Житомир.info | У Бердичеві 80 дітей з батьками виганяють на вулицю з казарми

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дружини офіцерів Бердичівського гарнізону повинні відстоювати казарму, в якій живуть, бо за борги можуть опинитися просто неба, - йдеться в сюжеті ТСН .

У цьому будинку живе 80 малолітніх дітей. Їхні мами одна за одною отримали попередження, що завтра можуть опинитися на вулиці. "Виселення сім'ї повністю, з малолітньому дитиною", - йдеться в судовому позові.

З офіцерськими родинами судиться квартирно-експлуатаційне управління за комунальні борги. Жінка кажуть, що згідно квитанції, за житло вони повинні платити 1400 грн. за однокімнатну квартиру.

Сума така, тому що з жителів казарми поліпшеного планування хочуть отримати плату за тарифами підприємств. Тому люди почали платити за тепло, воду і світло як решта населення. Різниця вилилася в величезні борги - до 15 тисяч грн. у кожного.

Практично всі жінки перебувають в декреті. Працюють тільки чоловіки і їх зарплата зовсім не перекриває той тариф, який нараховують людям. Секрети тарифної арифметики у військовому відомстві не пояснюють і журналістам. Натомість адвокат, який взявся захищати офіцерські сім'ї в судах каже, що змушувати людей платити за заводськими тарифами незаконно.

Люди стали заручниками назви будинку, в якому живуть. Якби він називався житловим, а не казармою, то ніякої тарифної плутанини не було б, кажуть міські чиновники. Про перейменування, мовляв, просили в Міноборони, проте відповіді так і не отримали. Невідомо, що робити тепер, коли людей загрожують виселити. Жителі казарми готуються захищати її. Кажуть, що готові на все.

Житомир.info за матеріалами ТСН

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online