Кращі ціни на готелі для бронювання безпосередньо. «Весь світ: Низькі ціни на тури і подорожі - Travel-Shop.Ru

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Давно не секрет про модний і популярному останнім часом бронюванні готелів та авіаквитків безпосередньо. Booking.com, Agoda.com, Hotels.com та інші системи бронювання готелів добре відомі багатьом. але:

Часто купити тур-пакет через нас, що включає в себе авіаквиток, трансфер, мінімальне за вартістю проживання в готелі і медичну страховку дешевше ніж окремо тільки авіаквиток. І оптимальним способом подорожі стає варіант: тур-пакет з мінімальним готелем яким можна і не користуватися + широкий вибір готелів для бронювання безпосередньо.

Hotels.travel-shop.ru - система пошуку кращих цін на готелі в один клік. Карти, опис готелів, відгуки і рейтинги тих хто там був. Спільний проект з лідером, в тому числі за вартістю пропозицій, серед систем бронювання готелів компанією Booking.com.

Так само звертаємо Вашу увагу на нашу другу систему бронювання готелів безпосередньо, яка за певних умов може допомогти істотно заощадити, наприклад, забронювати номер в Marriott 5 * в Амстердамі за тиждень до вильоту, коли 80% готелів в цьому місті зайняті, за 12000 рублів в добу, можна тільки там: Hotels.last-minute.ru .

Для перегляду введіть назву готелю в пошуковий рядок, виберіть найбільш відповідний варіант із запропонованих системою. Вкажіть дату заїзду та від'їзду з готелю і натисніть кнопку «Пошук».

Увага! Дана система не призначена для перевірки наявності місць в готелях при покупці пакетних турів , Тому що безпосередньо в готелі місць може не бути, а туроператор пакетного туру володіє викупленими блоком місць в обраному готелі.

Перейти в пошукову систему (відкриється в новому вікні).

Працює версія пошукової системи для мобільних пристроїв - просто зайдіть на сайт з Вашого мобільного пристрою.

Додаткові знижки в інших системах бронювання:

Hotels.com / Знижка 10%
Код знижки: EML1712
Дійсно для подорожей до 28.05.2019.
Термін закінчення акції: 28.01.2019.

Звичайно описаний вище спосіб подорожі більш вигідний не по всіх країнах і напрямках, і навіть в різні дати вигода ситуації може бути різна. Іноді відмінний готель в пакеті буде дешевше, ніж мінімальний пакет і готель безпосередньо. У деяких країнах, готель взагалі не грає ролі, в зв'язку c перебуванням в ньому в режимі "тільки сон", хто любить поїздити по країні, і мінімальний готель - кращий вибір, а у кого просто немає бажання і часу займатися окремим пошуком і бронюванням . Для Вас ми пропонуємо пакетні тури з готелями на вибір на сайті Travel-Shop.Ru , По телефону: 8 (495) 645-55-25 та в офісі на Білоруській. Вибирайте, дерзайте.

Увага! Купуючи авіаквитки та проживання поза пакетних турів, не забувайте про медичну страховку . Ми сподіваємося, що в ній не буде необхідності, але звертаємо увагу, що вартість медичного обслуговування в будь-якій країні світу непорівнянна вище, вартості медичної страховки. Оформити і придбати страховий поліс .

Приємних подорожей!


Давно не секрет про модний і популярному останнім часом бронюванні готелів та   авіаквитків   безпосередньо

повернутися на головну сторінку

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online