У Чернівцях явка у військкомат склала лише близько 10%

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Чернівцях в військкомати прийшло тільки 10% оповіщених військовозобов'язаних / Фото УНІАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні під час сесії Чернівецької міської ради повідомив міський військовий комісар Юрій В'юн.

«Явка катастрофічна. Завдання, поставлене нам президентом і Міністерством оборони, не виконується. Чернівці мали поставити близько 300 осіб, а поставили 40 відсотків від запланованого. Це при тому, що оповіщені 8 тисяч жителів міста », - сказав В'юн.

Читайте також План розсилки повісток в рамках мобілізації виконаний на 95%

Він особисто під час сесії запросив депутатів міської ради пройти медичну комісію у військкоматі і закликав подати чернівчанам особистий приклад того, як потрібно виконувати свій громадянський обов'язок.

За словами військового комісара, зараз медичну комісію у військкоматі проходять або вже пройшли 6 депутатів, включаючи секретаря міськради.

Також військовий комісар Чернівців повідомив, що зараз в зоні АТО несуть службу 707 чернівчан, мобілізованих раніше. Серед них і 4 депутати Чернівецької міської ради.

Як повідомляв УНІАН, перша хвиля нинішньої мобілізації до лав ЗСУ почалася 20 січня і триватиме 90 днів.

В цілому в 2015 році мобілізація буде проходити в три етапи і триватиме з січня по серпень. Другий етап почнеться орієнтовно з квітня і триватиме 60 днів, а третій етап - з червня і також триватиме 60 днів.

Протягом цього року в ЗСУ планується мобілізувати 200 тисяч українців.

Також повідомлялося, що в Краматорську одночасно проходять мітинги за і проти мобілізації .

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online