Безкоштовний чай роздають пасажирам біля станцій метро «Сокіл» і «Річковий вокзал»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Пасажирам почали роздавати безкоштовний чай біля станцій «Сокіл» і «Річковий вокзал» Замоскворецької лінії Московського метрополітену. 16 і 17 грудня станції «Войковська», «Водний стадіон» і «Річковий вокзал» закриті в зв'язку з приєднанням до зеленій гілці нової станції «Ховріно». Для проїзду пасажирів пустили безкоштовні автобуси, які ходять з мінімальними інтервалами по виділених смугах.

«Машини з чаєм стоять біля станцій" Сокіл "і" Річковий вокзал ", де городяни можуть пересісти на безкоштовні автобуси. Пасажири можуть випити чай з 09:00 до 20:00 протягом суботи і неділі, 16 і 17 грудня », - розповів перший заступник начальника Московського метрополітену зі стратегічного розвитку і клієнтської роботі Роман Латипов.

Про те, що ділянку зеленої гілки закритий, оголошують на ескалаторах кожні 15 хвилин. На станціях Замоскворецької лінії, станціях всередині Кільцевої лінії і на Кільцевій лінії метро, ​​а також на Московському центральному кільці розмістили понад 150 плакатів, що попереджають пасажирів про закриття цієї ділянки. Крім того, на «Соколі», «Річковому вокзалі», «Войковська», «Водному стадіоні» встановили і більше 50 покажчиків, що нагадують людям, де зупиняються безкоштовні автобуси.

Обмеження руху поїздів при продовженні ліній метро - обов'язкова умова по будівельним нормативам. Роботи спеціально проводять у вихідні, оскільки в цей час пасажиропотік значно знижується. метрополітен відновить роботу в звичайному режимі в понеділок, 18 грудня, о 05:30. Рух на ділянці від «Сокола» до «Річкового вокзалу» буде перекрито і в наступні вихідні, 23 і 24 грудня.

Між станціями «Річковий вокзал» і «Сокіл» організували компенсаційний маршрут (КМ) з зупинками у «Войковська» і «Водного стадіону». Автобуси особливо великої місткості ходять по виділеній смузі з інтервалом менше однієї хвилини. На станції «Сокіл» працюють всі каси. Крім того, тут тимчасово встановили 11 автоматів з продажу квитків, а перед входом встановили три мобільні каси з продажу квитків на одну поїздку.

Крім того, тут тимчасово встановили 11 автоматів з продажу квитків, а перед входом встановили три мобільні каси з продажу квитків на одну поїздку

Керують пасажиропотоком біля станцій закритої ділянки інспектори Центру забезпечення мобільності пасажирів Московського метрополітену і працівники ЦКУ «Організатор перевезень». Вони допомагають городянам зорієнтуватися і вибрати потрібний маршрут. На станції «Сокіл» чергують співробітники служби безпеки і УВС на Московському метрополітені.

Після відкриття станції «Ховріно» метро в крокової доступності з'явиться у 80 відсотків жителів однойменного району. Нова станція поліпшить транспортну доступність Західного Дегуніна і Лівобережного. За попередніми підрахунками, щоденний пасажиропотік станції «Ховріно» складе близько 60 тисяч осіб, а станція «Річковий вокзал» розвантажиться в середньому на 20 відсотків (в години пік - на 25 відсотків).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online