Оплатити комунальні послуги без комісії онлайн

  1. Способи оплати комунальних послуг через мережу інтернет
  2. Квитанція за квартплату онлайн
  3. Як оплатити квартплату на сайті системи «Рапід»
  4. Оплачуємо платежі по квартплаті на сайті ОПЛАТА.РУ
  5. Як оплатити квартплату через ощадбанк онлайн

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Новий зручний спосіб оплати комунальних платежів через інтернет доступний кожному власнику персонального комп'ютера з виходом в глобальну мережу інтернет. Для внесення грошей досить знати номер вашого особового рахунку та суму платежу.

Комісія за внесення коштів не стягується. Розглянемо, які сайти надають можливість оплатити комунальні послуги онлайн, а також процедуру оплати.

Способи оплати комунальних послуг через мережу інтернет

Внесення квартплати та комунальних послуг через інтернет без комісії видається найбільш зручним методом розрахуватися за квартплату та компослуги. Оплатити комунальні послуги / без комісії онлайн можна на наступних сайтах:

  1. На сайті Ощадбанку в особистому кабінеті власника пластикової карти. Для цього у вас повинна бути підключена послуга «Сбербанк онлайн».
  2. Через сайти електронних платіжних систем «QIWI», Яндекс.Деньги, Рапіда, ОПЛАТА.РУ та інших.

Квитанція за квартплату онлайн

Що підтверджує факт вашої оплати комунальних послуг документом є квитанція. У квитанції керуюча компанія, яка надає вашому будинку житлово-комунальні послуги, фіксує такі відомості:

  • Ім'я одержувача послуг, його номер особового рахунку та адреса.
  • Назва наданих житлово-комунальних послуг з перерахуванням обсягу наданої послуги і суми платежу за неї.
  • Найменування організації, що надає послуги з перерахуванням адреси організації, ІПН або номери банківських рахунків, на який здійснюється перерахування за послуги.
  • Тарифи і нормативи споживання для обґрунтування розрахунку платежу.
  • Період нарахування плати за споживання.
  • Розмір суми для перерахування.
  • Якщо є пільги - перерахування цих пільг.

Як оплатити квартплату на сайті системи «Рапід»

Тримачі пластикової картки «Рапіда» можуть оплачувати рахунки на ЖКП, якщо вони зареєстровані на сайті системи за адресою www.rapida.ru і мають позитивний баланс на рахунку карти.

Для оплати рахунків за ЖКП необхідно авторизуватися на сайті системи, потім потрібно знайти посилання на гаманець «Рапіда-онлайн» і всередині розділу знайти підрозділ «Комунальні платежі». Далі потрібно вибрати одержувача платежу з каталогу одержувачів платежу і для виключення помилки перевірити вірність заповнення його реквізитів банку.

Способи оплати комунальних послуг розташовані на сайті «Рапіда» за посиланням «Приватним клієнтам» і вибравши вкладку «Оплата ЖКГ». У тому числі доступна оплата через термінали прийому платежів, на касах салонів зв'язку і магазинів побутової техніки, через банкомати банків Росії а також через гаманець «Рапіда ондайн».

Оплачуємо платежі по квартплаті на сайті ОПЛАТА.РУ

сайт www.oplata.ru дозволяє проводити оплату за житлово-комунальні послуги через інтернет.

Зареєструвавшись на сайті оплата.ру і маючи пластикову карту будь-якого банку Росії, ви отримуєте можливість оплачувати ЖКП онлайн. Можна оплачувати без реєстрації на суму від 10 рублів. Для цього достатньо ввести особовий рахунок абонента і номер платіжного документа. Єдиний мінус - оплата проводиться тільки за послуги організацій в Нижньогородській області і Казані.

В особистому кабінеті вибираємо одержувача платежу зі списку, вводимо дані про платіж і виробляємо перерахування з банківської карти на рахунок постачальника послуг.

Як оплатити квартплату через ощадбанк онлайн

Сайт Ощадбанку надає зручний інструмент для оплати комунальних рахунків без комісії онлайн. Якщо ви зареєструвалися на сайті «Сбербанк Онлайн» за адресою ви можете оплатити квитанції по комуналці на вкладці «Переклади і платежі» в розділі «ЖКГ і домашній телефон».

Потрібно вибрати одержувача платежу зі списку або з пошуку, ввівши в пошуковий рядок його номер ІПН, номер розрахункового рахунку або просто найменування організації.

Далі буде потрібно ввести номер свого особового рахунку, вид платежу (за спожиті послуги або пені) і ввести суму платежу, звірившись з показаннями лічильника. Підтверджуючи оплату, ви отримуєте на свій телефон смс-код, який потрібно буде ввести на сайті для підтвердження.

Гроші перерахуються тільки при правильному введенні перевірочного коду. Після проведення оплати ви побачите квитанцію, яку можна буде роздрукувати.

Очевидно, що оплата за рахунками комунальних підприємств через інтернет безпечна, надійна і економить купу часу і сил. Платежі найзручніше проводити через систему Сбербанк-Онлайн, або скористатися електронними платіжними системами. Головний виграш в тому, що ваші гроші перераховуються на рахунок дуже швидко. Квитанцію же можна роздрукувати прямо на сайті або зберегти у вигляді електронного документа.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online