Утяшева спонукала Павла Волю кинути пити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 13 травня, «Татар-інформ»). Гімнастка і теледіва Ляйсан Утяшева знаходиться на 7-му місяці вагітності. Її обранець і батько дитини - резидент "Камеді Клаб" (Казань, 13 травня, «Татар-інформ») Павло Воля . Роман між спортсменкою і вчителем російської мови і літератури спалахнув ще в листопаді 2012 року, але закохані не афішували свої стосунки. Про них лише було відомо в спортивних колах.

Зараз Ляйсан знаходиться в Італії, куди поїхала народжувати в спокійній обстановці. Павло відвідує дружину уривками - він працює. Нещодавно в турецькому місті Белек завершився 12-й фестиваль «Comedy Club», що став наймасштабнішим за всі роки його проведення. Воля був його ведучим. До речі, заради своєї коханої він кинув пити і закликав до цього всіх інших.

Наявність великої кількості жінок з дітьми на фестивалі спонукало Павла Волю завести з гостями, які втратили розум від халявної випивки, безстороння розмова про їхню поведінку. Справа в тому, що не встигнувши приїхати на курорт, зголоднілі по відпочинку і фрі-бару тусовщики бесщадно осушалі бари на території готелю, що тягло за собою сумні наслідки.

"Зрозумійте нас правильно, ми робимо цей захід рік від року, тому що ми любимо один з одним проводити час і дорожимо тижнем, коли ми збираємося разом, - звернувся зі сцени до присутнім Воля . - Якщо ти п'яне чмо і бидло, яке не вміє себе вести, і живеш на цьому світі тільки для того, щоб битися і грубіянити людям - ти промахнувся і приїхав не на той захід. Якщо ти не вмієш тримати себе в руках, пити, не контролюєш себе, коли навколо жінки і діти, і все, що виривається з твого рота - це мат і неприємні слова - пі ... й нахер ".

Розлючений заклик Паші почули всі і стали вести себе більш культурно та акуратно.

Водонаєва розповіла про щастя після розлучення (фото)

Ольга Шелест вже 15 років відмовляється виходити заміж (фото)

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online