Шахраї від імені судпріставов Якутії нібито продають арештоване майно

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В інтернеті почастішали випадки шахрайства від імені представників служби судових приставів. Фото: ФССП Якутії:

Шахраї створюють "липовий" акаунт у соціальних мережах Якутії від імені судпріставов і нібито продають арештоване майно за низькими цінами, повідомила Західну інформаційну YakutiaMedia прес-служба Управління Федеральної служби судових приставів по республіці.

Схема шахрайства проста, шахраї створюють "липовий" аккаунт в соціальних мережах і на сайтах безкоштовних оголошень від імені колишніх і діючих співробітників Управління про продаж арештованого майна за низькими цінами. Для переконливості викладають фотографії з життя третіх осіб. Шахраї пропонують громадянам оплатити тільки поштовий переказ, перерахувавши їм гроші на карту, як правило це невеликі суми від 600 до 900 рублів, а основну суму за товар оплатити кур'єру на місці при отриманні і огляді замовленого товару. При переказі грошових коштів за доставку шахраї перестають виходити на зв'язок.

У зв'язку з цим просимо мешканців бути пильними. Реалізацією арештованого майна займається тільки територіальне Управління Росимущества.

Федеральна служба судових приставів не займається реалізацією арештованого майна.

Якщо Ви все ж стали жертвою злочинця або побачили подібне оголошення, негайно повідомте в поліцію.

Вступайте в групу ПП ДТП і НС в Якутії Вступайте в групу ПП ДТП і НС в Якутії! в Whatsapp
Всі публікації сайту в групі AllNewsYakutiaMedia в WhatsApp для тих, хто хоче отримувати все!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online