Вокзал Єкатеринбурга оточили двометровим парканом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

До кінця року вокзал повністю обгородять парканом.

Біля вокзалу Єкатеринбурга поставили паркан висотою в 2,5 метра. Правда, поки будинок огородили в повному обсязі. Вільний доступ закриють зовсім після того, як добудують пункти огляду.

- Забір поставили ще не повністю. Він запрацює разом з запуском доглядових зон. За графіком всі роботи повинні бути завершені до 31 березня 2018 року, але ми сподіваємося встигнути все зробити до кінця року, - розповіли Е1.RU на Свердловської залізниці.

Всього побудують три пункти огляду пасажирів, через які люди будуть потрапляти на вокзал. Один з павільйонів (на 4 доглядові установки) з'явиться з боку станції метро "Уральська" і Північного автовокзалу. Два інших (в сумі на 8 доглядових установок) - навпаки головної будівлі вокзалу, з боків Привокзальній площі.

Нагадаємо, залізничний вокзал Єкатеринбурга модернізують до чемпіонату світу з футболу . Роботи обійдуться в 129 мільйонів рублів.

Ось таким вокзал стане після реконструкції:

Текст: Марія ЧОРНИХ
Фото: Артем Устюжаніна / Е1.RU

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online