Ухильниками від призову нагадали про право військкомату ловити їх за допомогою міліції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ті, хто отримав повістку повинні з'явитися до військкомату / Фото УНІАН

Військкомати мають всі підстави звернутися в органи Міністерства внутрішніх справ, якщо після отримання повістки військовозобов'язані не з'явилися на проходження медичної комісії.

Як передає кореспондент УНІАН, про це на брифінгу сказав заступник керівника Головного департаменту з питань національної безпеки і оборони Адміністрації президента України Олексій Покотило.

Читайте також Військовозобов'язаним хочуть заборонити виїжджати за межі України

Зокрема, Покотило нагадав, що відповідно до законом про мобілізацію і мобілізаційну підготовку визначено перелік осіб, яких можуть закликати під час мобілізації. «Все військовозобов'язані повинні з'явитися до військового комісаріату, пройти відповідне медичне обстеження і на підставі рішення військової лікарської комісії, вони визнаються придатними або непридатними ... і будуть покликані до військових частин», - сказав Покотило.

«Якщо військовозобов'язаний не з'явився, повістку не отримав, то вже у воєнкома є всі підстави звернутися ще раз, звернутися через служби Міністерства внутрішніх справ для того, щоб з'ясувати причини, де ця людина знаходиться», - зазначив він, пояснивши, що мова в першу чергу йде про людину, яка повістку отримав, але не з'явився.

За його словами, таких осіб на сьогоднішній день є дуже багато.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online