Загроза вибуху в Запоріжжі - наркопритон ледь не призвів до трагедії

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

29 листопада 2018, 3:03 Переглядів: 29 листопада 2018, 3:03 Переглядів:   Фото: Судово-юридична газета

Фото: Судово-юридична газета.

В одному з багатоповерхових житлових будинків Запоріжжя наркомани ледь не влаштували вибух в квартирі в багатоповерхівки по вулиці Запорізькій. Про це повідомили місцеві жителі, передає " Depo.Запоріжжя ".

Інцидент стався 28 листопада в Олександрівському районі міста: один з мешканців будинку відчув на першому поверсі їдкий запах газу. Чоловік тут же викликав аварійно-рятувальну службу.

Після прибуття фахівці з'ясували, що запах поширювався з квартири на першому поверсі. До того моменту в будинку вже відключили електрику і газ.

Двері в квартиру виявилася незамкненими. Увійшовши всередину, газівники виявили на кухні включені конфорки газу, а на підлозі розкидані використані шприци. В той момент в квартирі перебувала господиня.

Як розповіли мешканці будинку, проблемна квартира є наркопритон. На місце події викликали поліцейських.

Нагадаємо, раніше співробітники відділу протидії наркозлочинності в Одеській області вилучили 40 кілограмів наркотиків у 50-річного жителя Болграда . На горищі будинку поліцейські виявили приміщення, в якому вирощувалися коноплі.

А запорізькі силовики виявили наркоплантацію з озброєною охороною і розтяжками , На якій з елітних зерен вирощувалися коноплі.

Також ми писали про те, як в Одесі СБУ викрила канал постачання наркотиків з Європи . Дилера затримали в одному з поштових відділень міста під час отримання "товару", який він мав намір збувати на території області

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "У Запоріжжі наркомани ледь не підірвали багатоповерхівку". інші Новини Запоріжжя дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online