Самі Високі Готелі Нью-Йорка, Манхеттен

  1. Найвищі готелі Нью-Йорка: Residence Inn by Marriott New York Manhattan / Central Park
  2. Найвищі готелі Нью-Йорка: Four Seasons Hotel New York
  3. Найвищі готелі Нью-Йорка: The London NYC
  4. Найвищі готелі Нью-Йорка: Millennium Hilton New York Downtown
  5. Найвищі готелі Нью-Йорка: W New York - Times Square
  6. Найвищі готелі Нью-Йорка: New York Marriott Marquis Times Square
  7. Пошук інших готелів в Нью-Йорку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Нижче запропонований топ 6 найвищих готелів Нью-Йорка. Готелі розташовані в порядку убування висоти, перший готель - найвищий, далі в порядку убування.

Два готелі, що знаходяться на вершині топ 6 найвищих готелів Нью-Йорка, Residence Inn by Marriott New York Manhattan / Central Park (68 поверхів, абсолютно новий готель, відкритий в січні 2014 роки), Four Seasons Hotel (Його висота досягає 208 метрів, 52 поверхи) і The London NYC (Висота досягає 180 метра, 54 поверху) - готелі найвищого класу. Вартість номерів за ніч настільки висока, що забронювати номер навіть на одну ніч по кишені не всім. Дуже часто, ці два готелі не представлені на багатьох популярних сайтах бронювання готелів саме через високу вартість.

Найвищі готелі Нью-Йорка: Residence Inn by Marriott New York Manhattan / Central Park

Нижче запропонований топ 6 найвищих готелів Нью-Йорка
  • Розташований в центрі Манхеттена, в 5 хвилинах ходьби від Центрального парку. Рік побудови в експлуатацію в січні 2014 року
  • Послуги: безкоштовний WiFi на всій території готелю, фітнес-центр, цілодобова стійка реєстрації, гарячий сніданок, персонал розмовляє російською мовою і ін
  • Номери: номери з міні-кухнею, з деяких номерів відкривається вид на парк або Таймс-сквер, телевізор, робочий стіл, гостинний куточок з диваном, кавоварка, душ і т.п.
  • Відгуки: "Проживали в цьому готелі вже 2-ий раз, все дуже сподобалося: номер, розташування, сніданок. У номері кухня (холодильник, морозильна камера, мікрохвильова піч, посудомийна машина, чайник, пароварка, посуд). Відмінні ліжка, хороший вид . Рекомендуємо! " Всі відгуки »

Таймс-Сквер знаходиться в 10 хвилинах ходьби, а 57 вулиця, станція метро N, Q, R і станція метро 7th Avenue B, D, E - в 3 хвилинах ходьби від готелю.

Перевірити вартість »

Найвищі готелі Нью-Йорка: Four Seasons Hotel New York

  • Розташований в 4 кварталах від центрального парку і в 15 хвилинах ходьби від концертного залу Радіо-Сіті в Манхеттені.
  • Послуги: спа-салон, 2 ресторани, 3 лаунджа, цілодобовий фітнес-центр, сауна, бізнес-центр, персонал розмовляє російською і ін
  • Номери: телевізор, бар-холодильник і ін
  • Відгуки: "Відмінна локація! Все нове! Персонал чудовий!" Всі відгуки »

Готель Four Seasons New York розташований всього в 20 хвилинах ходьби від Таймс-сквер, а від Карнегі-холу вас відокремлюють всього 4 кварталу.

Перевірити вартість »

Найвищі готелі Нью-Йорка: The London NYC

  • Розташований в центрі Манхеттена, всього в 5 хвилинах ходьби від Центрального парку.
  • Послуги: ресторан, яким керує популярний шеф-кухар Гордон Рамзі, з деяких люксів відкривається вид на Центральний парк, клуб, бар і ін
  • Номери: телевізор, безкоштовним WiFi, док-станція для iPod, чудові ліжка і постільну білизну та ін
  • Відгуки: "Зручне розташування. Ресорна виключно доброзичливий, відмінно працює служба консьєржів, аж до замовлення квитків і дружніх порад. Приємно було отримати в номер пляшку вина до дня народження. Дуже комфортні та затишні номери. З недоліків: ціна." Всі відгуки »

Прогулянка від готелю до магазинів П'ятої авеню займає всього 7 хвилин. Таймс-Сквер і Рокфеллеровській центр всього в 10 хвилинах ходьби від готелю.

Перевірити вартість »

Найвищі готелі Нью-Йорка: Millennium Hilton New York Downtown

  • Розташований в районі Нижнього Манхеттена. Він знаходиться в фінансовому кварталі навпроти Міжнародного торгового центру One
  • Послуги: критий басейн з підігрівом, ультрасучасний фітнес-центр, ресторан і ін
  • Номери: номери з телевізорами з плоскими екранами, міні-бар, док станції для iPod і ін
  • Відгуки: "Все супер! Причепитися ні до чого. Вид з номера шикарний, інтернет працює, сам номер великий, затишний, все є. У стилі Хілтон. Можна сміливо їхати." Всі відгуки »

Уолл-стріт проходить в 10 хвилинах ходьби від готелю Millennium. Грінвіч-Віллідж знаходиться в 3,2 км від готелю. Залізничний вокзал "Всесвітній торговий центр" прилягає до території готелю.

Перевірити вартість »

Найвищі готелі Нью-Йорка: W New York - Times Square

  • Розташований на Бродвеї, на Таймс-сквер у Нью-Йорку, в 10 хвилинах ходьби від магазинів, розташованих на П'ятій авеню
  • Послуги: ресторан, бар, послуги обміну валюти, екскурсійного бюро, магазин та ін
  • Номери: плазмовий телевізор, махровий халат та лазневі приналежності, міні-бар, легкі закуски та ін
  • Відгуки: "Місцезнаходження відмінне! Готель чистий але досить старий. Номери як на фото але зроблені дуже вмілим фотографом так як в реальності ремонт дуже старий. Дуже маленький номер, ванна дуже маленька." Всі відгуки »

Емпайр-стейт-білдінг знаходиться в 2,4 км від готелю W New York - Times Square. Метрополітен-музей і Центральний парк розташовані приблизно в 4 км від готелю.

Перевірити вартість »

Найвищі готелі Нью-Йорка: New York Marriott Marquis Times Square

  • Розташована в самому центрі Манхеттена на Таймс Сквер, серед величезної кількості Бродвейських театрів
  • Послуги: фітнес центр з оглядом на Манхеттен, суші-бар, кафе, бари, ресторан на 47 поверсі з прекрасним видом на Манхеттен
  • Номери: кабельне телебачення, робочий стіл, Інтернет, телефон з голосовою поштою, велике дзеркало, мармурові ванні кімнати, можливість замовлення вечері в номер
  • Відгуки: "Дуже гарний готель, просторі номери, привітний персонал. Приголомшливий вид з ресторану на 48 поверсі. Зручне місце розташування. З недоліків: дорогий Wi-fi в номерах." Всі відгуки »

Перевірити вартість »

Пошук інших готелів в Нью-Йорку

Дякуємо за Вашу підтримку!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online