Історія: як обміняти стару квартиру на нову

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У вас є квартира, але ви б хотіли переїхати в нову, в сучасному будинку і з більш зручним плануванням? Клієнтам «Петербурзької Нерухомості» доступна спеціальна програма «Квартира в залік», яка дозволяє обміняти старе житло на нове. У вас є квартира, але ви б хотіли переїхати в нову, в сучасному будинку і з більш зручним плануванням

Житловий комплекс «Невські Вітрила». Фото надане компанією «Петербурзька Нерухомість»

Саме так вчинив Володимир, колишній власник 27-ми квадратів в «брежневка». Від бабусі Володимиру дісталася невелика квартира на останньому, 12-му поверсі будинку 1964 року побудови. У цю «однушку» площею 27 квадратних метрів він переїхав ще на передостанньому курсі університету. З тих пір пройшло сім років: Володимир встиг отримати диплом, влаштуватися за роботу в велику компанію і накопичити мільйон, відкладаючи по 12-15 тисяч рублів на місяць. Останнім часом він все частіше замислювався про переїзд: свою квартиру в старому будинку він хотів би змінити на житло в сучасній новобудові, а замість тісної кухні мати простору, де можна зібрати велику компанію друзів.

У вересні 2018 року Володимира дізнався про нову програму «Петербурзької Нерухомості» - «Квартира в залік». Вона дає можливість власникам обміняти своє житло на нове, заплативши від 20% в якості першого внеску. Це такий своєрідний «трейд-ін»: гроші, отримані від продажу старої квартири, враховуються при покупці нової, а решту суми можна доплатити зі своїх накопичень або оформити в розстрочку від забудовника або іпотеку.

Фахівці Агентства «Петербурзька Нерухомість», які займаються вторинним житлом, дали оцінку власності Володимира буквально через три дні після його звернення до компанії. Йому повідомили, що він зможе продати свою квартиру за 2,6-2,8 млн рублів. Він підписав договір з Агентством «Петербурзька Нерухомість».

Поки агентство займалося пошуком покупців «брежневки», Володимир почав разом з менеджером вибирати свою майбутню квартиру в новобудові. Він зупинився на великий евродвушке в ЖК «Невські вітрила» недалеко від метро «Рибальське»: це видова квартира площею 44 квадрата з величезною кухнею. Її ціна - від 4,4 млн рублів.

Її ціна - від 4,4 млн рублів

Фото надане компанією «Петербурзька Нерухомість».

В якості першого внеску Володимир використовував свій накопичений мільйон, а буквально через півтора місяці знайшлися покупці його колишньої квартири: це була літня пара, яка шукала перше житло для сина-студента. Нерухомість, до речі, користувалася популярністю. Люди часто дзвонили щодо неї, наприклад, її хотіли придбати молоде подружжя з Гатчини. Попит дозволив виставити більш високу ціну: в результаті квартиру продали за 2,9 млн рублів. З урахуванням першого внеску 1 млн рублів Володимиру залишилося доплатити 500 тисяч рублів.

Новий будинок Володимира буде введений в експлуатацію в кінці 2019 року. У квартирі передбачена повна чистове оздоблення від Setl City, тому відкладати переїзд через ремонт не доведеться. Поки ведеться будівництво, Володимир вирішив знімати студію в одному з перших корпусів ЖК «Невські вітрила».

Детальніше з програмою «Квартира в залік» можна ознайомитися https://www.fontanka.ru/2018/09/25/050/

Довідка про компанію «Петербурзька Нерухомість»

ЖК "Невські вітрила" - забудовник ТОВ «Евростройпроект», проектна декларація на сайті https://www.setlcity.ru/projects/nevskie-parusa/declarations

У вас є квартира, але ви б хотіли переїхати в нову, в сучасному будинку і з більш зручним плануванням?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online