакції у водних розчинах ... У розчинах ж (переважно водних) протікає більшість технологічних процесів на підприємствах хімічної промисловості, у виробництві лікарських препаратів і харчових продуктів. І в металургії вода надзвичайно важлива, причому не тільки для охолодження. Не випадково гідрометалургія - витяг металів з руд і концентратів з допомогою розчинів різних реагентів - стала важливою галуззю промисловості.
  • Російська література XX століття: загальна характеристика
    Опис літературного процесу XX століття, представлення основних літературних течій і напрямів. Реалізм. Модернізм (символізм, акмеїзм, футуризм). Літературний авангард.
  • Проблема автора і героя в романах Хемінгуея "Прощавай, зброє", "По кому дзвонить дзвін", "Старий і море"
    Ернеста Хемінгуея (Hemingway, Ernest Miller) (1899-1961) можна назвати одним з найбільш популярних і впливових американських письменників 20 ст., Який здобув популярність в першу чергу своїми романами і розповідями. У кількох ранніх оповіданнях Хемінгуея з його першого значного збірки "В наш час" (In Our Time, 1925) побічно відбилися спогади дитинства. Розповіді привернули увагу критики стоїчним тоном і об'єктивної, стриманою манерою письма. Наступного року побачив світ перший роман Хемінгуея "І сходить сонце" (The Sun Also Rises) - пофарбований розчаруванням і чудово скомпонований портрет "втраченого покоління". Завдяки роману, що оповідає про безнадійних і безцільних поневіряння групи експатріантів післявоєнною Європою, став розхожим термін "втрачене покоління" (його автор - Гертруда Стайн). Настільки ж вдалим і настільки ж песимістичним був наступний роман "Прощавай, зброє" (A Farewell to Arms, 1929), про лейтенанта-американця, дезертири з італійської армії, і його коханої-англійці, яка вмирає пологами.

І що в кінці-кінців?
Про який ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ може йти мова?
Я: У вас що написано?
Колезі?
Відразу знімає, я у відповідь: А кнопку льоду?
Каже "А ви можете залишити покупки, і пройти через детектор?
Охр віддає мені мої коробк і з начинкою, питаю а для чого це?
? проходжу туди і назад, зі словами: ось так краще видно?
Купили в Мевідео чоніть в коробці і продавець каже що перевіряти не нада, типу «перевірили-неволнуйтесь»?
Але як такий товар взагалі міг опинитися на вітрині?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online