Ліцензія на будівельну діяльність в Донецьку. Продаж фірм з ліцензіями

  1. Що потрібно для того, щоб отримати будівельну ліцензію?
  2. Отримати будівельну ліцензію швидко

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Споруда будинку починається з закладки фундаменту, а початок будь-якого будівельного бізнесу починається з отримання ліцензії на будівництво (будівельної ліцензії).

Ліцензія на будівництво (lat. Litentia) - документ (угода), що дає право на виконання певних дій.

В даному випадку, ми будемо говорити про право на ведення будівельних робіт. До них можна віднести дозвіл на будівельні і монтажні роботи, будівництво транспортних споруд, а так само монтаж внутрішніх і зовнішніх інженерних систем.

Якщо ви плануєте відкрити свій будівельний бізнес, потрібно знати, що отримання будівельної ліцензії - це обов'язковий етап для будь-якої компанії в даній галузі.

І ось тут починається найцікавіше. Ліцензія на будівельну діяльність - це не просто «черговий папірець». При Міністерстві регіонального будівництва і розвитку існує архітектурно-будівельна інспекція. Саме вона, а вірніше - її регіональні відділення, видають всі необхідні документи

Основна проблема полягає в тому, що сам процес отримання будівельної ліцензії йде за певними правилами. В обов'язковому порядку перевіряється на відповідність ліцензійним умовам:

  • офісу та матеріально-технічної бази
  • фахівців в штаті компанії (інженери, робітники-будівельники і т.д.)
  • всіх необхідних документів щодо якості виконання робіт
  • будівельної техніки та обладнання

Суть вимог проста: під кожен вид заявлених вами робіт потрібні відповідні фахівці, робітники і техніка.

Варто зазначити, що частина фахівців можуть залучатися з боку, але той же головний інженер обов'язково повинен складатися в штаті компанії. Техніка може бути особистої або орендованої, але під все одиниці техніки потрібні будуть техпаспорта.
Через час ви отримаєте на руки будівельну ліцензію - спеціальний бланк, який підтверджує її дійсність. У документі будуть прописані всі види роботи, на які ви тепер маєте дозволу.

Споруда будинку починається з закладки фундаменту, а початок будь-якого будівельного бізнесу починається з отримання ліцензії на будівництво (будівельної ліцензії)

Що потрібно для того, щоб отримати будівельну ліцензію?

В першу чергу, вам потрібно буде підготувати повний пакет документів, необхідний для ліцензування.

Після чого піде подача пакету документів в регіональне відділення архітектурно-будівельної інспекції. На найближчому засіданні ліцензійної комісії його розглянуть.

Якщо все пройде вдало і комісія не знайде підстав для відмови у видачі ліцензії, буде винесено позитивне рішення, і через деякий час ви отримаєте довгоочікувану ліцензію.

Якщо все ж комісія знайде невідповідність, а це може бути як неправильно складена відомість, так і невідповідність одного інженера або робочого, то буде відмова із загальними формулюваннями, або виклик на особисту співбесіду директора або головного інженера компанії на засідання експертної комісії в Головній архітектурно-будівельної інспекції .

Слід розуміти, що ваша компанія буде мати право на проведення будівельних робіт виключно в рамках списку, зазначеного в Додатку до ліцензії.

Взагалі, будьте готові до того, що вам знадобиться максимально підтвердити свою будівельну діяльність. Від вас можуть знадобитися (і часто дійсно їх просять пред'явити) договори, накладні, договори оренди, трудові книжки співробітників, бухгалтерські документи, внутрішні накази компанії.

Рішення ВСІХ цих питань займає час і вимагає розуміння багатьох специфічних деталей.

Отримати будівельну ліцензію швидко

Тому ми хочемо запропонувати вам професійну допомогу в отриманні будівельної ліцензії в Україні. Наша компанія займається комплексним вирішенням даного питання вже багато років, тому від вас буде потрібно тільки:

  • подзвонити нам і узгодити деталі з нашими фахівцями
  • надати первинний пакет документів

Всю іншу роботу ми беремо на себе.

Ми дійсно в силах оформити будівельну ліцензію максимально швидко і безболісно для вас.

Наші переваги:

  • питанням займаються юристи-професіонали
  • налагоджений механізм роботи
  • більше п'яти років роботи в даній галузі
  • усталені відносини з багатьма перевіряючими органами і комісіями

Ми економимо вам час, нерви і дуже часто - гроші.

Термін оформлення будівельної ліцензії під ключ - до 30 днів, працюємо по Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областям.

Ціна отримання ліцензії під ключ: від 14 тис. Грн.

Якщо у вас немає часу і ліцензія потрібна «на вчора», то, можливо, вам буде зручніше купити готову фірму з ПДВ , У якої вже є будівельна ліцензія. Так, ми можемо допомогти і з цим питанням.

У будь-якому випадку, телефонуйте!

Що потрібно для того, щоб отримати будівельну ліцензію?
Що потрібно для того, щоб отримати будівельну ліцензію?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online